Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך להוראותיו של איתמר

כאן , לעניין ה"כותרת" אוסיף ואפשט (מלשון פשוט) :

 

הכותרת היא לנוחיותכם בלבד!

 

תפקידה לאפשר לכם לדעת האם התרד' מעניין אתכם, זאת מבלי שתצטרכו להכנס לתוך התרד'!

 

להלן הסבר באם עד כה לא היה מעמיק דיו.

 

 

הכותרת: הכותרת תכיל את הפרטים הבאים:

 

1. הנושא. למשל : רמקולים לאוטו, או - מגבר , או מערכת , אזעקה, וכל דבר שיתאר בקצר את הנושא.

 

2. סוג הבקשה.למשל: מבקש ייעוץ ב/ מחפש מתקין ל /איך פותרים בעיה של/

 

3. סוג הרכב ו/או הדגם. (רצוי גם שנתון)*. כי אם אתה רוצה להתקין רמקולים 5X7 בדשבורד של אונו זה לא "שגרתי".

 

או למשל- אם אתה רוצה מערכת SQ ברכב שהאקוסטיקה והמיקומים המקורים שבו גרועים, אז כדי שנוכל ליתן לך תשובה מקצועית, אנו צריכים לדעת באיזה רכב מדובר- זאת ניתן לרשום בתוך התרד' עצמו, לאו דווקא בכותרת, אבל מידע חשוב.

 

*אם השאלה כללית היא, למשל בין איזה מגברים לבחור, אז אין הכרח בציון סוג הרכב.

 

4. אין להשתמש בריבוי סימנים כמו: .... /!!!!! / ???? וכו..

 

 

 

 

*****הודעות אשר יחרגו מנוהל זה עלולות להמחק ללא התראה *****

 

 

הערה מהותית :

אם יש כאן חברים/כותבים שעלולים להתרגז כתוצאה מאפשרות שהודעה שיפרסמו תמחק ו/או תשונה (זכותו של הפורום) לרמה שעד כדי הצקה ו/או איום כלפי מנהל/ים בפורום, הרי שיותר ממומלץ, שיפרשו מהפורום כבר כעת.

 

כל אחד כזה יקח בחשבון בבקשה ,שלפורום יש את ה"כלים" החוקים שלו להתמודד עם חברים/כותבים כאלה (התראות ,מעקבים, חסימות), זאת מעבר לזכויות חוקיות אחרות ונוספות שעומדות בפני כל מנהל כאדם באשר הוא.

 

 

תודה לכולם,אודה מאוד מאוד לשיתוף פעולה .

שלכם-דני.

 

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

כותרת טובה גם משפרת את יעילות החיפוש בשרשורים קודמים!

 

כיום לצערי, לרוב חיפוש על בסיס תוכן הכותרת בלבד, לא מניב תוצאות ממש טובות.

 

אם נשקיע עכשיו טיפה מחשבה בכותרת וננסח אותה בהתאם להוראות שלעיל, נוכל לחסוך לעצמנו שאלות חוזרות בעתיד.

יואב :arrow:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...