Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מהי חוות דעתכם על הרדיו דיסק הספציפי הזה

אני רוצה תשובה רק מאנשים ששמעו אותו או שיש להם אותו

הפאנל לא נמצא בזאפ והוא נחשב לפאנל חדש של פנסוניק שיצא לא מזמן

אני רוצה לדעת גם האם הוא יותר טובב מרדיו דיסק של אלפיין 9855

תודה לעונים

פורסם

טוב קודם כל אדגיש כי אין לי ניסיון עם המכשיר הזה ספציפית. עניתי לך בכל מקרה כי אני לא מאמין שיש הרבה בעלי מכשיר זה.

אבל אני יכו לעזור לך בפיאנוח של המפרט קצת:

יציאות של 5V - זה טוב

SQ7 - אני לא בטוח, אבל נשמע לי כמו איזה חרטא של PANASONIC. זה אפשרות לערוך את מצבי השמיעה המובנים במכשיר. אני לא אוהב להשתמש בשטויות שאלה - אלא רק אקוולייזר בסיסי של המכשיר.

כפתרו ווליום רוטורי - משהו שנאי ממש אוהב. מה שכן מהתמונות לא ברור האם השימוש בחוגה שמאחורי כפתור הווליום נוח. לשם כך חייבים להתרשם מהמכשיר באופן אישי ופיזי. אני מאמין הוא די נדיר בכל מקרה.

יציאות למגבר - 2 + סאב, צריך להספיק בד"כ

חיתוך LPF ו HPF מובנה - שימושי, אך לא הכרחי לכיוונים

מסך צבעוני - נחמד ותו לא, תלוי באם אתה אוהב את השטויות האלה או לא. תאורת מקשים כחולה, ככל הנראה לא ניתנת לשינוי. מסך איכותי זה NICE TO HAVE לא יותר מזה.

סך הכל נראה מכשיר נחמד עם אופציות בסיסיות ולא הרבה מעבר, אבל! בטח בארץ הוא מתומחר בצורה לא הגיונית מה שעושה אותו ללא כדאי בעליל.

אין מה להשוות אותו לALPINE שציינת, בכלל לא בליגה, אולי רק מבחינת איכות השמיעה.

אין פה שום FEATURES מתקדמים.

אם תמצא את מחירו, אולי נוכל להכווין אותך למשהו יותר משתלם.

מקווה שעזרתי ולו במעט,

יואב

יואב :arrow:

פורסם

בנוסף לתגובה שנמצאת מעליי רציתי לציין שהSQ7 זאת לא רק פונקציה לעריכת מצבים קיימים (שזה דבר שולי יחסית )

אלא זה אקולייזר 7 ערוצים. לעניות דעתי הפונקציה הנל עדיפה בהרבה על פני אקולייזר פשוט.

לגבי איכות המסך , נחמד ולא יותר. לא משתווה למסכים של פיוניר הצבעוניים. במכינת נוחות התפריט. זהו אחד המכשירים הכי פשוטים לשימוש שאי פעם נתקלתי בהם. לעומת זאת המעבר בן השירים והתיקיות לא מתבצע בצורה חלקה כול כך. לוקח זמן להעביר שירים (המכשיר לא מעביר שיר מבלי לטעון אותו ).

אדם

face to face with the man who sold the world

פורסם

ברמונדו : אל תייעץ על דברים שאתה לא מכיר , זה סתם מטעה!

זהו מכשיר מתחילת 2006 (החדשים הם מדגם xx05 ) בחול הוא נסחר במחירים של 250 דולר +- . אתה לא יכול להשוות אותו לאלפיין מכיוון שהוא נמצא בקטגוריה אחרת לגמרי (הרבה יותר נמוך). לי יש את אחיו הקטן ( 7303) , מכשיר דומה מאוד פרט לכמה שינויים . במחיר שלו (סביב 1500 בארץ ) הוא מאוד משתלם יחסית לשאר (פיונר קנווד סוני וכו') .

מה המחיר שהציעו לך עליו?

פורסם

למה אתם אומרים שהוא לא ברמות של אף דגם אלפיין?

הדגמים החדשים של פנאסוניק נחשביםם לרמה גבוהה מאוד

המפרט שלו אני חושב שדיי טוב

ו5 וולט יציאה למגברים זה רק טוב? אני לא חושב שכל אלפיין מוציא 5 וולט למגברים

אני חושב שמבחינת נתנונים יש במה להשוות אותו לאלפיין

פורסם

תלוי לאיזה אלפיין אתה משווה אותו. לא אמרו פה כל אלפיין. אמרו לדגם הספציפי ה-9855.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
טוב קודם כל אדגיש כי אין לי ניסיון עם המכשיר הזה ספציפית. עניתי לך בכל מקרה כי אני לא מאמין שיש הרבה בעלי מכשיר זה.

אבל אני יכו לעזור לך בפיאנוח של המפרט קצת:

יציאות של 5V - זה טוב - זה מספיק ויותר, לא רק טוב.

SQ7 - אני לא בטוח, אבל נשמע לי כמו איזה חרטא של PANASONIC- זהו אקווליזר בעל 7 ערוצים לכל דבר ולא חרטא של פנסוניק. זה אפשרות לערוך את מצבי השמיעה המובנים במכשיר-ממש לא! בנוסף למצב שבו אתה מכוון את האקווליזר בעל 7 הערוצים בעצמך יש לך מצבי אקוליזר קבועים מראש. . אני לא אוהב להשתמש בשטויות שאלה - אלא רק אקוולייזר בסיסי של המכשיר. - עקב חוסר הידע שלך סטרת את עצמך באותו משפט.

כפתרו ווליום רוטורי - משהו שנאי ממש אוהב. מה שכן מהתמונות לא ברור האם השימוש בחוגה שמאחורי כפתור הווליום נוח. לשם כך חייבים להתרשם מהמכשיר באופן אישי ופיזי. אני מאמין הוא די נדיר בכל מקרה.- מהיכן ההשערה הזו ? בגלל שאתה לא מכיר מכשיר מסויים אין זה אומר שהוא נדיר.

יציאות למגבר - 2 + סאב, צריך להספיק בד"כ

חיתוך LPF ו HPF מובנה - שימושי, אך לא הכרחי לכיוונים -הכרחי מאוד במידה ואין לך מגבר או מגבר שלא מאפשר חיתוכים.

מסך צבעוני - נחמד ותו לא, תלוי באם אתה אוהב את השטויות האלה או לא. תאורת מקשים כחולה, ככל הנראה לא ניתנת לשינוי.- ניתנת לשינוי מירוק עד אדום וכל הספקטרום באמצע. מסך איכותי זה NICE TO HAVE לא יותר מזה.- מסך איכותי זה לראות את התצוגה בברור ולא משנה עד כמה השמש מסנוורת את המסך! ופנסוניק עושים את זה מצויין.

סך הכל נראה מכשיר נחמד עם אופציות בסיסיות ולא הרבה מעבר, אבל! בטח בארץ הוא מתומחר בצורה לא הגיונית מה שעושה אותו ללא כדאי בעליל.- הוא מתומחר בארץ בסביבות ה 1500 ש"ח ויחסית למתחרים שהזכרתי בהודעתי הקודמת הוא נותן תמורה טובה למחיר.

אין מה להשוות אותו לALPINE שציינת, בכלל לא בליגה, אולי רק מבחינת איכות השמיעה. - איך הוא לא באותה ליגה ויש לו אותה איכות שמיעה? אז בישביל מה כל הפיצ'רים באלפין ? בשביל להעביר את הזמן בפקקים? לא, בשביל איכות השמיעה!

אין פה שום FEATURES מתקדמים.-

אם תמצא את מחירו, אולי נוכל להכווין אותך למשהו יותר משתלם.- הבחור ביקש חוות דעת על המכשיר הנ"ל למה להכווין אותו למשהו אחר?

מקווה שעזרתי ולו במעט,

יואב

בבקשה. ושוב אני אומר עדיף לא לענות כאשר לא בטוחים בתשובה מאשר לענות דברים ספקולטיבים ולהטעות את השואל , למרות הכוונות הטובות.

לילה טוב.

פורסם

אני לא יודע מה להגיד לכם

אני רואה שבאלפיים 9855

יש 4 וולט רק ל3 יציאות למגברים

ישנו אקולייזר בעל 5 ולא 7 ערוצים

ישנם את אותם חיתוכים כמו שיש פה בפנסוניק

כפתור ווליום רוטורי..

יש כמעט את הכל בפאנסוניק ואפילו יותר מכך.

אין לי מושג למה כולם חושבים שהאלפיין בכמה רמות מעלל הפאנל הזה של פנאסוניק

• תוכן חדש...