Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי עם האוטו של אחותי כדי לקנות לאמא שלי אוטו.

בדרך עצרנו בתחנת פז בחדרה, ליד כיכר המשטרה (כביש 4).

כבר כמה פעמים מנגנון הפתיחה של מיכל הדלק עשה בעיות, ואבא שלי כבר נתקע בשבוע שעבר 40 דקות עד שהצליח לפתוח אותו.

היום לא היה יוצא דופן, וכשפניתי לפתוח את המנגנון כדי לתדלק, הוא לא רצה לזוז. אחרי בערך 40 דקות נשארתי עם חצי מהמפתח ביד, והחצי השני בתוך המנגנון. קודם כל הפתיע אותי מאוד שבמשך כל כך הרבה זמן אף אחד לא התקרב אלינו אפילו כדי לברר למה אנחנו כבר שעה עם המשאבה, ולא מתדלקים. אולי סתם סקרנות... לא ולא!

היו כמה אנשים שניסו לעזור, אבל לא הצליחו.

אחרי שנשארתי עם המפתח השבור ביד, נכנסתי ל"ילו" שלהם ושאלתי עם יש להם פלאייר. מן הסתם זה היה די ברור שאין להם, על סמך מקרים אחרים שהצריכו אותי לבקש פלאייר בתחנות דלק (אל תשאלו). הבחורה שהייתה שם אפילו לא התייחסה לעובדה שאני עומד במשאבה שלה כבר 40 דקות, ואמרה לי שאין לה כלים, אבל שאפנה למנהל. פניתי אליו ועמדתי לידו, והוא רק המשיך בעניינים שלו. הוא אפילו לא הסתכל עלי ליותר משניה, והמשיך לדבר עם מישהו בזמן שאני עומד לידו. אחרי כמה דקות של רמיזות, החלטתי לחזור לאוטו ולראות אם אמא שלי התקדמה עם מציאת המפתח הרזרבי.

אחרי כמה דקות בטלפון, אחותי מצאה בבית שלה את המפתח הרזרבי, והתחילה לנסוע לאן שאנחנו היינו. בינתיים עברה שעה וחצי, ואנחנו התבשלנו עם החום של חדרה.

בשעה וחצי הזאת ניסיתי לפנות למנהל, שכל הזמן אפילו לא רצה לשמוע אותי, והיה עסוק בלהרים את הניירות שאנשים מפילים מהאוטו בכל המתחם של התחנה.

בין הדברים שראיתי שם היה קודם כל השירות המזעזע שקיבלתי, ואפילו כשהלכתי אליו אחר כך בשביל לקחת את הפרטים שלו ולהתלונן עליו לדרגות בכירות יותר בפז, הוא אמר שהוא לא שם בשביל לשים לב לאנשים שנתקעים עם האוטו, אלא בשביל לתחזק תחנה, ובגלל זה לא שם עלי.

עוד משהו שראיתי זה שיש שם ליקויי בטיחות חמורים מאוד, בין השאר כי יש שם בנייה לא מגודרת עם בורות לא מכוסים ולא מסומנים, שאני הלכתי עליהם כשחיפשתי ברזל כלשהו כדי לשבור את המנגנון של המיכל, כדי לתדלק.

דבר נוסף הוא ה"אוסף" של הברזלים הקטנים שמשמשים כסוגרנים במשאית כדי לוודא שלא גנבו דלק משם. הם היו זרוקים בכל האזור, ובמיוחד בתעלות שמשמשות לניקוז. מהתקופה הקצרה שעבדתי בפז אני יודע שנותנים קנסות על הדברים האלה, ושיש צורה מסוימת להפתר מהם.

בקיצור, זאת תחנה שאני לא אחזור אליה, וגם אחרי ששברתי את המנעול ויכולתי לתדלק, נסעתי לתחנה אחרת כדי לא להשאיר כסף לתחנה הזאת.

שיהיה ברור, אני יודע שפז לא יכולים להיות אחראים על הכל, ואני לא ממש מאשים את החברה בכל היחס המזלזל הזה, אבל זה ממש בזיון שיש מנהל תחנה שמתנהג ככה. זה לא שירות לקוחות, זה פשוט מכונת כסף, ולבן אדם הזה לא מעניינים הלקוחות או הבטיחות. היו גם אנשים כל הזמן שעישנו בשטח של כל התחנה, והוא לא אמר להם שום דבר.

אגב, אל תגידו לי שרק בארץ רואים דברים כאלה ושהכל זבל, כי זה ממש לא ככה. זה מקרה מוזר וקיצוני של חוסר אכפתיות כמעט פושעת.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראית את החתימה שלך ? אז מה בא קודם בנאדם או מכונת כסף לא מוצלחת ? אם אין שם תחרות אזי אין מה לעשות. אחרת אני מקווה שהתחנה הזו לא תצליח ויפטרו את המנהל

בברכה יהודה

פורסם

לא מבין מה בדיוק הבעיה שלך. הם אפילו לא דרשו ממך לפנות להם את התחנה ולדחוף את הרכב הצידה.

הם לא חייבים לתת לך את מה שאין להם ולא צריכים ללכת בשבילך 50 מטרים לחנות כלי העבודה שנמצאת לא רחוק ולקנות עבורך פלאייר. את זה אתה יכול לעשות לבד.

הם יכלו להיות יותר נחמדים ולהתאמץ יותר אבל ממש לא חייבים לך כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי, זה התחנה הכי טובה שבה תדלקנו מאז ומעולם. איכות הדלק שהייתה שם (לפחות עד ללפני 4-5 שנים, אח"כ משום מה הפסקנו לתדלק שם בנסיעה חזרה, פשוט כי המיכל כבר היה מלא ) הייתה פשוט מעולה. ואני אומר את זה ברצינות גמורה, מעניין באמת איך התחנה הנ"ל היום, אין איזה חדרתים (ע"ע יאשה) שיגידו משהו טוב על התחנה הנ"ל?

ROOONEEYY

פורסם

אני הייתי מבקש ממך לפנות את הרכב.

אתה חוסם משאבה למעלה משעתיים, ועוד בא בטענות שאין להם כלי עבודה בשבילך?

מישהו חייב לך משהו?

STI 2004

פורסם

על מה ההתלהמות?

לא רק שחסמת משאבה במשך שעה וחצי או יותר ומנעת ממנו את כל הלקוחות שהיו אמורים לתדלק שם (ובכך הפרעת גם ללקוחות, לא רק למתדלקים ולבעל התחנה), אתה עוד מתלונן על אי מתן פלאייר? איפה כתוב שבעל התחנה צריך לתת לך פלאייר?

ובמקום להגיד כל הכבוד על זה שלא אמרו לך להזיז, אתה עוד מחפש איך להכשיל אותם ולתת להם קנסות בכח?

פורסם

כן אתם חייבים לו משהו ,הוא לקוח שלכם (בפוטנציה) ,המשהו הזה הוא יחס .

אתם לא חייבים להשיג לו פלייר ,אתם כן חייבים להתיחס אליו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
כבר כמה פעמים מנגנון הפתיחה של מיכל הדלק עשה בעיות, ואבא שלי כבר נתקע בשבוע שעבר 40 דקות עד שהצליח לפתוח אותו.

היום לא היה יוצא דופן, .

אתה לא עוזר לעצמך, למה אתה מצפה שיעזרו לך?

מה היתה הבעיה לסדר את זה ולא להגיע למצב הזה?

להזכיר לך פתגם על חכם וטיפש?

Omnia mea mecum porto

פורסם
אתה לא עוזר לעצמך, למה אתה מצפה שיעזרו לך?

מה היתה הבעיה לסדר את זה ולא להגיע למצב הזה?

להזכיר לך פתגם על חכם וטיפש?

על פיקח וחכם...

אבל נכון, יוסי, היית צריך לסדר את זה מזמן, מכסה דלק עולה כמה שקלים.

פורסם
כן אתם חייבים לו משהו ,הוא לקוח שלכם (בפוטנציה) ,המשהו הזה הוא יחס .

אתם לא חייבים להשיג לו פלייר ,אתם כן חייבים להתיחס אליו .

הוא לקוח בפוטנציה שגורם למנהל התחנה לשרת פחות טוב לקוחות בפועל. קודם שומרים על הקיים ורק אחר כך מגייסים לקוח חדש (מה גם שלא מדובר על נהג משאית שישאיר כמה אלפפי שקלים בשבוע אלא על בעל ג'אסטי שממלא 300 ש"ח בחודש).

לדעתי זה שלא לחצו אותו להזיז את הרכב ולא באו אליו בטענות זה מה שהם היו גם מחוייבים לעשות כמנהלי עסק שלקוח עצר אצלם אבל בין זה לבין להבוא בטענות שאיען להם מנעולן המרחק עצום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה מתדלק בתחנת דלק בשירות עצמי, אם לכל לקוח שנתקע קצת עם הפקק הם ייצאו זה לא יגמר .

הקופאי בפנים יכול לצאת לעזור לך רק אם אתה מבקש עזרה ואין לחץ או לקוחות בחנות, אני מכיר את התחנה ואני יודע שרוב הזמן יש לקוחות וזה קצת בעיה להשאיר יילו לבד כשאתה בחוץ עוזר לאנשים לתדלק

ככה שאי אפשר לצאת במיוחד שיש לך מנהל שזה לא מזיז לו, אתה באמת צריך להגיד תודה שהם לא אמרו לך בחום הזה להזיז את הרכב כי אני בספק אם הם היו עוזרים לך.

אני עובד בתחנת דלק אחרת עם מנהל אחר וגישה אחרת, ולכן כשמשהו כזה קורה ולקוח תקוע כבר הרבה זמן ליד משאבה הוא מבקש ממני ללכת לעזור ללקוח או שהוא הולך לבד, אבל זה כבר הגדלת ראש ,ורצון לעזור

ובנוגע לבנדים של הדלק, אתה יכול להתלונן עד מחר, עד כמה שאני זוכר ילוו הצומת שייכת לבעלות פרטית

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

איך אנחנו דורשים שירות אם אנחנו ממש לא יודעים לתת..

אם המנהל רואה רכב תקוע הוא צריך לגשת ולברר מה קרה- את זה הוא לא עשה

פלייר הוא ממש לא חייב לתת אבל יחס נאות כן...

תפסיקו להקטין ראש, בתור בעל עסק הייתי רוצה לחשוב שהעובדים עבורי ייתנו קצת יותר בשביל שהעסק יצליח.

יוסי לקוח, או יותר נכון מעוניין להיות לקוח שלהם ולכן הם מחוייבים להתייחס אליו בכבוד ועם צומת לב ראויה.

נמאס להרגיש בתור לקוח שעושים לך טובות.

אני אישית לקחתי את מה שיוסי אמר ולא אתדלק שם....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן איפה אתה מתגורר ? שאתה אומר שאתה לא תתדלק בתחנה הזו[מה כבר הסיכויים שדווקא שם אתה מרבה לתדלק]?

בתור תושב חדרה,התחנה הזו באמת קצת לוקה בחסר,אני באופן אישי לקוח מרוצה אשר מתדלק קבוע בתחנת "דלק" על כביש 4 מצפון לדרום בכניסה לחדרה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...