Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונאי בדק בBMW 316 94 דרך המחשב למה הנורית ABS נדלקת והתברר שהחיישן לא טוב.

האם זה מסוכן לנהוג אם החיישן לא עובד?

האם החיישן שצריך הוא זה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-ABS-sensor-E36-325i-325ic-318i-328i-325ic-328is_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33569QQihZ011QQitemZ320145240861QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

יש חיישן קידמי וחיישן אחורי ?

האם זה מסובך להחליף לבד?

תודה

פורסם

מסוכן לנהוג עם חיישן ABS תקול,מהסיבה שבמערכות ABS 4 נקודות (=4 חיישנים,אחד לכל גלגל) ברגע שלאחד הגלגלים יש תקלה בחיישן,במצב של בלימה שתצריך כניסת ABS לפעולה רוב הסיכויים שייווצר חוסר איזון בבלימה,כיוון שגלגל אחד יינעל (הגלגל בו החיישן התקול) בעוד הגלגל השני ימשיך להסתובב (פעולת ה-ABS),מה שיוציא את הרכב מאיזון ועלול להביא לסחרור.

המלצתי אלייך,נסה לחפש את החיישן המבוקש בפירוקייה,מכיוון שרכישת חיישן מקורי עלולה להיות סיפור לא זול, במיוחד בב.מ.וו (מנסיון אישי שלי,אבל על פז'ו).

לגבי סוג החיישן המדוייק,אתן למבינים ממני לענות.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה ש- EDAN אמר לא נכון: ברגע שהמערכת מזהה תקלה באחד הסנסורים, היא מושבתת. כלומר - בלימה מלאה של 100% תהיה לך, אבל בונוס של מערכת ABS לא יהיה. לדעתי לא כדאי לעשות זאת לבד, משום לשאחר ההתקנה של החיישן, המערכת צריכה לעבור איפוס, כלומר מחשב דיאגנוסטיקה צריך "ללמד" את המערכת שהתקלה תוקנה. זאת ניתן לעשות רק במוסך המצויד לכך.

פורסם

ירח,גם אם לא להחליף לבד התכוונתי לפחות לקנות את החלק לבד כדי לחסוך בעלויות תיווך.

האם החלק שצרפתי מEBAY הוא החיישן שאני צריך?

פורסם
ירח,גם אם לא להחליף לבד התכוונתי לפחות לקנות את החלק לבד כדי לחסוך בעלויות תיווך.

האם החלק שצרפתי מEBAY הוא החיישן שאני צריך?

אין לי מושג. לא מבין ב- BMW. במקומך, הייתי קורא מה כתוב על החיישן המקורי הישן ומזמין/מחפש לפי זה. צריכים להיות רשומים המקט"ים של יצרן החלק והמק"ט של BMW.

פורסם

אז המחשב כתב שהחיישן לא טוב. עם כל הכבוד למחשב, אתה ווידאת שבודקים את התנגדות החיישן? לגבי מה שירחמיאל כתב, אני לא מכיר BMW אבל במערכות של משאיות וולוו-רנו אין צורך לאפס מערכת עם המחשב. מחליפים חיישן (פעולה מאוד מאוד פשוטה, אגב) , עושים נסיעת מבחן שבה בודקים שנורת החיווי כבית, וזהו.

פורסם

אכן, WABCO, ובאמת כדאי למחוק תקלה עם המחשב, אם יש כזה זמין, אבל אם מישהו מחליף את החיישן בבית, אני לא חושב שהוא צריך לרוץ למוסך שיאפס תקלה. בפעם הבאה שתהיה תקלה אחרת, כבר יראו את התאריך של התקלה הזו, או שימחקו את התקלה ויעשו נסיעה קצרה שתתעדכן התקלה החדשה, ויבינו שהיא לא רלוונטית.

פורסם

אולי במשאיות יש תאריך מתי הופיעה התקלה לראשונה.

האמת חבל שאין פיצ'ר כזה ברוב הדגמים של הרכב, זה היה סותם פיות של הרבה לקוחות שבאים למוסך ואומרים " רק מאתמול זה נדלקה לי הנורה הזו, מיד אחרי הטיפול..." :wink: .

פורסם

מערכת הABS מסיימת בדיקת עצמית לאחר כל התנעה ובגלל זה אפשר להחליף ולנסוע, ובהזדמנות למחוק

כריות האוויר לעומת זאת אם נדלק רק עם סקאנר אפשר לכבות

• תוכן חדש...