Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל קצת הצגה: קוראים לי עידן מנתניה, אוהב מכוניות כמובן וזה הכי חשוב

בן 23 סטודנט.

המכוניות שהיו ברשותי

פיאט פונטו XTZ

פיאט פונט ספייס

והאחרונה היא שברולט אוואו 5 דלתות 2005

והיא בדיוק הסיבה לכתיבתי בפורום, חיפשתי וחיפשתי על צריכת הדלק של מכונית כזו ועוד אוטומטית כי הייתי מאוד מודאג, בסוף קניתי אותה כי היה לי דיל משמעותי מאוד עליה.

אז החלטתי לעשות בדיקה קלאסית לצריכת דלק, מילוי- נסיעה - מילוי שוב וחלוקת מס הקילומטרים בליטר.

התוצאה: 11.90 קילומטר לליטר חצי מהמיכל נסיעה בין עירונית וחצי עירונית.

הרכב הוא 1400 סמ"ק 94 כוח סוס, ויש לציין שהנסיעה היא רגועה בלי הרבה קיקים אבל בהחלט לא נסיעה איטית (זה פשוט לא כיף בכזה רכב).

אז זהו זה אשמח לענות על שאלות..

ועוד משפט לסיום

קשה מאוד לקנות אוטו בארץ מתוך רגש ולא מתוך החלטה כלכלית, המיסים, הדלק והפקקים פשוט הורגים !!!

פורסם

11.90 ק"מ לליטר זו נסיעה מאוד רגועה. לי היתה את הנבלה הזו מהעבודה במשך שנה וחודשיים ולצריכה של 11.5-12 הגעתי רק בהרצה, אח"כ זה צנח לאיזור ה10.5-10 וזה לא נהיגה יותר מדי משתוללת כי הרכב הזה פשוט מפחיד מבחינת (אין)אחיזת כביש.

• תוכן חדש...