Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט לסאב JBL 75.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בפומפה שיש אופציה להוספת שלט לסאב למגבר 75.4

בתוספת של 300 ש"ח

נראה לי פתרון אידאלי עבורי מכיוון שיש לי HU ישן של פיוניר בעל יציאה אחת ללא שום אפשרות שליטה

מישהו מכיר את השלט הנ"ל? לאן הוא מתחבר?

י

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

זה לא כלול במחיר? ברוקפורד P450 שלי בא שלט באס עם הכבל טלפון הזה (:lol:). הבעיה שאז לא ידעתי כלום והמתקין אמר לי אתה לא צריך את זה, זה סתם. אכלתי סיבון. בכל מקרה, מקווה שגם לך לא עשו כזה דבר (לא מכיר את ה-JBL איך הוא בא, אבל ייתכן וזה שלט באס שלקחו ללקוח שהוא כמוני, ורוצים לעשות עליו 300 שקל).

רוני, אני כמעט בטוח שהוא מתכוון לשלט באס בוסט.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

:lol: :lol: :lol: לא יכול להפסיק. העלבת חבר פורום - תזהר :lol:

בכל מקרה נראה לי תמוה ומוזר כל העניין הזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תשמע, אם באמת ניתן לחבר לו שלט באס, אז הוא צריך להכלל במארז של המגבר. לא שווה לך לשלם עליו כל כך הרבה כסף. עדיף לשדרג כבר רדיו דיסק מאשר לקנות את הדבר הזה, שכל מה שהוא עושה זה רק מגביר את הבאס ומעוות לך את הסאב :roll:

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מתחיל לחשוב שאם היה אפשר למכור שני ערוצים בנפרד...

מישהו כבר היה עושה את זה :-P

מעניין אם השלט בא במארז והם מוציאים אותו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אמרתי לך מה עשו לי... שהייתי תמים ולא ידעתי בכלל מה קניתי אפילו. ייתכן שהשלט באס שלי אצל מישהו שקנה אותו ב-300 שקל. :roll:

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יתכן וספציפית ניופאן מוציאים את זה ואומרת לבעלי החנויות למכור כך - אם זה ככה בושה להם

בעקרון צריך לראות בחוברת שמגיעה עם המגבר אני יבדוק מאוחר יותר .

תקשיב אני קניתי את המגבר הזה בדיוטי פרי עוד שהיה עליו מבצע של 200$

ולא קיבלתי שום שלט.

• תוכן חדש...