Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הסיפר קרה לפני שבוע הכנסתי את הרכב שלי לשטיפה כמו שהני עושה כל שבוע אחרי השטיפה חזרתי הביתה וראיתי סימנים של חומר כל שהוא על הזכוכית של לוח המכוונים בפוד פוקוס שלי ניגבתי אותם בלי ליחס חשיבות והלכתי הביתה למחרת ראיתי שאיפה שהיו הנקודות של החומר הזכוכית הפכה לצבע לבן מט לאחר עוד יום גם ראיתי שכל הזכוכית נהייתה כזאת לפי הקוים של הניגוב שלי יומיים קודם חזרתי לבעל השטיפה אבל הוא לא רוצה לעשות קלום ואומר שהוא השתמש רק במים וסח הכל אין לי דרך להוכיח שלא אחרי שפיקתי את הזכוכית וניסיתי לנקות אותה בכל דרך אפשרית (דבר שלא הועיל) התחלתי לחפש חלק חדש אבל התברר לי שמאכרים אותו רק אם השעונים וזה עולה 1000 שח אפילו בחלקים יד שניה רצו 500 . לפי דעתי הייתה שם תגובה כימית .

האם משהוא נתקל בבעיה דומה ? איך אפשר לתקן אותה ? ואם לקנות איפה אני יכול למצוא חלק זה במחיר סביר?

בבקשה תעזרו לי אני כבר אובד עיצות...

:-(

פורסם

יש לי תרופת סבתא שאולי תעזור לך (ואל תצחק, כי זה עוזר בכל מיני מיקרים):

תיקח שמרטוט ו... משחת שיניים. שים קצת משחה על השמרטוט ותמרח לאט לאט, בתנועות מעגליות, על האיזור הפגוע.

מסתבר שבמשחת שיניים יש איזה חומר כימי שמתחבר לפלסטיק ומה שאתה עושה בעצם זה מאין פוליש עדין.

לאחר כמה דקות, נגב ובדוק האם יש שינוי.

אצלי הדבר עזר להסיר שריטוט בפלסטיק השקוף. אולי אצלך זה יעזור גם. בהצלחה...

פורסם

עברתי ליד מתקן לשטיפת רכבים והייתה איזו רוח.... עפו עליי איזה כמה טיפות של מים כנראה יחד עם איזה חומר.... משקפיי השמש שלי נהרסו.... אתם מאמינים? על העדשות ישסימנים שלטא יורדים בשום מצב, אי אפשר ככה. אזה פאק... BOLLE באיזה 500 שקל הלכו בגלל מתקן לשטיפת רכב :-(

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
עברתי ליד מתקן לשטיפת רכבים והייתה איזו רוח.... עפו עליי איזה כמה טיפות של מים כנראה יחד עם איזה חומר.... משקפיי השמש שלי נהרסו.... אתם מאמינים? על העדשות ישסימנים שלטא יורדים בשום מצב, אי אפשר ככה. אזה פאק... BOLLE באיזה 500 שקל הלכו בגלל מתקן לשטיפת רכב :-(

אתה רציני?.... נהרסו??...

אשמח אם תעלה תמונה..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אתה רציני?.... נהרסו??...

אשמח אם תעלה תמונה..

אני לא בטוח שניתן להבחין בצילום.... בכל מקרה, על העדשה יש טיפות קטנות כמו של צבע, וזה לא יורד עם שום דבר.... זה כמו חומצה ששרפה את הציפוי של העדשה..... ללכת איתם אי אפשר, זה מפריע בראיה.

P8070005.JPG

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ראשית כל - מה הקשר בדיוק לשרשור הנ"ל?

שנית - אתה מוזמן לנסות גם את הפוליש העדין שהצאתי לפותח השרשור. אין לך מה להפסיד (דרך אגב, גם שריטות במשקפיים הסרתי כבר בשיטה זו :wink:)

פורסם

מה שעושה כתמים בלוח השעונים זה סקאי בד"כ, תנסה עם קצת אצטון וצמר גפן להוריד את זה

אבל אני חייב להזהיר אותך שלפני שאתה עושה את זה, תנסה קודם לעשות את זה בפינה נסתרת על הלוח

כדי לראות שזה לא תוקף את הפלסטיק.

פורסם

היו לי כתמים דומים ששום נוזל או חומר הצליחו להעלים...

בסוף שמתי על הפלסטיק ספריי סיליקון לדשבורד של STP ויבשתי עם סמרטוט ..

לפי דעתי, זה גם אמור לעבוד אצלך (בקבוק צהוב שרשום עליו Son of a gun :lol:)

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

פורסם

למה לכם להסתבך עם דטרגנטים מסוכנים? לפותח השרשור: קח צמר גפן, או עדיף משהו יותר קשיח (חולצה/כותנה), טבול טוב טוב בשמן, לא משנה איזה, העיקר שמן מאכל, ותעביר על הפלסטיק הנ"ל. תראה אילו פלאים זה יחולל.

(יש לעבור על הכתמים כחמש עד שבע פעמים כדי שיוסרו לצמיתות)

רק שתדע, שאצלי זה עבד כמו גדול. מי שמכיר את כיסוי לוח המחוונים של הקורסיקה יודע למה אני מתכוון.

אם לא יעזור - גם לא יזיק כמו דטרגנטים למיניהם.

פורסם
היו לי כתמים דומים ששום נוזל או חומר הצליחו להעלים...

בסוף שמתי על הפלסטיק ספריי סיליקון לדשבורד של STP ויבשתי עם סמרטוט ..

לפי דעתי, זה גם אמור לעבוד אצלך (בקבוק צהוב שרשום עליו Son of a gun :lol:)

אצלי הבקבוק הזה גרם לכתמים!!!

• תוכן חדש...