Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

בשביל להשיג את המטרה אני מעוניין להרחיק לכל חור בארץ (חוץ מלשטחים), רק שהמחיר יהיה סביר ואיכות העבודה טובה.

האוטו הוא מאזדה סדאן שנת 96.

על איזה מקום אתם ממליצים? (אני גר בת"א)

פורסם

צביעת רכב איכותית לא יכולה להיות זולה וזה כי זמן העבודה המושקע בעבודה איכותית רב יותר והשימוש בחומרים טובים יקר יותר ודואגים לפרק מהרכב את ידיות הדלתות, פסי קישוט, פנסים וכו' כדי שהמשטח מתחתם יצבע גם.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

מוסך"מתי מזרחי" מוסך מצויין ואמין , אני אישית עובד איתם ומרוצה טלפון 5614566 בת"א

תגיד להם שאיציק פרונט שלח אותך

מחפש הגה לclio b sport 2002 צורה ישנה

פורסם

ברחוב הקדר .

בעבר שלחו אותי מהפורום לעשות אצלו תיקון , ניגשתי אליו לאחר שבררתי אצל פחחים שונים את עלות העבודה .

אצל כושי המחיר היה זול ב 50% , גם קיבלתי קפה מצויין , אירוח , והעבודה יצאה מעולה .

תריץ חיפוש על "כושי" ותמצא אותו

פורסם

מחפש מוסך מומלץ לפחחות וצבע בב"ש עבור פזו 206 , בנוסף אבקש לדעת מה כוללת צביעה בצבע מטלי , כמה שכבות, מה ההבדל בין צביעה בתנור לצביעה בחדר צבע ,

תודה ברוך

פורסם

יצא לי לדבר עם אבנר מ"מוסך המורשה" בב"ש,

בחור מאוד לבבי, המחירים מאוד הוגנים - כנראה אכניס את הרכב לשם בשבועות הקרובים.

חייב לציין שהוא שכנע אותי לא לצבוע את כל הרכב, אלא רק מה שנשרף בשמש ותשתוש מקומות דהויים נוספים כדי לא לצבוע חלקי מרכב שלמים ולהוזיל עלויות. ("אתה הרי סטודנט בשביל מה..." :lol:)

לגבי פארק הרכב גבי - הוא נתן לי הצעת מחיר הגבוהה ב1000 ש"ח. (ועדיין לא רוצה לפרק פגושים, אפילו שאני עושה את זה כי זה תופס לו עוד בתנור).

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...