Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה היא ככה: כשאני מתחיל נסיעה החלונות עובדים בסדר, אבל אחרי כמה דקות, או אחרי פעם אחת שנגעתי במתג, החלונות מפסיקים להגיב. לפני חודש-חודשיים זה היה קורה לעתים רחוקות, עכשיו זה כבר כל נסיעה.

כמו כן, שמתי לב שכאשר אני מעלה חלון אחד הוא עולה במהירות מסוימת, וכאשר אני מעלה גם את השני במקביל שניהם עולים לאט יותר בצורה משמעותית.

המצב מתאפס רק כאשר אני נועל את הרכב (נעילה מרכזית, ללא מרימי חלונות) ופותח מחדש.

האם ניתן לאתר את מקור הבעיה ולטפל/לתקן לבד? זמן יש לי.

תגידו לו אם חסרים פרטים..

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

כשהתקלה קיימת והחלונות לא פועלים, לחץ על מתג הפעלת חלון/ות ותוך כדי כך פתח הדלת לרווחה ושים לב אם החלונות מתחילים לפעול. אם כן אז הבעיה הנה במגע חוט הזרם (אדום) במחבר העגול של החוטים המתחבר אל הדלת שנהיה מוגדל מדי.

להגברת מהירות פעולת החלונות יש לשמן את מסילות החלון בתרסיס סיליקון להחלקה.

נא עדכן בממצאים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי קלעת בול! כשהדלת סגורה, החלונות עובדים רק בלחיצה הראשונה, ואחרי זה כלום. רק כשפותחים את הדלת החלונות שוב עובדים.

ניסיתי כל מיני קומבינציות וומסתבר ש:

1) כשהחלונות לא עובדים, זה תמיד שניהם ביחד, וכשפותחים את הדלת שניהם חוזרים לעבוד. (גם מהמתג של הנהג וגם של הנוסע)

2) זה קורה רק עם הדלת של הנהג - דלת הנוסע לא משנה את המצב.

בקשר למהירות של החלונות, הבעיה שציינתי היא חשמלית לדעתי, כיוון שכאשר אני מעלה חלון אחד, הוא עולה במהירות הרגילה, אבל כאשר בו זמנית אני מעלה גם את החלון השני, המהירות של שניהם יורדת לבערך חצי מהמהירות הרגילה.

זה קורה כל פעם כשאני מעלה או מוריד את החלונות, גם אם חלון אחד כבר עלה או ירד לגמרי והמתג שלו נשאר לחוץ - כלומר רק כאשר אני משחרר את המתג של החלון שכבר ירד, אז החלון השני חוזר למהירות הרגילה.

מקווה שמבינים מה שכתוב...בכל מקרה, בשביל לשלול דברים אחרים - שמתי ספריי סקאי במסילות גומי של החלונות.

פורסם

תיקון עצמי פשוט זה לנתק המחבר העגול מהדלת ולהזיז את הגומי המכסה עליו ולזהות את החוט האדום.

הסתכל ע"י זכוכית מגדלת והעזר בסיכה כדי לוודא שהמגע המתכתי שלו (נקבה) הנו אכן מוגדל בהשוואה לאחרים.

אם כן, אז קלף את הבידוד מחוט חשמל, לפף יחד כמה מסיבי הנחושת של החוט (כ5) לצמה וחתוך את הצמה לכ 1 ס"מ.

את הצמה הזאת החדר אל תוך החור שבמגע המתכת (כמדומני אמעי בשורה הקיצונית) ואת עודף אורך הצמה כופף לצד הפלסטיק העגול של המחבר וכך תוכל להרכיב בחזרה את המחבר אל הדלת. הצמה הקטנה תיתן מגע טוב עם פין המגע הנגדי שבדלת.

העלה בחזרה את גומי המגן על פלסטיק המחבר. אני מקווה שהמילים שכתהתי יהיו מוחשיות לך.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום ישבתי עם אבא שלי וסידרנו את העניין, כנראה שהבעיה הייתה במגעים של המחבר עם הפינים, ריססתי שם עם מנקה מגעים, והחזרנו הכל למקום. חבל רק שהיינו צריכים לפרק את הדיפון של הדלת בשביל זה, אבל לא נורא.

גיליתי גם שהגומיה לא הייתה מולבשת על המחבר עד הסוף, אולי זה הגורם למגע הלא טוב.

מקווה שזה יחיזק מעמד, תודה על העזרה רפי!

• תוכן חדש...