Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

כפי שאתם יודעים או לא, הגורל שלי זה לסבול כל החיים.

אז אחרי שסיימתי לעשות את הבניות והתחדשתי בHU קלריון 765 :) הרכבתי הכל והייתי שמח שסיימתי ואפילו לא היה מעניין אותי איך זה הולך להשמע (כי הרחתי שזה הולך להשמע מסריח כי פשוט זה המזל שלי), כיוונתי את המערכת והופתעתי שנשמע ממש אלוהי וכיפי, כמובן התלהבתי נסעתי הביתה לנוח אחרי יום קשה מאוד ולאחר מכן יצאתי עם כמה חברים שעזרו לי בהתקנות ופינקתי אותם בהמבורגר וכל הדרך מוזיקה וכיף ואז המגבר התחיל להכנס לפרוטקשנים, כתוצאה מהתחממות.

למחרת הורדתי את הגיין והוספתי עוד מאוורר וככה אני כבר נוסע כמה ימים בכיף שלי , והיום אני שומע מוזיקה ואז זה זה נהייה חלש מתחילים רעשים קצרים של כאילו אין קליטה ברדיו למרות שזה היה דיסק, וכו' וכו' וכו', החלטתי לפתוח את המושב להתסכל על המגבר בזמן שזה קורה והנורה האדומה של הפרוטקשן נכבת נדלקת , נכבת נדלקת, נכבת נדלקת, בווליום ממש נמוך זה לא קורה.

השאלה שלי היא : מה הפעם? מה זה יכול להיות כבר? מחר יש לי נסיעה ארוכה אני ימות בלי מוזיקה :( בבקשה תעזרו לי :).

הרכיבים:

קלריון 765

JBL 75.4

דוטק 6 MT11

סאב היפוניקס HFI12

ד''א לפחות הבניות יצאו לי טוב אפילו מבחינה ויזואלית , יחסית לפעם ראשונה כמובן והנה תמונה:

http://img213.imageshack.us/img213/2798/001zq6.jpg

תודה חברה ושבת שלום.

206 XS

פורסם

שלום לך ! גם לי יש המגבר הזה עם קומפוננטים של jbl gti 608

וזה קרה לי אותו דבר בידיוק כמו שאתה מספר שלחתי אותו לתיקון במעבדה והחליפו לי שמה

משהו במעגל החשמלי הם אמרו לי... המגבר חזר חובר ופשוט המערכת לא נשמעת בככל טוב ...

היום אני שוב פעם שומע ומגלה שעכשיו נשרפה לי יציאה במגבר אז שוב פעם אני שולח אותו יום ראשון לתיקון

אז תהיה בטוח שזה בעיה במגבר ולא בשום רכיב במערכת ...

פורסם

יחי מגברי JBL אם כבר לקנות מגבר של JBL זה רק סדרת GTI או POWER או CROWN סדרת GTO "החדשה" הינה סדרה נחותה גם בתוצאות וגם באיכות הרכבת המגבר בתור אחד שבל עם מגבר JBL GTO 755.6 ששרף לי 3 סאבים שכבודם במקומם ואחרי 5 פעמים שהמגבר היה במעבדה של ניופאן והחליפו חצי מגבר וגם בסוף הביאו מגבר חדש מהקופסא עדיין היה בעיה אז לכל חובבי הJBL וJBL זה משוואה מבחינתם של הוצאה=תמורה תהנו לכם...

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שכל מי שיש לו GTO 75.4 הוא נשרף לו?

איך אתה מסביר את זה שכשהיה לי HU של פנסוניק 5301 במשך יותר מחצי שנה עד לפני חודש לא קרה לי אף פעם דבר כזה, והמגבר כבר ראה כמה שנים טובות של חיים.

ואם היציאות שרופות איך זה שזה עדיין מנגן לפעמים טוב ל10 דקות ואז מתחיל עם השטויות שלו,

למשל היום נסעתי מצפון הארץ למרכז אומנם שמעתי בווליום נמוך זה לא עשה בעיות אבל אחרי כשעה וחצי זה התחיל לעשות בעיות וככה כל היום עד עכשיו, הבעיה שהנורה של הפרוטקשן נכבת ונדלקת וככה הרבה.

חבר'ה אני חייב עוד עזרה חייב חייב בבקשה! אם עכשיו זה המגבר , כנראה שאני יצטרך להפרד מכם ולהתאבד זה פשוט בלתי אפשרי אני כבר על סף עלפון, אם לא המערכת הייתה לי עכשיו איזה אלפא, שהייתה עושה לי הרבה פחות בעיות בחיים.

אייי!! לילה טוב ותודה.

206 XS

פורסם

פליז? לפחות כיוון חבר'ה אני פשוט לא יודע מה לעשות.

בדקתי אולי הרמקולים מקצרים, אבל לא , הכל בסדר איתם.

מה שנשאר זה רק המגבר? מישו עוד שמע על אנשים עם מגבר כזה שקרה להם ככה?

מה אני עושה איתו?

בבקשה אנשים עזרה :(

תודה.

206 XS

פורסם

קודם כל תרגע, קח אוויר.

נרגענו? יופי.

אם יש לך איך להשיג מגבר אחר למשך כמה שעות פשוט עשה זאת ותראה האם הבעיה ממשיכה.

אם כן, זה לא המגבר וההיפך.

בהצלחה.

פורסם

אני אנסה את מה שאמרת תודה רבה, מקווה שזה לא המגבר ולא כל רכיב אחר אלא משו בהתקנה.

וזה קצת קשה להרגע אם כל יום משו אחר הולך יש גבול לכל דבר אני שפכתי על זה את כל הכסף שיש לי ואת החיים שלי.:p

יהיה בסדר.

תודה רבה :)

אני אעדכן.

206 XS

• תוכן חדש...