Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה הוא... ולא אני ?!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחור ניו יורקי יצא לפנסיה והחליט להשקיע את כספי הפרישה בחכמה.

הוא החליט לרכוש נדל"ן בפורטוגל, קרקע עם מחסן צנוע שעמד סגור 15 שנה שבעליה נפטרו ללא יורשים.

הנכס הועמד למכירה לתשלום חובות מיסים.

היו כמה מתעניינים בנכס, אך דלתות המבנה היו סגורות ומרותכות.

איש מהמתעניינים לא רצה להיכנס להוצאות נוספות כדי לנסוע למקום ולראות את פנים המחסן, וכל הנכס עמד למכירה כחבילה שלמה, אז......איש מהם לא הציע לרכוש את הנכס.

הבחור רכש את הנכס בחצי ממחיר השוק שלו ועמד להרוס את המבנה.

אבל הסקרנות הרגה אותו, אז הוא ואישתו פרצו את הדלתות המרותכות, ואת מה שמצא תוכלו לראות בקישור הבא:

www.intuh.net/barnfinds/afa70.htm

(למעבר בין התמונות יש להקיש על NEXT)אחרי הכתבה יש תמונות

פורסם

הופיע כבר כמה וכמה פעמים, הסיפור לא נכון.

קיים מחסן, אבל הוא שייך לאספן/סוחר ולא יותר מזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הופיע כבר כמה וכמה פעמים, הסיפור לא נכון.

קיים מחסן, אבל הוא שייך לאספן/סוחר ולא יותר מזה.

צודק במאה אחוז...

אבל למרות הכל אני מוכן לקבל את המיני איך שהיא...

פורסם

די כבר!

כמה פעמים אפשר לשמוע על זה?!:evil:

מדובר באגדה אורבנית ולא יותר מזה, עזבו את המחסן בשקט...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

די כבר!

כמה פעמים אפשר לשמוע על זה?!:evil:

מדובר באגדה אורבנית ולא יותר מזה, עזבו את המחסן בשקט...

מדובר ביותר מאגדה מכיוון שהמחסן והמכוניות קיימות פשוט הסיפור אינו נכון .אבל עדיין מדובר ב"barn find" הגדול ביותר מאז ומתמיד .

• תוכן חדש...