Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה 6 בבוקר נסעתי ביפו מכיוון אבולעפיה לצומת של הצטלבות הרחובות שד' ירושלים עם שלמה.

האור ברמזור היה ירוק והמשכתי בנסיעה, כלפתע אני רואה מולי 306 אדומה - הכל קרה כל כך מהר שלא הספקתי אפילו לבלום.

מעוצמת המכה הרכב המשיך לתוך שד' ירושלים.

מספר שניות לאחר ההתנגשות הגיעה משטרה שהתחילה לטפל בעניין והזמינה אמבולנס.

הדבר הכי מרגיז זה שהנוסעים שהיו בפג'ו ניסו להפיל את זה עלי ואמרו לשוטרים שאני זה שעבר באדום! :evil:

בוחן התנועה שהגיע למקום גבה ממני עדות והחזיר לי את הרשיון.

כולם פונו לבתי חולים כדי להיבדק.

חוץ מזה, שמרתי ודאגתי כל כך טוב לרכב הזה, וזה כל כך מעצבן שמגיע איזה אידיוט והורס הכל בשנייה.

מצטער על איכות התמונות, צולם בסלולרי.

DSC000970.jpg

DSC000980.jpg

DSC000990.jpg

פורסם

העיקר לא נפגעת

הדבר הכי מרגיז זה שהנוסעים שהיו בפג'ו ניסו להפיל את זה עלי ואמרו לשוטרים שאני זה שעבר באדום! :evil:

.

ו מה עושים במצב כזה?

אך מוכיחים למשטרה/לביטוח שאתה לא עברת באדום?מה גם שהעדים לטובתו

פורסם

העיקר שיצאת בסדר כל השאר כבר לא חשוב.

ואני עברתי התהפכות במהירות גבוהה אומר לך את זה, למרות הכאב לאוטו ופה בפורום לאנשים יש אהבה למכוניות שלהם אבל הכי חשוב הבריאות שלך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ככל הנראה הרכב אכן מושבת. אין מקיף, הרכב ישן...שנת 90.

לגבי ההוכחה מי עבר באדום - נראה לי שהבוחן מחליט בסופו של דבר.

וגם לי היו נוסעים ברכב שמשמשים כעדים, לא רק ברכב השני.

פורסם

תן לחברת הביטוח שלך (גם אם אין לך מקיף - אתה לא צריך.. זה אשמתו המלאה של הנהג שעבר באדום) להתעסק עם זה ולתבוע את החברת ביטוח של הנהג הפוגע. זה שירות שמגיע לך כלקוח.

סביר להניח שעוד תגיעו לבית המשפט, אני ממליץ לך שיבוא שמאי לבדוק את שני הרכבים ותתארגן על מסמכים שמאשרים שהוא עבר באדום (בוחן תנועה ידע לקבוע זאת בוודאות)

פורסם

תבקש פוליגרף בזמן שתהיה במשפט. אבל לא יודע אם זה כביל היום בבית משפט

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

זה אחד הצמתים שלפני שאני עובר בה אני מסתכל ימינה ושמאלה , וחבל שיש עוד כמה כאלה באיזור .

במיוחד בלילה הכבישים ריקים אז נהגים "שורפים " אדומים , אבל שוכחים שעדיין לפעמים נוסעים מכוניות בצד השני .

• תוכן חדש...