Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת רכב עד 20 אלף שקל (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפשת רכב בתקציב של 14000 עד 20000, תלוי כמה אצליח לגרד...

אני נוסעת כ 400 ק"מ בשבוע. יש לי התלבטות אם בכלל לקנות רכב עם מנוע בנזין (במקרה הזה סוויפט או שרייד), או מנוע דיזל (סיטרואן סקסו או רנו מגאן - אם התקציב יאפשר). כמובן שמדובר בגיר ידני. אני באמת לא בקיאה בנושא אבל הבנתי שהשיקול פה הוא בין הוצאה שוטפת גבוהה יותר של דלק אך טסט/ביטוח/חלקי חילוף זולים יותר בבנזין היפניות, לבין חיסכון רב בדלק + בטיחות גבוהה אך טסט/ביטוח/חלקי חילוף במידת הצורך הרבה יותר יקרים במנוע דיזל...

אשמח מאוד לכל עצה או תיקון בנושא, וגם המלצות או הערות ספציפיות ששווה לדעת על הסקסו והמגאן.

תודה רבה!

פורסם

400 ק"מ לשבוע, שהם בערך 21,000 ק"מ בשנה - לטעמי נופלים עדיין בטווח הסביר של רכב בנזין לא בזבזן במיוחד.

לעניין זה ובתקציב הזה שרייד / סקסו / פיאסטה לטעמי יקלעו למטרה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

קודם כל תודה על התגובות!

נגיד ואני באמת הולכת על השרייד או הסוויפט - מן הסתם בתקציב שלי יהיה מדובר בשנתון סביב ה97' במקרה הטוב, ו-94' במקרה הפחות טוב עד כמה שאני יודעת. אם יהיה לי מזל אמצא רכב שעשה כ130,000 ק"מ.

שאלתי היא, עוד כמה זמן/ק"מ יחזיקו לי הרכבים האלה עם מנוע 1300, לפני שאצטרך להחליף אותו??

וכנ"ל אותה השאלה לגבי סיטרואן סקסו מנוע דיזל 1500.

כלומר, בהנחה שהרכב טופל פחות או יותר כראוי, כמה כל אחד המנועים האלו מחזיק..?

תודה

פורסם

ראשית, אני ממליץ על שרייד יותר מאשר על סוויפט כי לדעתי השרייד בשנתונים הללו מודרניים יותר -

אבל אתן למומחים גדולים ממני לענות. (היתה לי שרייד 89, אז זו לא דוגמה לשום דבר)

ברכב אמין כדוגמתו, ובהנחה שטופל היטב, אין לו בעיה "לסחוב" עוד 130,000.

האמור נכון גם לסקסו בנזין שמנסיוני עם מנועים ישנים יותר עוברים אף הם את ה200,000 בלי תקלות גדולות מדי.

(שוב, כל עוד האמור על רכב שמור ומטופל).

דווקא מגיר אוט' הייתי חושש - אבל ממילא הצהרת שגיר ידני הוא הכיוון. אז אין לנו בעיה.

סקסו דיזל אמורה להיות מסוגלת להגיע ל350K ומעלה בלי למצמץ, אבל אני חוזר על המלצתי לבנזין, בעיקר עקב היכרותי עם שני רכבים כאלה שהיו עושים נסיעות זכרון / רחובות פעמיים - שלוש בשבוע בלי שמץ של תקלה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...