Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהחלטתי שהמערכת שבטרופר חייבת שדרוג, הגיעה הרגילה ואיתה הזמן להרכיב את המערכת החדשה.

המערכת פשוטה יחסית וכוללת:

HU- Sony cdx-gt410

קומפוננטים- JBL gto6507 (שהושגו בהנחה משמעותית מאוד מדוד שעובד בניופאן)

6X9- פיוניר 240W שכבר היו באוטו

מגבר של DHD (?!) שגם הגיע יחד עם האוטו.

הבעיה העיקרית היתה שJBL החליטו משום מה שהרמקול 6.5" יהיה בגודל 165 מ"מ (במקום 160), מה שהצריך בניה של תושבת במקום להכניס למקום המקורי באוטו. את המתאם הזה בניתי מלוחות דיקט (18 ו6 מ"מ) ועקב מחסור בכלים נאלצתי לשייף ידנית עד שהצלחתי להשיג את הצורה המעוגלת של דלת הטרופר.

תהנו מהתמונות ותגיבו/ תבקרו בכיף.

ועכשיו לבעיה- לאחר שסיימתי לחבר הכל והפעלתי את המערכת שמתי לב לרעש מוזר, מן צפצוף רציף כזה, שמתלווה להפעלה של המגבר.

סימפטומים: הרעש מופיע רק כאשר המנוע מונע, איתות לא משפיע ולא שומעים אותו דרך הרמקולים, ככל שהסל"ד עולה גם תדירות הצפצוף עולה (ממאוד מהר בסרק עד רציף בסל"ד מהיר). וכמו שכבר אמרתי- זה קורה רק כאשר המגבר דולק.

דרך אגב, הכבל מתח עובר מצד השני מהכבל RCA.

תודה רבה לכל העוזרים,

אלון

מערכת 003.jpg

מערכת3 003.jpg

מערכת2 001.jpg

מערכת 005.jpg

מערכת 013.jpg

מערכת 014.jpg

פורסם

לגבי הבעיה שלך,

תנסה לגייס את טובי המוחות בפורום אולי הם יעזרו לך...

ועכשיו ברצינות, תעשה חיפוש.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

עשיתי חיפוש כמו שאני בדרך כלל עושה, אבל עדיין לא הצלחתי מה מבין כל הפתרונות שמצאתי רלוונטי ומתאים לגבי.

האם כבל הארקה ארוך מידי? האם נק' הארקה לא מספיק טובה? אולי זה לא קשור בכלל להארקה?

ניצלתי את הבמה של פרסום התמונות ובו בעת ביקשתי עזרה. לפעמים, כשעושים חיפוש, אז מרוב עצים לא רואים את היער.

אלון

פורסם

יש תרדים שלמים על "יללת אלטרנטור" + בFAQ יש הרבה חומר על כך, וגם באתר אוטוסאונד.

אין צורך שנתחיל לנחש מהיכן נובעת הבעיה אצלך.

הולכים על דרך השלילה ויש הרבה מה לשלול בדרך, לכן אני מציע לך שוב, לערוך חיפוש.

under construction..

פורסם

איזה רכב זה שיש כזאת בניה ב 6*9 מאחור אה ?

אהבתי את העיקון , הרכבה יפה :) תתחדש

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הייתי הולך יותר על אלטרנטור, אבל גם תבדוק את ההארקה אם היא מבודדת די-ה, אם החוט שלה מחובר כמו שצריך למרכב, ואם לא קשור להארקה לך לכיוון אלטרנטור. זה פשוט מה שהתלחתי להעלות והוא רלוונטי למקרה הנ"ל, כי גם אצלי באוטו היה דבר כזה, ואני הצלחתי לפתור אותו, ע"י כך שבודדתי את ההארקה, הצמדתי אותה למרכב, עם בסיס גומי, ואז זה נפסק. אני לא מצליח לחשוב על דברים אחרים. אני אבדוק, ואחזור עם תשובה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

תודה רבה לכולם,

אני כרגע נמצא בצבא, אבל כשאני אגיע הביתה אני אנסה כמה מהפתרונות שראיתי כאן קווה שהעניין ייפתר.

למי ששאל דרך אגב- האוטו הוא איסוזו טרופר 01.

אלון

פורסם

נראה טוב תתחדש לגבי הרעשים תריץ חיפוש פה בפורום ותמצא מלא דפים בנושא הזה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...