Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורל - בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן אני רואה המלצות על המורל פולס\אליט וכ"ו

הבנתי שזו חברה ישראלית

מישהו יכול לפרט על החברה? - איפה היא יושבת,מה מיוחד בה שלעומת שמות עולמיים עדיין ממליצים עליה (במיוחד הפולס)?

בחיפוש בגוגל אגב - לא ראיתי את אותה הכרה בעולם כמו ההמלצות פה (שאני מעריך ומוקיר מאוד אגב)

חברה שלנו ברמה עולמית בסוגי סדרות - נמוכה בינונית וגבוהה - איך הגענו להשיג כזה? ולמה אנחנו לא מוכרים בעולם

אם אנחנו ברמה כול כך גבוהה?

גילוי נאות - לא שמעתי\בחנתי מורל משום סדרה מעולם

באמת שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמן,מי שיוכל לתת תמונה בהירה והסבר על מורל יבורך

בתודה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה

אבל זה אתר היצרן (שלנו) שכמו כל יצרן מספר על איכות החומרים וטיבם במוצריו

אנחנו מוכרים בעולם? כי כמה שהפכתי (והפכתי :mm_wink:) באתרים בחו"ל לא ראיתי איזכורים כלשהם

כול המומחים ממליצים פה על המורל פולס בתור התחלה שעדיפה על קומפוננטים בעלי שם עולמי

איך זה שאף אחד אחר (בחו"ל) לא מדבר בכלל עלינו,למרות שאנו לכאורה ברמה כל כך גבוהה?

לא נראה לכם מוזר?

פורסם

אני שואל את השאלה הזו בפורום כבר כמעט שנה.

אני לא מבין ועדיין לא מבין וממשיך לא להבין מה ההתלהבות מהם.

לדעתי רמקולים לא אמיתיים מספיק.

שוב כמו כל רמקול ואוזן הכל עניין של אהבה.

יש להם כמה דגמים ביתיים שהצליחו בארץ ובחו"ל ובחו"ל עיתונים מאוד אוהבים אותם .

דעתי האישית היא שהם מאוד אוהבים את הבקשיש שהם מקבלים מהם.

בסופו של יום יש שני מורלים. יש מורל ישראל ומורל ארה"ב.

ההבדלים מהותיים.

בקיצור הפולס הפך פה לסוג של אגדה. ללא שום סיבה שהיא.

הייתי למשל שם את כספי על סט של הליקס הרבה הרבה יותר מהר מאשר עליהם.

מורל היא חברה ישראלית בת 30 שנה בערך היושבת בנס ציונה. יש להם מפעל במקום שמייצר רמקולים לרכב, רמקולים לבית , ודרייברים מופשטים .

יש להם טוויטר מאוד מוערך שנקראה הסופירמו . ומידים לא רעים בכלל.

בעבר לפי הידוע לי בתחום הרכב היו שותפים עם חברת DLS .

ביצור רמקולים נחמדים , לדעתי יקרים מדיי עדיין לתמורה שלהם , במיוחד עוד שהם מיוצרים בארץ.

רמקולים בעיקר מאוד חזקים , ולכן הישראלי הממוצע מאוד נהנה מהם , כמו כן כיוון שהם לא כאלו מדויקים ומאוד רכים הם לא מטרידים לאנשים שלא מבינים במוזיקה את האוזן.

זו דעתי והסתכלותי על הנושא.

אני בטוח שיסתרו אותי פה כל מעריצי מורל תוך לא הרבה זמן . (אני סופר ;) ).

פורסם

אז תרשה לי להיות הראשון שלא מסכים עם דעתך.

מורל נחשבת לאחת מ 5 חברות הרמקולים הטובות בעולם. זה שבארץ לא כל כך מכירים אותם היא בגלל הסיבה הפשוטה שמורל (כמו הרבה חברות ישראליות טובות אחרות) פשוט לא רואה צורך להשקיע בשובפרסום ושיווק בשוק כה קטן.

אם תכנס לאתרים בחו"ל (אנגליה בעיקר) תראה שם אהדה מטורפת למוצרי מורל, ומחיריהם בהתאם.

כמו שזה וזה וזה אמר הם אכן ממוקמים בנס ציונה וחגגו לא מזמן 30 שנות קיום. רובם הגדול של הרמקולים מיוצר ומורכב במפעל בעבודת יד, ואילו הסדרות הנמוכות יותר מיוצרות בסין במפעל של מורל ובפיקוח שלהם.

"רכים מדי", "חזקים" - אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר. אם אתה מעדיף כל רמקול גרמני אחר על פני מורל שיבושם לך.

באופן אישי אני מוכרח להגיד שעל אף שהיה לי פעם סט מצויין של זטק (שלמעשה היה ויפא בתחפושת) אני לא יכול להעיד על שום סט רמקולים אחר ש "עשה לי את זה". ניתן להגיד שלציוד גרמני יש סאונד קר וצורם שלא קולע לטעמם של הרבה אנשים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בבקשה אל תתחילו שוב :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הם גם מתחילים עכשיו למכור סאב וופרים חדשים שצריכים אוטוטו לצאת לשוק.

ובנוסף הם מוציאים ליין מגברים חדש.

פורסם
הם גם מתחילים עכשיו למכור סאב וופרים חדשים שצריכים אוטוטו לצאת לשוק.

ובנוסף הם מוציאים ליין מגברים חדש.

מגברים? זה נשמע טוב! יש איזה שהוא פירוט קצת יותר מעמיק לגבי מה בדיוק הולך לצאת?

פורסם

זה וזה וזה

העלית בי 2 שאלות

"בסופו של יום יש שני מורלים. יש מורל ישראל ומורל ארה"ב.

ההבדלים מהותיים."

והשאלה השניה

הסופרימו - שאחד מהחברה פה אמר שהוא שמע אותו מוגבר על 200 רמס?!

ולמרות שכאב לו הוא לא יכל לצאת מהרכב מהאיכות הפנטסטית של הטיווטרים הנ"ל

(איך אחד אמר - כמו לשמוע סימפוניה במים - או משהו כזה:mm_wink:) עושה לי חשק גם...

מישהו יכול להבהיר את השאלות?

פורסם

למורל יש סאונד פשוט ייחודי ולדעתי הוא נשמע נכון.

בכל פעם שאני יושב ברכב עם סט גרמני כזה או אחר או סט צרפתי (למבינים) אני פשוט לא מבין למה זמר צריך להיות כואב כל כך ולמה כלי נגינה צריך להיות חד כל כך - הרי זה לא נשמע ככה במציאות.

הסאונד שלהם נעים לאוזן, הבאס שלהם עמוק ומלטף - כמו שמיכה טובה באמצע החורף.

המיד שלהם מ ד ה י ם!!! והטוויטרים שלהם לא כואבים כשמכוונים אותם נכון אז בכלל.

למורל יש גם מפעל ייצור בארה"ב אבל המפעל המקורי יושב בנס ציונה באזור התעשיה ברחוב המזמרה 17.

זאת חברה שזכתה לפרסים מארגון ISO העולמי לגבי סדרות היי-אנד ביתיות שלהם וגם לגבי סדרות לרכב הן מהסדרות הפשוטות ביותר עד סדרות ההיי-אנד שלהם לרכב.

חברה שנותנת יחס אדיב וגב נהדר ללקוחות שלה - אפשר לפנות אליהם לגבי כל דבר ויש להם גם מנטליות אמריקאית - לא פעם אתה תשמע כאן בפורום שמישהו ניגש אליהם בבקשה לתיקון של רכיב פגום - ופשוט החליפו לו אותו בלי להתווכח.

אין מילים! בשבילי אין אף סאונד חוץ מהסאונד של מורל (בתחום הרכב). (טוב אני מוכן להתפשר על אינפיניטי קאפה פרפקט או על דיינא-אודיו שלושה חלקים).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש הבדל גדול בין קאפה פרפקט שהוא סט טוב מאוד לבין דיינאודיו 3 חלקים שהוא סט מעולה ...

לעניין ..

הסיפור של מורל ישראל וארצות הברית הוא ישן ונכתב עליו טונות מידע .. תעשה חיפוש וראה שקשה לצאת מזה בכלל..

לגבי הטוויטר המדובר - מדובר בטוויטר מהטובים ביותר לרכב נקודה. יש כאלו שיותר יאהבו ויש שפחות , אבל הוא נחשב ברמה מאוד מאוד גבוהה ומוערך בכל העולם.

הדוטק שהם מייצרים כבר הרבה זמן לטעמי הוא אחד הסטים המומלצים ביותר מבחינת תמורה למחיר ואיכות סאונד , בהתקנה יעילה אפשר להגיע לתוצאות גבוהות מאוד במחיר יחסית נמוך.

מעבר לזה , מדובר בחברה טובה מאוד , עם ליין מוצרים רחב עם סאונד שאמור להיות ניטרלי נקי ומדויק. אני אישית מאוד אוהב את המוצרים שלהם , מישתמש בחלקם אצלי ברכב , ועצם העובדה שהחברה ישראלית גורם למחירים שלהם להיות מישתלמים .

מחירים של סטים שלהם בחול מתומכרים ונמכרים בלא מעט כסף וכמו שנאמר יש המון הערכה למוצרים של מורל בחול דבר שבהחלט מוסיף נקודות זכות רבות לחברה.

מעבר לזה , יש כאלו שיותר יאהבו או פחות , כמו כל דבר.

תעשה חיפוש ותראה כמה דובר עליהם , כמו כן , אם אתה רוצה לקבל תמונה יותר אמיתית בלי אינטרסים וכו פשוט תיכנס לפורומים בחול ותקבל רושם מה חושבים על החברה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

טוב

על התשובה לגבי מורל בארה"ב אני חושב שקיבלתי תשובה (למרות שאני מסופק במיוחד לגבי מה שזה אמר - הבדלים באיכות)

לא מכיר - מעדיף שמישהו יענה על זה

לגבי הסופרימו - בחיים שלי לא שמעתי שבן אדם סובל מ200 RMS בטיווטר ועדין נהנה (וכל שאר התשבחות)

מישהו יכול להרחיב בעיניין הסופרימו?

ולמה... למה עד שיש לנו יצור מהארץ אנחנו משלמים מחיר כמו בחו"ל?

בגרמניה קונים BMW באותו מחיר?

פורסם

לשלם על סט ברמה של האילייט פחות מ4 אלף שקל זה מחיר מטמטם!

לשלם על סט סופרימו (פיקולו) סביבות השש אלף זה בלתי נתפס בעיניי ביחס לזה שהסט הזה גובר מבחינתי על סטים רבים שעולים יותר מפי שלוש ממנו.

גאווה לאומית זה עוד אספקט יפה לסיפור הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...