Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני רואה שכבר יום שלישי וכבר שלושה שבועות לא היה מפגש ועוד מעט סופ''ש ואף אחד לא מרים את הכובע אז החלטתי שאני יזום (מנהלים אם זה בסדר מבחינתכם)

יש סיבה טובה במיוחד לארגן מפגש גם לכבוד יומלדתו של חברנו הטוב יחיאל.

אפשר לארגן משהו נחמד להביא כיבוד אני מתנדב להביא לו עוגה :lol:

שכל אחד יביא איתו משהו וככה נחגוג לו יומולדת פורום.

מה אתם אומרים? יחיאל מה אתה אומר?

אני בפנים בטוח

1)ARIEL_SQ

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

בד''כ הודעות על מפגש נרשמות כמה ימים לפני וגם זה די נהוג שכל שבת רביעית יש מפגש אז אני מניח שכולם ציפו לזה שיהיה מפגש השבת

נראה אם זה לא יתאים ליותרמידי אנשים אז נדחה אבל אם יבואו אז נקיים.

נראה כמה אנשים יודיעו על השתתפות עד סוף השבוע

אני חושב שעדיף כמו תמיד, שבת ב12

פורסם

אין שום בעיה שיהיה גם בב''ש וגם במרכב גם ככה רוב האנשים שבאים למרכז הם אנשים מאזור מרכז והאנשים שבאים לב''ש הם מהדרום.

פורסם

And so will be.

יפתח שרשור מסודר לקראת הסופ"ש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...