Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חנייה - מדרכה בצבע לבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח חניה על סך 250 ש"ח ברחוב של משרדי הממשלה במערב ראשון לציון.

חניתי שם בסביבות השעה 10:00 בבוקר ביום שישי.

עכשיו, קיבלתי את הדו"ח והלכתי לכל אורכו של הרחוב, ואכן, במקום מסויים ברחוב, מוצב תמרור

האוסר חנייה עם הכיתוב לדיירי הרחוב בלבד בין השעות 19:00-7:00.

עכשיו, על הדו"ח כתוב שהעבירה שביצעתי היא:

סעיף 12: הרכב אינו שייך לסוגי הרכב שחנייתם הותרה במקום. חניה במקום המיועד לדיירים.

השאלה שלי היא כזו, הרי לא חניתי שם בשעה שנקובה בתמרור שמותרת לדיירים בלבד!

חניתי לאחר מכן, להזכיר - 10:00 בבוקר פלוס/מינוס, בדו"ח מופיעה השעה (10:43).

איך מבטלים את הדו"ח הסורר?! יש לי עילה מוצדקת לא?

הדבר מזכיר את מרכז העיר, בו בשכונות באיזור זד"ל המדרכ צבועה בלבן אבל בשעות היום מותר לחנות!

נ.ב , רכב משטרה "פרטי" עם מספר משטרתי (מצוי אצלי) חנה שם עוד לפניי ונשאר שם אחריי,

מכל 7-8 רכבים שחנו הוא כמובן לא קיבל דו"ח....

פורסם

קודם כל לפי דבריך כן חנית בשעות האסורות. הפקח כנראה הגיע אחרי 45 דקות שהחנית ואז קיבלת את הדוח.

דבר שני אתה יכול לנסות לכתוב מכתב לחברה לביטחון וסדר ציבורי שאחראית על החניה בראשון ולבקש לבטל את הדוח או להפחיתו מכל סיבה שתמציא.

בגדול אתה נשמע אשם ואין להם סיבה אמיתית לבטל לך את הדוח(אל תשכח שחלק מהכסף שנכנס לעיריה מגיע מדוחות ).

הדבר היחידי שאני יכול להמליץ לך זה לבקש רחמים וסליחה ולצפות לטוב.

בהצלחה.

פורסם
קודם כל לפי דבריך כן חנית בשעות האסורות. הפקח כנראה הגיע אחרי 45 דקות שהחנית ואז קיבלת את הדוח.

דבר שני אתה יכול לנסות לכתוב מכתב לחברה לביטחון וסדר ציבורי שאחראית על החניה בראשון ולבקש לבטל את הדוח או להפחיתו מכל סיבה שתמציא.

בגדול אתה נשמע אשם ואין להם סיבה אמיתית לבטל לך את הדוח(אל תשכח שחלק מהכסף שנכנס לעיריה מגיע מדוחות ).

הדבר היחידי שאני יכול להמליץ לך זה לבקש רחמים וסליחה ולצפות לטוב.

בהצלחה.

הוא רשם שיש שלט שאומר שהחניה היא לדיירי הרחוב משעה 19 (כלומר בערב) עד 7 (כלומר בבוקר). אז אם הוא חנה שם ב-10 בבוקר הוא חנה כחוק.

גם לפי ההיגיון...חניה לדיירי הרחוב שמורה בשעות הערב כאשר דיירי הרחוב חוזרים מהעבודה לדירתם.

שלח לעיריה מכתב רשום בו אתה מפרט את הטעות שעשה הפקח+צילום הדו"ח+צילום התמרור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הוא רשם שיש שלט שאומר שהחניה היא לדיירי הרחוב משעה 19 (כלומר בערב) עד 7 (כלומר בבוקר). אז אם הוא חנה שם ב-10 בבוקר הוא חנה כחוק.

גם לפי ההיגיון...חניה לדיירי הרחוב שמורה בשעות הערב כאשר דיירי הרחוב חוזרים מהעבודה לדירתם.

שלח לעיריה מכתב רשום בו אתה מפרט את הטעות שעשה הפקח+צילום הדו"ח+צילום התמרור.

הוא רשם מ7 בבוקר עד 7 בערב

אז כן, הוא חנה בשעות האסורות

אלעד

פורסם

צודק .

הוא רשם בין 7 ל19 והבנתי לא נכון.

פשוט תכתוב מכתב לחברה לבטחון וסדר עירוני של ראשון לציון,תצרף תצלום של הדוח ושל השלט במקום כולל תמונה רחבה של המדרכה עם השלט ותסביר את טיעונייך,רוב הסיכויים שיבטלו לך את הדוח. קח בחשבון שזה לוקח מס' חודשים.

אם אתה צריך כתובות,טלפונים וכו, הכל נמצא באתר של ראשון לציון :

http://www.rishonlezion.muni.il/

פורסם

גם לי ולאבא שלי זה קרה, חנינו מול בית משפט השלום בראשון לציון, ושם יש מדרכה בצבע לבן. איך שיצאנו והיינו בצד השני של הכביש, ראינו פקחית יוצאת ומסתכלת בדרך לרשום דו"ח. אבא שלי צעק לה אני פה, הלך אליה, והיא אמרה לו "כבר רשמתי את הדו"ח אני לא יכולה למחוק" (שקרנית בקיצור). אבא שלי רב איתה, אבל לא עזר. מזל שמיהרנו למשפט אחרת לא יודע מה היה קורה. בכל מקרה, גם במקרה שלנו זה היה עם אותו הכיתוב, אבל לנו הקנס היה 100 שקל בלבד (בדיוק על אותו המקרה). למה אצלך זה 250 אני לא יודע (העלו את הקנסות? המקרה שלנו היה לפני שבועיים שלוש). בכל מקרה, הייתי בודק את זה. על 250 שקל, אני הייתי הולך לעשות משהו בנידון. על ה-100 שקל ההורים הבליגו הפעם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הכוונתי למשבע בערב לשבע בבוקר. הצורה ההגיונית בה משתמשים בד"כ, משום שהכוונה

בשמירה על מקומות החניה לתושבי הרחוב היא לשעות הלילה, החזרה מהעבודה ולא לשעות העסקים,

אלו שעות היום.

שאלה נוספת-

למישהו פתרונות למה 250?! ולא 100 מלכתחילה?

נ.ב

בדו"ח מצויין צבע רכב אפור והרכב שלי הוא כחול.. אומנם דהוי קצת אבל בהחלט לא אפור...

יש ה לשחק עם זה או פשוט להלחם על הקטע של השעה?

פורסם

מהכרותי את הרחוב הנ"ל אכן מדובר על איסור חנייה בין 7 בבוקר ל7 בערב כי זה טווח השעות שאנשים מגיעים למוסדות השונים שם.רק השבוע פירסמו באחד המקומוהנים שזה הרחוב שניתן בו מספר הדוחות הרב ביותר בעיר,עובדה שמחלישה מאוד את הסיכוי שלך לזכות בערעור.בעיני האיסור הזה לחנות הוא טימטום אחד גדול של העיריה ,כל אחד שעובר שם רואה את רחבות החנייה הענקיות של דיירי הרחוב ריקות כמעט לחלוטין מרכבים,בקיצור מסחטת כספים ועסק ריווחי של עיריית ראשל"צ

פורסם

אני יכול להגיד לך שהסבלנות והתקרצצות משתלמת בסוף..

אני כבר ביטלתי 3 דוחות שונים בראשון לציון,ועוד איזה 2 בתל אביב ואחת בפתח תקווה.

פשוט רשמתי מכתב וכשהשיבו לי בשלילה התקשרתי לדבר עם האחראי ולא עזבתי אותם עד שחזרו אלי ,ופעם בראשון גם זה לא עזר אז שלחתי מכתב ישיר ללשכת מאיר ניצן ראש עיריית ראשון לציון ותוך יומיים כבר חזרו אלי והפנו את הבעיה לראש החברה לבטחון וסדר ציבורי שחזר אלי אישית וביטל את הדוח "לפנים משורת הדין".

לסיכום תהיה קרציה עם מכתבים,טלפונים ומה שצריך ,יש סיכוי שזה ישתלם .

בהצלחה.

• תוכן חדש...