Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני פעם ראשונה ייצא עם האוטו לכיוון אילת עם חברה שלי.

אין לי כ"כ מושג דרך איפה אני אמור לנסוע. דרך הבקעה באה בחשבון?

מישהו יכול לעזור ולהסביר לי את הדרך?

תודה!

פורסם

הכי קצר ומהיר דרך יריחו (מה שאתה קורא לו הביקעה). כבר די הרבה זמן שלא נסעתי משם אז אין לי מושג לגבי סכנות ביטחוניות.

דרך חלופית - כביש 1 עד מחלף לטרון, משם רד לכביש 3 עד קריית מלאכי ומשם עם כביש 40 עד כרגיל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וזה חתיכת סיבוב.

פתח מפה (יש בואללה למשל) וסע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה נוסע לכיוון מעלה אדומים, ממשיך לים המלח דרך מישור אדומים, מצפה יריחו וכד'

יורד לים המלח וממשיך לכיוון המלונות, אחרי המלונות יש לך פניה שמאלה ושלט "לאילת" > ממשיך לפי השלט, כל הזמן ישר עד שאתה מגיע לפיצול הדרך שעולה לערד, זאת צומת כזאת. שם אתה לוקח שמאלה וממשיך עד לאילת :wink:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מושיקו, תעשה טובה קודם כל תפסיק לקרוא לזה בקעה, מקסימום השבר הסורי אפריקאי.

יש שילוט סע לכיוון ים המלח, ואחרי ים המלח סע בכיוון לאילת.

אם אתה נוסע בפעם ראשונה לאילת ועוד עם חברה למה לך פדיחות של התברברות, פתח מפה ותכנן את הדרך

הנה סיוע קל, השאר חביבי עליך, אל תתעצל, יאללה תרשים את החברה שלך, לא במהירות!!! בהתמצאות:wink:

93569569vz8.png

71955283pu3.png

בלו הייטב

אירית

פורסם

מסכים עם אירית, באמת קשה לי להבין איפה הקושי לפתוח מפה, עזוב לפתוח - יש באינטרנט.

בחיאת אנשים - קצת שכל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ברצוני להבהיר כי אין סיכון בטחוני של ממש בדרך הזו ואני נוסע בה פעמים רבות, כמו גם תושבי עין גדי ושאר ישובי ים המלח בדרכם למרכז.

אתה יוצא מבגין צפון עם השלטים לים המלח ומעלה אדומים, ובגדול נוסע כל הזמן ישר על כביש 90 עם השלטים לאילת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין סיכון בטחוני יותר מאשר באוטובוס בת"א, או ירושלים, או חיפה, או אני חושב שהבנת את העקרון.

לדעתי אם אתה נהג צעיר ולא מכיר את הדרך, עדיף שתעשה עיקוף אבל תנהג בכביש עם כמה נתיבים וגדר הפרדה בין המסלולים.

כביש הערבה מסוכן יחסית, עם הרבה פניות ושטחים מתים, במיוחד באיזור ים המלח.

אם תוסיף לזה את היותו חד נתיבי ללא גדר הפרדה בין המסלולים, לדעתי עדיף קצת עיקוף.

פורסם

קרעתם אותי מצחוק, זה מזכיר לי את המערכון של הגשש החיוור "שירים ושערים" עם התודות לטכנאים :lol:

אירית

פורסם

תודה על העצות אבל אני ייסע דרך הבקעה או דרך השבר הסורי האפריקאי אירית.

אני מכיר את הכביש הוא באמת מסוכן אני אהיה זהיר.

בכל מקרה תודה, רציתי קצת רקע על הדרך.

• תוכן חדש...