Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

ביום חמישי אני ועוד שני חברים נוסעים לכינרת עד מוצאי שבת ועלו לי כמה שאלות לראש,אולי מישהו יוכל לעזור?...

1.מבקש המלצה על חוף טוב (היינו בצאלון לפני שנה והיה מצויין) האם יש עוד דברים טובים? טובים=בלי ערסים

2.ביום חמישי נצא בבוקר לכיוון הכינרת מאריאל האם יש מקומות מומלצים לעצור בהם בדרך (נוסעים בכביש 90)?

3.החברים שלי להוטים לאכול חומוס טוב וכל הקשור לאוכל של בני הדודים האם יש מקום מומלץ באזור הכינרת?

4.איזה בשרים מומלץ לעשות על האש (כשר)?

5.מחפש מתכון לרוטב או תבלין בשביל לשפר את הבשר?

6. שאלה קצת מפגרת אבל...לכמה זמן מספיקה שקית של קרח מתחנת דלק של MR ICE (השקית כל הזמן בצידנית)?

7.דברים שאתם ממליצים לקחת חוץ מהדברים הרגילים?

8.אנחנו נוסעים בהונדה סיביק 2002 1.6 שעברה 70.000K מה כדאי לבדוק ליפני שנוסעים (מים ירוקים,שמן ומה עוד)?

תודה רבה לכל העונים,תבורכו :wink:

פורסם

אתרום את תרומתי הצנועה

בתור ארחנטינאי גאה (טוב לא ממש, אבל גדלתי שם הרבה שנים), הנה מתכון קל לצ'ימיצ'ורי:

הערה- הכי נוח להכין לתוך ולאחסן בצנצנת ריבה ישנה או דבש- יש מכסה וקל להתנייד עם זה (לוודא שאתה שוטף אותה טוב טוב קודם משאריות קודמות כדי שלא תשאר מתיקות)

*צריך בערך חצי ראש שום קצוץ דק מאוד

*כמות זהה בנפח של פטרוזיליה קצוצה דק מאוד

*בצל אחד הכי קטן שיש, גם כן קצוץ דק מאוד

*להוסיף כמות זהה של שמן וחומץ עד שהתערובת מכוסה ואז עוד טיפה (מומלץ להשתמש בחומץ רגיל ולא חומץ תפוחים. לגבי שמן- רגיל או זית, לפי העדפתך. אני אוהב שמן זית, אבל דווקא פה מעדיף שמן בישול רגיל, כמו קנולה)

*כחצי כפית פלפל שחור גרוס

*קמצוץ צ'ילי גרוס או פלפל שאטה גרוס (עם או בלי הגרעינים, תלוי כמה חריף אתה רוצה את זה)

אין צורך במלח! אפשר להוסיף תמיד בנפרד

מכניסים את כל החומרים לצנצנת, סוגרים היטב, מנערים כמו שצריך כמה פעמים, ואז נותנים לרוטב לפחות לילה במקרר כדי שכל הרכיבים יעשו שלום אחד עם השני.

הרוטב נועד בעקרון למריחה על הבשר המוכן, אחרי שיצא מהאש ולא כ"כ כמרינדה או כרוטב ששמים בזמן ההכנה. שמים כפית על כל ביס, והשמחה מתחילה!

בקשר לדברים נוספים שכדאי לקחת: אני ממליץ על פק"ל קפה (לא לשכוח הל), נרגילה, שש-בש.

בתור קינוח- בקלאווה. זה מסתדר יופי אחרי הבשר ליד הקפה, ולא צריך לשמור את זה קר. גם אפשר לקנות במקום אצל הבני דודים.

מקווה שתרמתי משהו, תהנו!

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם
שלום לכולם .

ביום חמישי אני ועוד שני חברים נוסעים לכינרת עד מוצאי שבת ועלו לי כמה שאלות לראש,אולי מישהו יוכל לעזור?...

1.מבקש המלצה על חוף טוב (היינו בצאלון לפני שנה והיה מצויין) האם יש עוד דברים טובים? טובים=בלי ערסים

2.ביום חמישי נצא בבוקר לכיוון הכינרת מאריאל האם יש מקומות מומלצים לעצור בהם בדרך (נוסעים בכביש 90)?

3.החברים שלי להוטים לאכול חומוס טוב וכל הקשור לאוכל של בני הדודים האם יש מקום מומלץ באזור הכינרת?

4.איזה בשרים מומלץ לעשות על האש (כשר)?

5.מחפש מתכון לרוטב או תבלין בשביל לשפר את הבשר?

6. שאלה קצת מפגרת אבל...לכמה זמן מספיקה שקית של קרח מתחנת דלק של MR ICE (השקית כל הזמן בצידנית)?

7.דברים שאתם ממליצים לקחת חוץ מהדברים הרגילים?

8.אנחנו נוסעים בהונדה סיביק 2002 1.6 שעברה 70.000K מה כדאי לבדוק ליפני שנוסעים (מים ירוקים,שמן ומה עוד)?

תודה רבה לכל העונים,תבורכו :wink:

2. על כביש 90 אני לא בטוח, אמור להיות מקום נחמד בתחנת דלק בכניסה לגינוסר, איזו מסעדה לבנונית - אבל זה רק משמועות.

3. קצת מעל הכינרת, בכביש 65 (צומת קדרים-צומת גולני) יש את מסעדת נימר, מאוד נחמדה בשביל הז'אנר. זה בערך 20 דקות נסיעה מחופי הכינרת

5. משהו נגד יתושים. קחו גם איזה טייפ עם רמקולים, תטרידו את המשתמשים האחרים בחוף.

8. שלא גנבו לך את הסמל. ולחץ אוויר, כמובן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שים בצידניות הרבה מלח יחד עם הקרח. ככה הקרח יחזיק יותר זמן.

פק"ל קפה -הכרחי.

מחצלת.

חוף גופרה, שקט ומומלץ.

בקשר למסעדה, יש לכם את סהרה מצד ימין אחרי עפולה. שהיא לא רעה בכלל!

פורסם

אוקיי, הייתי שם בסופ"ש הקודם - אז אני אוכל לעזור.

קודם כל - לידיעתך, מבערך 8 עד 5 - חום איימים נכון לעכשיו - תביאו הרבה שמשיות!

להביא הרבה מים!

מחצלות\כסאות זה טוב. בירות זה נהדר.

בקשר לקרח: שקית קרח בתוך צידנית מחזיקה כ3 שעות. מומלץ להביא צידנית ענקית אחת, כאשר מגיעים למקום לשפוך כמה ליטרים טובים של מים (אפשר גם היישר מהכנרת) לשפוך 2-3 שקיות קרח, מלח בנדיבות, לערבב את כל זה ולזרוק לשם בירות. (שים לב שיהיה מספיק מים בשביל לכסות את כל הבקבוק). זה יחזיק בצידנית משהו כמו 4 שעות בכיף - ו5-6 שעות בסבבה.

בשר הייתי שם עם שקיות קרח סגורות, מומלץ להביא גופי קירור של צידניות ולא רק שקיות קרח (שעולות 9 שקל לשקית). אני הייתי בחוף לבנון, שנמצא ליד חוף חלוקים (מזרח הכינרת) - והיא נחמד, לא עמוס, לא ערסים (הלכנו ממש לסוף), אפילו כמה בנים ערומים באמצע הלילה (הרס לי את כל האווירה של הבירה על החוף).

ממליץ על כפכפים - אין חול בכינרת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מנצל שרשור:

בשישי הקרוב אני ועוד כמה חברים (וגם אופיר, במידה ויצליח להתחמק מהאירוע המשפחתי המרגש) נסע לצפון לקצת קמפינג.

ככל שאנו מנסים להמנע מזה, כנראה שלא יהיה מנוס מלשהות בכנרת עקב המחירים המופרזים שנגבים בשאר אתרי הקמפינג (ממוצע של 50 ש"ח לאדם, בזמן שבכנרת אפשר להכניס רכב שלם ב-80 ש"ח).

בחוף לבנון הייתי פעמיים. בכל אחת מהפעמיים העארסים לא אכזבו ופוצצו לנו את הראש עם המוזיקה שבקעה היישר מהסאב וופר שהיה טמון בתא המטען של העונדה שלהם (לא צחוק, באמת הם היו עם עונדות).

מי מכיר חוף נורמלי - כזה בלי עארסים מפגרים, עדיפות לצד המזרחי של הכנרת - שאפשר להעביר בו סופ"ש של כיף?

אני ממש לא רוצה לחוות את החוויה המסעירה ש-shellcase עבר, ובהסתמך על נסיון העבר שלי עם לבנון, הסבירות שאירוע כזה יחזור על עצמו שם היא די גבוהה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לגבי בדיקות של הרכב לפני הנסיעה- לא צריך להשתולל כי זו רק נסיעה לכנרת, אבל כדאי להזהר:

שמן, מים, לחץ אוויר בגלגלים (לבדוק גם גלגל רזרבי, יש שם צמיג!).

אפשר וכדאי גם לתת מבט ואיזה ליטוף (הטרוסקסואלי) לרצועה של האלטרנטור, זה אף פעם לא כיף כשהיא אומרת שלום.

לטעמי הכי חשוב בנסיעה כזו לבדוק את מערכת הקירור- חם מאוד בחוץ, הרכב מלא ציוד ואנשים ועובד קשה, ויש גם קטעים של עליות וירידות בכבישים סביב הכנרת והרכב עובד קשה. אז רק לוודא שיש מספיק מים והמאוור עובד וכו'

תן מבט מתחת לאוטו לראות שאין נזילות שמן/מים/דלק(?)/קטשופ

סע לשלום

אה כן, וטיפ קטן לגבי יתושים- אני אישית נגד כל מיני חומרים, גם כי זה רעיל וגם כי זה הרבה פעמים לא אפקטיבי (ומסריח ודביק וכד'). הטריק שלי פשוט- כשהשמש מתחילה לשקוע, והחבר'ה המעופפים מתחילים להתעורר, אני אוכל שן שום שלמה. זה נשמע מגעיל, אבל זה עובד. אז אם אין לך בעית סיבולת (ולבחורה שלך אין התנגדות...) זה מומלץ. אם זה עבד בשביל-ישראל וגם בדרום אמריקה, זה בטוח יעבוד ללילה בכנרת (מה שכן, זה עובד רק נגד יתושים ולא נגד זבובים ושאר מרעין בישין)

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

חוף צאלון אחלה. הייתי שם לפני כמה חודשים ולא היו ערסים וגם סוגרים את המוזיקה קצת אחרי חצות ככה שאפשר לישון בכיף. מה שכן, השירותים והמקלחות שם ממש ג'יפה וכשהייתי לא היו מים חמים בכלל.

חוף גופרה הרבה יותר נחמד מהבחינה הזאת - שירותים ברמה, דשא רך ונוח שאפשר להקים עליו אוהלים והרבה שקט. אבל אליה וקוץ בה - בחוף גופרה יש, הפתעה, מעיין של גופרית. ממש לא כיף להתעורר בבוקר כשבריזה בריח גופרית נושבת לתוך האוהל ומסריחה לך את החיים.

לבנון וחלוקים בהחלט לא מומלצים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אוקיי, הייתי שם בסופ"ש הקודם - אז אני אוכל לעזור.

קודם כל - לידיעתך, מבערך 8 עד 5 - חום איימים נכון לעכשיו - תביאו הרבה שמשיות!

להביא הרבה מים!

מחצלות\כסאות זה טוב. בירות זה נהדר.

בקשר לקרח: שקית קרח בתוך צידנית מחזיקה כ3 שעות. מומלץ להביא צידנית ענקית אחת, כאשר מגיעים למקום לשפוך כמה ליטרים טובים של מים (אפשר גם היישר מהכנרת) לשפוך 2-3 שקיות קרח, מלח בנדיבות, לערבב את כל זה ולזרוק לשם בירות. (שים לב שיהיה מספיק מים בשביל לכסות את כל הבקבוק). זה יחזיק בצידנית משהו כמו 4 שעות בכיף - ו5-6 שעות בסבבה.

בשר הייתי שם עם שקיות קרח סגורות, מומלץ להביא גופי קירור של צידניות ולא רק שקיות קרח (שעולות 9 שקל לשקית). אני הייתי בחוף לבנון, שנמצא ליד חוף חלוקים (מזרח הכינרת) - והיא נחמד, לא עמוס, לא ערסים (הלכנו ממש לסוף), אפילו כמה בנים ערומים באמצע הלילה (הרס לי את כל האווירה של הבירה על החוף).

ממליץ על כפכפים - אין חול בכינרת.

3 בנים? שנופפו עם התחתונים מעל המים?

דווקא אנחנו תמיד נוסעים ללבנון עם המשפחה מתמקמים על הדשא בחניון 3, ויש אור ושירותים ומים וכמעט אף פעם לא נתקלנו בערסים הם בדר"כ יושבים קרוב לחוף ולא על הדשא שבוע שעבר הייתי והכניסה עם אוטו 70 שקל, אגב יש מעל הדשא רשת צל כך שבבוקר ובצוהרים אתה לא נצלה מהשמש ולא מסתבך עם שימשיות קטנות.

לגבי אוכל, אמא שלי מכינה כך שאני לא יודע אבל דבר אחד אני עושה, ממליץ לקחת חכה ובעונה הזאת בטוח תתפוס מושט אחד או שנים, קצת מלח, שמן זית, פלפל עשבי תיבול, ועל המנגל, יש לדאוג שהרשת של המנגל לוהטת והדג מרוח טוב טוב בשמן זית אחרת הוא ידבק וחבל ולבסוף לימון מוסיף המון!. מי שאוהב וודקה ממולץ חורטיצה, או אבסלוט, 2 הוודקות עם אחוז הזיוף הנמוך ביותר (אם בכלל).

נזכרתי עכשיו עוד חוף טוב זה חוף ירדן כינרת אבל אין שם אור וזה קצת בעייתי למי שאין גנרטור

:-) just smile
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, דיווח:

בסופו של דבר החלטנו לנסוע לחוף צינברי שנמצא בסמוך לקיבוץ כנרת. עלות כניסה לרכב היא 70 ש"ח ומדובר בחוף יחסית לא גדול, בעל ירידה נוחה למים אך הרחצה היא ללא מציל.

היה נחמד מאוד - בהחלט חוויה מתקנת לעומת שתי הפעמים בהן הייתי בלבנון. אפילו השכנים שהיו ליד האוהלים שלנו היו בסדר גמור.

הדבר היחיד שהפריע זה החום הנורא שהיה בשבת לפני הצהרים - חום שאילץ אותנו לברוח עם הזנב מקופל בין הרגליים היישר לחיקו הקריר והנעים של משטח ההחלקה על הקרח שבמרכז קנדה :wink:

נ.ב.: שימו לב כל בעלי המכוניות המונמכות: הנסיעה בתוך החוף בעייתית כיון שהוא זרוע באמפרים גבוהים מאוד. ראו הוזהרתם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...