Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייכן ניתן לקנות את הקונדומים הקטנים שמתלשים על הנורות בלוח שעונים(הכוונה לצבע שונה מצהוב).

הרכב הינו 205.

אופציה נוספת היא לד יעודי אם פיזור אור לא ממוקד.

ברכבי הישן השתמשתי בלד רגיל שעליו חיברתי נגד.

עדיף לד 12V אם ראש שטוח.

המיקום חיפה

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שגורם לאור הצהוב בלוח השעונים של ה205 הוא שתי חתיכות פלסטיק צהובות שיושבות בין הנורות ללוח השעונים.

גם אם תרכיב נורות בצבע אחר, עדיין תקבל גוון של צהוב.

תסתכל כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן כן נזכרתי שזה כך.

ב205 הקודמת שלי, פירקתי את הכסויים הצהובים האלו. חיברתי 2 לדים עם נגד 1אום לאחד.

הבעיהשהאור היה ממוקד ולא מפוזר. יש כאלו שטוענים ששיוף של הלד והשטחה של הראש תיצור פיזור.

האם נכון?

אני חושב אם זה עניין של שקלים בודדים אולי עדיף נורות לד יעודיות(זה רק 2 נורות)

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

במקרה אני מכיר את התחום הזה די טוב לכן תקבל תשובה די מורכבת :twisted:

1. לדים בעלי ראש שטוח כמו שהשתמשתי בפרוייקט שלי (ראה קישור) הם בעלי עוצמת תאורה יחסית חלשה ללדים עגולים וגם אין מבחר. פיזור האור שלהם יחסית ממוקד ואין אחרים עד כמה שידוע לי.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=140104

2. אתה יכול לרכוש לדים בעלי עוצמת תאורה גבוהה עם זווית פיזור של 23 מעלות או 30 מעלות, אבל !! הם מסנוורים ולכן יש להרכיב קונדום שמפזר את האור ומונע סינוור, במידה והשתמשת בלד סטנדרטי כמו שיצרן הרכב התקין אז תוכל להשיג קונדום אצל הייבואן, במידה ולא תשיג אוכל לארגן לך קונדום עבור לדים שמותקנים בגולף דור 2 בלוח השעונים או נסה בפירוקיה.

הפיתרון

3. קפוץ אלי לרמת-גן ואתן לך חינם אין כסף קונדום בצבע אדום או שקוף שמתאים ללד סטנדרטי בקוטר 5 מילימטר שמפזר את האור וגם מונע סינוור. לא ניתן לרכוש אותם בארץ אני הזמנתי את הקונדומים האלה עבור פרוייקט שביצעתי עבור התעשיה האווירית. במידה ותרצה גם לד בעל עוצמת תאורה גבוהה בצבע כחול,כתום,ירוק,אדום אתן לך גם חינם.

4. הגדרת לדים בעלי עוצמת תאורה גבוהה היא כללית מידי ולכן בארץ מייבאים לדים בעלי עוצמת תאורה של 5000 עד 1000 מיליקאנדל שלא מתאימים לתאורת מכשירים, קיימים לדים בעלי עוצמת תאורה של 200-100 מיליקאנדל אבל יש להזמינם מחו"ל.

תמונה של הקונדום שברשותיי.

untitled.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

השיטה שלכם טובה וזולה, אבל יש לה חיסרון אחד ענקי בעיניי - היא קומבינטורית מדי.

לך תקבע בחור הזה שנים או שלושה לדים שמחוברים עם בידוד מתכווץ והלחמות ועוד בצורה שתאפשר לך גישה ופירוק נוחים ללוח השעונים בעתיד.

אני השקעתי עוד כמה שקלים וקניתי לדים מוכנים לשימוש ברכב, עם חיבור שמתאים ישירות לתושבת המקורית שכבר היתה שם. לדעתי עדיף על קומבינות והלחמות בתוך לוח השעונים.

פורסם

צביקה,

הקונדום שאני משתמש איתו בפרוייקטים שונים מולבש על קדח בפנל והוא מחזיק את הלד בקצוות שלו בפני תלישה.

כמו כן יש לי בתי לדים מתכתיים עם לד אינטגרלי, מה שנותר זה רק להלחים אליו את החוטים, הלדים הם למתח של 12 וולט ואין צורך בנגד טורי מכיוון שהוא חלק אינטגרלי מהשבב הסיליקוני שממנו עשוי הלד.

כמובן הפיתרון האלגנטי הוא קנייה של החלק המקורי.

לדים עם נגד טורי אינטגרלי ניתן לרכוש כאן:

http://www.arihav.com/Data/res.asp

תרשום בחיפוש באתר שלהם "לד אדום".

פורסם

מרק אני מודה לך מאוד.

אני יצור איתך קשר בפרטי נארגן משהו.

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

כמו כן יש לי בתי לדים מתכתיים עם לד אינטגרלי, מה שנותר זה רק להלחים אליו את החוטים, הלדים הם למתח של 12 וולט ואין צורך בנגד טורי מכיוון שהוא חלק אינטגרלי מהשבב הסיליקוני שממנו עשוי הלד.

תוכל לצרף תמונה של הלד האינטגרלי הזה?

נשמע מעניין....

פורסם

צביקה,

1. מצורף קובץ שבו מתואר לד ל-5 וולט וגם ל-12 וולט עם נגד אינטגרלי אני חושב שניתן להשיג אצל סימן טוב או באריהב.

2.מצורף קובץ המתואר בו בית לד יחד עם לד סטנדרטי ניתן לרכוש אצל סימן טוב וגם אצל אריהב.

במידה ואתה צריך יחידה אחת מכול אחד לשם נסיונות אין בעיה אוכל לתת לך חינם אין כסף (אולי נשיקה על המצח).

אם תרצה אני יכול לצלם לך את מה שיש ברשותיי.

41748.pdf

VL-934 series resistored LED.pdf

פורסם

האמת שאני מחפש לד עם "בית" ונגד ל12 וולט "אינטגרליים". אני צריך משהו כמו 5-6 כאלו, כדי לשפר את התאורה בחלק אחר של הדש.

אני ארים להם טלפון בהזדמנות... תודה!

פורסם

קצת מהניסיון שלי בנושא:

גם אני חיפשתי "קונדומים" כאלה במשך תקופה.

אחרי שהתייאשתי קניתי באי-ביי לדים יעודיים בצבע כחול (יש גם צבעים אחרים) שנכנסים ישירות לשקע של הנורה הרגילה. היחידה באה עם 4 לדים חזקים עם פיזור יפה של האור. ארבעה כאלה עלו לי 80 ש"ח כולל משלוח ובהתחשב בזה שלדים עמידים הרבה יותר מנורות להט רגילות לדעתי יש כאן חיסכון משמעותי.

דני

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
האמת שאני מחפש לד עם "בית" ונגד ל12 וולט "אינטגרליים". אני צריך משהו כמו 5-6 כאלו, כדי לשפר את התאורה בחלק אחר של הדש.

אני ארים להם טלפון בהזדמנות... תודה!

צביקה, הלדים שאני מדבר עליהם לא מתאימים לתאורה אלה לשם חיווי בלוח השעונים בגלל עוצמת התאורה הנמוכה.

פורסם

גם אני חושב שלדים אינטגרלים שניתן להרכיב אותם ישירות למקום של הנורות היעודיות בלוח השעונים זה עדיף.

בגלל שנושא הזמנות מחול זר לי, השמח אם מישהו יכול לכוון אותי ל( ebay) אולי .

צריך נורות ל205 לוח שעונים (מעדיף לא לחבר נגדים, תושבת, התפשרות בפיזור ועוצמת האור וכו').

מקצועי ומתאים 1 ל 1.

צבע כחול, אדום, ... פחות משנה. ולבן

אני מניח שהזמין 6 בצבע ו4 לבן.

עוצמת הארה גבוהה.

אופציה ב' :

-קונדומים.

-הרכבת לדים+ נגדים

אילתור תושבות לנורה.

אני יעלה תמונה של הנורה המקורית ברכב

תודה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

מוש מאיפה בחיפה אפשר לקנות את הלדים האלה ?

ועוד שאלה .. הנורות בלוח שעונים הם לא צריכים ליהיות בהספק של 3W ? אפשר לשים 12 ?

• תוכן חדש...