Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש פה ואני צריך להבין כמה דברים שלא מסתדרים לי אני קורא וקורא ולא כל כך מבין..

אז ככה יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2004 מנוע 1600 אם זה אומר לכם משהו....

אני רוצה לקנות לי מערכת שכוללת מגבר קומפוננט ורמקולים אחוריים אני שומע בעיקר מוזיקת ראפ ושחורה מה שאומר שיכול להיות במאוחר יותר אני יקנה סאב בינתיים זה לא בראש שלי כי אין לי מספיק כסף לזה והאוטו הוא של אמא שלי ולא נראה לי שהיא תאהב את העניין אז בינתיים אני נמנע מהסאב וופר.

לשאלות:

1. קומפוננט הוא מורכב משלוש חלקים כפול 2 שזה : 2 טוויטרים, 2 מידבאסים, ו-2 עוד משהו שאין לי מושג מהו אולי תסבירו לי זה יהיה טוב אני לא יודע גם איפה כל החלקים האלה יושבים הרי יש רק מקום לרמקולים בדלתות הקדמיות, באחוריות ובמגש האחורי. לאן כל החלקים של הקומפוננט נכנסים ??

2. אם אני קונה קומפוננט אני צריך גם רמקולים אחוריים אני לא מבין את כל העניין זה יחסוך לי הרבה בלאגן בראש אם תוכלו לפרט לי

3. בקרוב יבואו עוד שאלות אחרי שתענו לי על הקודמות כי אני עדיין לא מנוסה ולא מבין כל כך.

תודה לכולם !

עמית.

פורסם
אני חדש פה ואני צריך להבין כמה דברים שלא מסתדרים לי אני קורא וקורא ולא כל כך מבין..

אז ככה יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2004 מנוע 1600 אם זה אומר לכם משהו....

אני רוצה לקנות לי מערכת שכוללת מגבר קומפוננט ורמקולים אחוריים אני שומע בעיקר מוזיקת ראפ ושחורה מה שאומר שיכול להיות במאוחר יותר אני יקנה סאב בינתיים זה לא בראש שלי כי אין לי מספיק כסף לזה והאוטו הוא של אמא שלי ולא נראה לי שהיא תאהב את העניין אז בינתיים אני נמנע מהסאב וופר.

לשאלות:

1. קומפוננט הוא מורכב משלוש חלקים כפול 2 שזה : 2 טוויטרים, 2 מידבאסים, ו-2 עוד משהו שאין לי מושג מהו אולי תסבירו לי זה יהיה טוב אני לא יודע גם איפה כל החלקים האלה יושבים הרי יש רק מקום לרמקולים בדלתות הקדמיות, באחוריות ובמגש האחורי. לאן כל החלקים של הקומפוננט נכנסים ??

2. אם אני קונה קומפוננט אני צריך גם רמקולים אחוריים אני לא מבין את כל העניין זה יחסוך לי הרבה בלאגן בראש אם תוכלו לפרט לי

3. בקרוב יבואו עוד שאלות אחרי שתענו לי על הקודמות כי אני עדיין לא מנוסה ולא מבין כל כך.

תודה לכולם !

עמית.

החלק השלישי הוא קרוס אובר

שמחלק את הצלילים בין הטוויטר למיד באס

בעקרון טוויטר מוציא צלילים גבוהים והוופר מוציא צלילים קצת יותר נמוכים (אפשר לקרוא לזה נמוכים אני חושב)

לקרוס מחברים את היציאה מהמגבר או הHU את הטוויטר ואת הוופר והוא מחלק בניהם את הצלילים שכל אחד יוציא את מה שהוא צריך להוציא...

הטוויטרים יושבים בד"כ על הדשבורד למעלה או שמשקיעים אותם בתוכו לקרוס לא בעייה למצוה מקום מתחת לדשבורד בצד של התא כפפות או משו לא בעיה לדחוף אותם...

והוופר יושב במקום של הרמקול הרגיל

בעקרון אם אתה קונה רק קומפוננט לא יהיה לך באס והצליל ישמע מסריח המיוחד כשאתה אוהב ראפ ושחורה...

בשביל זה שמים עוד רמקול 6X9 איכותי מאחורה שיפיק צלילים יותר נמוכים ממה שהוופר של הקומפוננט מוציא ויתן את הבאס (עד כמה שהוא יכול הרי הוא לא סאב)

אם יש לך עוד שאלות תשאל :)

פורסם

יניב, למה בגסות?

זה לא אישי נגדך (פותח השירשור) אבל תקרא ב-FAQ שיש כאן למעלה ותבין שם הכל. מה גם, שלפני כמה ימים בדיוק מישהו שאל את אותה השאלה, ככה שאתה יכול לבצע חיפוש בראש העמוד שמאלה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

החלק השלישי יכול להיות מיד מתוך תצורה של 3WAY COMP' SYS

ולגבי הוופר מקדימה, סט ברמה גבוה יוכל לספק לך מיד נמוך וטוב מובן לא כמו מיד באס או סאב אבל השאיפה בעיקרון לחתוך אותו כמה שיותר נמוך בכדי לשלב בצורה טובה יותר את הסאב שלנו

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
יניב, למה בגסות?

זה לא אישי נגדך (פותח השירשור) אבל תקרא ב-FAQ שיש כאן למעלה ותבין שם הכל. מה גם, שלפני כמה ימים בדיוק מישהו שאל את אותה השאלה, ככה שאתה יכול לבצע חיפוש בראש העמוד שמאלה.

גיא.

בשביל שלהבא אנשים יזכרו את זה ויגידו לעצמם " FAQ !!!!!" :lol:

אין חתימה!!

פורסם

למי שעוד לא שם לב, כבר כמה ימים שאין FAQ.

חיפוש הוא תשובה יותר מוצלחת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...