Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן סאני שנת 93 גיר ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!

קראתי הרבה בפורום על הסאני, והבנתי שהיא מומלצת וכדאית לתקציב של עד 20K לאוטו אמין וטוב..

השאלה שלי היא האם יש איזה שהיא בעיה כרונית בקרבורטור? האם זה משהו שצאיך לשים עליו דגש?

קראתי שלהמון אנשים היו בעיות סחיבה איתו, ורציתי לדעת אם זה משהו שניקוי קל יעזור או מצריך טיפול גדול יותר,

כמו כן הייתי רוצה לדעת אם יש דגמים סביב השנתון הזה עם הזרקה...

שבת שלום ותודה רבה!

נועם

פורסם

יש לנו במשפחה סאני 1994 הזרקה (glxi כש האות האחרונה מסמלץ "הזרקה"). הרכב בעל אמינות יוצאת מן הכלל ואין איתו בעיות, כפוף לטיפולים שוטפים. הסאני ממתי שנולדה טופלה רק במוסך מורשה.

שבת שלום!

קראתי הרבה בפורום על הסאני, והבנתי שהיא מומלצת וכדאית לתקציב של עד 20K לאוטו אמין וטוב..

השאלה שלי היא האם יש איזה שהיא בעיה כרונית בקרבורטור? האם זה משהו שצאיך לשים עליו דגש?

קראתי שלהמון אנשים היו בעיות סחיבה איתו, ורציתי לדעת אם זה משהו שניקוי קל יעזור או מצריך טיפול גדול יותר,

כמו כן הייתי רוצה לדעת אם יש דגמים סביב השנתון הזה עם הזרקה...

שבת שלום ותודה רבה!

נועם

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

גם ב-93, גם הזרקה וגם קרבורטור.

קיים גם דגם "מפואר" - ה"כ ח"ח וכו', וגם דגם פשוט, נטול הנ"ל.

קיים גם ABS כתוספת.

דגם ההזרקה אמין ביותר (אותו מנוע גם באלמרה דור ראשון), נח למדי ואפילו (כמעט) מהנה לנהיגה. ABS תוספת מבורכת.

ההפרש במחיר בין הדגמים - זניח.

ברשותי - סאני 93, דגם GLXI עם ABS.

:turn-l:
פורסם

תודה על התיקון יובל לא הייתי בטוח מכיוון שאני מכיר שנת 93 קרבורטור.

נתקלת בבעיות התחממות מנוע בעליות?

לשכן שלי יש 93 קרבורטור שהתחממה כמעט עד קו אדום בעליות ירושלים.

מה גם שהיא בקושי טיפסה אותם, כמו שציינתי דגם הקרבורטור חלש למדי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הסאני שצויידה במאייד לא חלשה בהרבה מזו המוזרקת(90 כ"ס לעומת 100 בזו המוזרקת)והמנוע שלה נעים מאד לשימוש.

גם בגירסת המאייד הסאני הינה מכונית זריזה למדי,ולא נופלת בביצועיה ממכוניות בנות זמננו.

לסאני מאייד מבוקר אלקטרונית מורכב יחסית,שמצריך טיפול בידי בעל מקצוע שמכיר אותו היטב.

החסרונות העיקריים של הסאני הם מרחב פנימי מצומצם יחסית והעיצוב(?)החיצוני,אבל זה כלל לא רלוונטי למכוניות בתקציב שלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
.

נתקלת בבעיות התחממות מנוע בעליות?

לשכן שלי יש 93 קרבורטור שהתחממה כמעט עד קו אדום בעליות ירושלים.

מה גם שהיא בקושי טיפסה אותם,.

לא בעיות התחממות ולא בעיות סחיבה בעליות (שניהם עם מזגן).

פורסם

סאני עם קרבורטור לא חלשה בכלל לעומת זאת עם ההזרקה!

קח בחשבון קרבורטור מאוד,אבל מאוד מסובך לתיקון ומרבית המקומות מעדיפים בכלל לא להתחיל להתעסק איתו.

חוץ מזה,רכב אמין למופת.

פורסם

לגבי אמינות המנוע, משרשורים בפורומים בריטיים אלמרה עם אותו המנוע הגיע לכחצי מיליון קילומטר עד שהתחילה לעשות סימנים של עייפות.

מדובר על מנוע עמיד מאד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

כנראה שאני אלך על הסאני..

מצאתי סאני 93 הזרקה יד 1 163K ק"מ ידנית, נשמע טוב מאוד, אלך לראות אותה היום, המוכרת רוצה עליו 17500, הטסט נגמר עוד חודשיים, כמה לפי דעתכם יהיה מקובל להוריד מהמחיר?

תודה רבה,

נועם.

פורסם

עוד לא ראית את האוטו ואתה כבר רוצה להוריד במחיר? קודם תראה, אחרי זה תדבר על כסף.

בכל מקרה, טסט עוד חודשיים זה לא הכי נחמד, מצד שני - אם הרכב במצב טוב, אין בעיה.

בהצלחה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הסתכלת בכלל על מה שרשמתי?

שאלתי כמה מקובל להוריד מהמחיר, לא אמרתי שאני מוריד מהמחיר, שאלתי אם מקובל להוריד מהמחיר לפני טסט כי מה לעשות, לא נעים לקנות אוטו מחירון ואז להוציא 1000+ שקל אחרי חודשיים מה לעשות אני לא רוטשילד...

הלכתי וראיתי את האוטו, נראה מצויין, שמור מאוד, אבל לא בשבילי כי זה דגם SLX בסופו של דבר, ללא הזרקה, וזה פרט שאני בררן מאוד כלפיו.

מי שמעוניין בפרטים של האוטו שיפנה אליי בפרטי... למי שלא אכפת מהקרבורטור שילך עליו מהר...

פורסם

שלום שוב,

אני מסתבך מאוד...

אני ננעלתי על הדגם עם ההזרקה , SLXI, ואני בקושי מוצא את אלו.

איך אני יודע שהדגם הוא עם ההזרקה? חייב להיות רשום בסמל את האות I ? או שיש דגמים שהם הזרקה רק ללא האות?

ראיתי מודעות של אנשים שרושמים שזה ההזרקה, אבל בתמונה של האוטו מאחורה רשום SLX, הייתכן שזה דגם עם הזרקה?

כמו כן, האם שווה להתפשר ולקנות את הדגם עם הקרבורטור, שהוא הנפוץ ביותר, ולחפש את הדגם הכי שמור שאני מוצא? כי כאלו יש הרבה...

תודה רבה, נועם.

פורסם

כתוב SLX ועוד מדבקה (לדעתי תוספת של קראסו) INJECTION ובמדת הצורך

מדבקות נוספות - AUTOMATIC ו- ABS.

בכל מקרה - לא סומכים על סמלים. בודקים קיום מערכת הזרקה - ו ABS אם יש.

אם תמתין עוד חודש חודשיים - אני אמכור את הסאני שלי - מוזרקת, ABS וידנית :-)

ממליץ לא להתפשר - רק הדגם המוזרק, רק המפואר (הגה כח קריטי, חלונות חשמל פחות) ולדעתי,

גם לא להתפשר על ABS. מה שכן, על קילומטראז' אפשר "להתפשר". מכוניות "סבירות יהיו עם 200K-300K.

צריך לחשוד מאוד במכוניות עם קילומטרג' נמוך משמעותית מ-200K ואם אין הוכחות (למשל הסטורית טיפולים)

לא להאמין. מצב המכונית הרבה יותר משמעותי מהק"מ בשעון.

• תוכן חדש...