Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחיל החופש לפני הגיוס, אז התחלתי לחפש עבודה ומצאתי אותה בתל-בר (מכבסה לבתי חולים). אני עובד באגף שבו צריך לעמוד ולעבוד כל הזמן, מ-6:30 ועד 15:30 או מאוחר יותר (8 שעות לפחות) והרגליים פשוט לא עומדות בלחץ, עבדתי 4 ימים רצופים. בשלושת הימים הראשונים עבדתי בנעליים פשוטות וישנות, היום עבדתי עם נעלי נייקי.

השאלה היא, האם המצב הזה הגיוני? האם כולם ככה? אולי משהו עם הרגליים שלי? האם כדאי לקנות נעליים לעבודה? מה עם קרוקס?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

גם אני התחלתי בעבודה הנוכחית לפני שנתיים וחצי, וכל היום הייתי על הרגליים, רק אחרי שהזמנתי את הנעליים הכי יקרות שהיו בקטלוג לבחירה, הכל נהיה שקט. (לא רציני, 300 שקל, חצי מסובסד)

העקבים הפסיקו לכאוב.

בכל אופן, עכשיו עברתי לישיבה כל היום, והתחילו הבעיות עם הכסא... :roll:

פורסם

כריות אויר? הדבר הזה לא יעיל בגרוש כי זה מתפנצ'ר אחרי חודשיים, וגם היבואן של נייק לא נותן אחריות.

סתם נעליים יקרות ללא תמורה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כריות אויר? הדבר הזה לא יעיל בגרוש כי זה מתפנצ'ר אחרי חודשיים, וגם היבואן של נייק לא נותן אחריות.

סתם נעליים יקרות ללא תמורה

תתפלא - יש לי בבית 10 זוגות נייק אייר ואייר מקס שנמצאות אצלי כבר שנים - ואף אחת מהן לא התפנצ'רה (ואני הולכת בהן הרבה, הרבה מאוד).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
תתפלא - יש לי בבית 10 זוגות נייק אייר ואייר מקס שנמצאות אצלי כבר שנים - ואף אחת מהן לא התפנצ'רה (ואני הולכת בהן הרבה, הרבה מאוד).

כן אבל אם לוקחים 10 זוגות, נניח שנתיים, 24 חלקי 10, יוצא 2.4 חודשים לכל נעל.

יש טולרנס של חודש פלוס מינוס, תוך שבועיים וחצי בערך כל ה10 זוגות שלך אמורים להתפנצ'ר.

קחי לתשומת ליבך.

פורסם

דבר ראשון ללכת עם אותה הנעל שנים לא מומלץ, דבר שני תחדשי קצת את הקולקציה.

דבר שלישי, משתתף בצערך שיש לך נייק, נעל לא איכותית וללא אבא ואמא למקרה של בעיה בנעל.

אני את ניו באלאנס לא מתכוון לעזוב בזמן הקרוב, איכות במחיר שפוי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לך על כפכף בירקנשטוק.

לא סתם זו הבחירה של עובדי המטבח שעומדים שעות. (במקרה אני גם אחד כזה, ההבדל הוא שאני נועל רד-בק שהן נעלי עבודה מאסיביות יותר, אך גם הן מספקות את הסחורה ושומרות על הרגל מכאבים).

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

• תוכן חדש...