Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אני מיתכוון בטווח המחירים 10K-20K המכוניות המומלצות הם:

1.

2.

3.

4.

שיהיה מסודר מהמכונית הכי טובה לקנייה במחיר הזה למכונית הפחות טובה.

זה ניראה לי יפתור הרבה בעיות פה בפורום שכל יום שואלים את אותם שאלות.

פורסם

ומה עם 30K עד 40K?

50K עד 60K?

אחרי זה תוסיף עדכוני מחירים בכל פרק זמן לא ארוך ותקבל מערכת שלמה שצריך לתחזק ולדאוג לנכונות הפרטים בה, אחרת היא לא תהיה שווה כלום.

אני דווקא הייתי חושב יותר בכיוון של "כרטיס רכב" לכל רכב ואפשרות חברי הפורום לכתוב חוות דעת עליו. ככה אדם שיחפש Audi A8 יוכל להכנס לכרטיס הרלוונטי ולקרוא את חוות הדעת של האנשים. מערכת כזו מהווה דאטה בייס די שנבנה ע"י הקהילה ולאורך זמן יניב מערכת נחמדה שלא תדרוש תחזוקה גבוהה. גם מערכת כזאת תדרוש לא מעט אבל לפחות לא תדרוש עדכוני מחירים וכדומה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

על פניו זה נשמע אפשרי כנק' מוצא למי שמחפש רכב מומלץ בתקציב X. הבעיה היא שמעבר להשקעה של הזמן ב"פרוייקט" שכזה, ומעבר לעובדה שיש צורך בקריטריונים לעניין דעתו של מי נחשבת (אלא אם סתם רוצים לעשות סקר שכל אחד יכול להצביע בו וזה לאו דווקא ישקף את המציאות או את טיב הרכב), בסופו של דבר, לכל אחד יש דרישות וצרכים משלו ולכן רכב מומלץ X לאו דווקא יתאים למבקש/ת הייעוץ. כמו כן, בל נשכח שניתן לערוך חיפוש...

מצמץ, שאינו מרים את הכפפה ולכן משאיר זאת להנהלה להחליט אם מתאים להם לשדרג את פורום הייעוץ בכיוון שכזה.

פורסם

יש או יותר נכון היה פעם ללוי יצחק רכב מומלץ בכל קטגוריה או כל טווח מחיר.

אף פעם אף אחד מהם לא קלע לטעמי.

אין מה לעשות הדרישות משתנות, וקשה לומר X הכי טוב.

נכון שיש מועדפות בפורום שבד"כ דוחפים אותם (או סתם מכוניות שאנשים מסויימים דוחפים אותם), אבל בגדול אני ממשיך לדגול בשיטת הייעוץ היחידני.

כל פעם יש מבחנים ובחירות כאלו, והן שוות לת*ת.

מצד שני, עם הפורטל הזה שעלה עכשיו אולי ינסו להכניס את זה בתור איזשהוא גימיק. אי אפשר לדעת.

פורסם

יש אתר כזה בחול בשם קארסרברי = סקר מכוניות.

יש שם המון סוגים של מכוניות נפוצות או אולי רוב המכוניות שקימות כיום, בוחרים דגם ושנה מסוימת. והמון אנשים אמרו במשפטים קצרים מה דעתם על הרכב באופן כללי , הרוב מפרטים ואומרים איזה "מחלות" באות בשנה מסוימת או אחרי קילומטרג' מסוים.

יש באתר הזה גם אותו דבר על פלאפונים ועוד משהו.

אני לא יודע אם אפשר לתת לינק מחשש שההנהלה תתנקם אז תגידו אם אפשר ואני אשמח לתת למי שמעוניין.

אוהד.

• תוכן חדש...