Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבודתי נתנו לי אפשרות לבחור מכונית בין טויוטה קורולה, מזדה 3, פוקוס.

התקשרתי לטיוטה קורולה לבקש לבצע נסיעת מבחן אחרי ששמעתי שיש בעיות עם הדגם החדש של 2008.

אמרתי להם שזה כדי להחליט על על בחירה במסגרת ליסינג.

בצורה בוטה אמרו לי אנחנו לא תומכים בליסינג - שהם יעשו לך נסיעת מבחן.

אמרתי להם שהם לא עושים לי ואם הם לא עוזרים לי בהחלטה לא אבחר ברכב שלהם ובפשוט קבלתי את התשובה - אז אל תבחר.

אני החלטתי לא לבחור בהם. הגיע הזמן שילמדו בארץ לתת שרות.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבין, שאתה מצלצל לשרות, הם לא מחפשים שתקנה טויוטה, הם רוצים שתקנה טויוטה מהם :!:

אחרת למה להם לשלוח איש מכירות, להוציא כסף על דלק, לפעמים להביא רכב הדגמה משותף, וכל זה כדי שגם ככה לא תקנה מהם ???

פעם הבאה תשכיל, תגיד שאתה רוצה קורולה וקח נסיעת מבחן, ואז תחליט .

פורסם

בדיוק, אם הוא לא מקבל את העמלות מה אכפת לו כמה כסף יוניון מוטורס מרוויחים מאוויס\אלדן\מה שבא לך...

בקיצור תקשר שוב לסוכנות טויוטה, תגיד שאתה מתלבט ברכישת רכב חדש....ואתה ממש מעוניין לבצע נסיעת מבחן על קורולה כדי להיות שלם ברכישה של אחת מכם....

ואז תקבל נסיעת מבחן בקלות :)

פורסם

אתה אמור לקבל מחברת הליסינג ואם הם מסרבים אז תשקיע את המאמצים שלך בלדבר איתם ולא לגשת לסוכנות כלשהיא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סמוך על אנשי המכירות שהם יודעים להריח מקילומטרים נודניקים שבאים להציק ומקבלים לבסוף את הרכב בליסינג.

איש המכירות שמשקיע בלקוח ויוצא איתו לנסיעת מבחן מקווה גם לקצור את הפירות בסוף התהליך.

אחרי פעם אחת שנופלים עם איזה קרציה שבא מחברת ליסינג ,מבצעים שורה של פעולות מקדימות על מנת לברר את רצונו האמיתי של הלקוח ואת רצינות כוונותיו,ולא ממהרים לצאת עם כל אחד .

אין ספק שבסך הכל איש המכירות מייצג את החברה שבה הוא עובד וצריך לתת שירות טוב ומכל הלב,אבל אחרי שמשקיעים זמן ואנרגיה בלקוח ולבסוף מגלים שהקניה מתבצעת דרך אחת מחברות הליסינג זה דבר מתסכל מאין כמוהו.

אני הייתי מעדיף לקוח החושף את כוונותיו מראש ולא נותן לירוק דם לחינם,וכך גם יקבל שירות אמיתי ובהתאם.לא מעט לקוחות ליסינג מתייעצים איתי ומקבלים תשובות כנות וישירות.

אל תשחק ותעשה הצגות ,לשקר אין רגליים...:twisted:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

ואם כבר מדברים על עניין הליסינג

איזה מכונית הייתם ממליצים לקחת מדגמי ה- 2008 ?

פוקוס,מאזדה 3 או טויוטה קורולה גיר רובוטי?

ויש בארץ פוקוס 2008?

פורסם

אני אישית לא אוהבת את מזדה 3 - צפופה, איכות נסיעה רעה (קשה), תא נוסעים עשוי בצורה לא מזמינה.

בקיצור ממש סבלתי איתה.

על הצד הטוב - היא זריזה מאוד (אם כי מנוע רועש) ועשה פניות בצורה מצוינת.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
סמוך על אנשי המכירות שהם יודעים להריח מקילומטרים נודניקים שבאים להציק ומקבלים לבסוף את הרכב בליסינג.

איש המכירות שמשקיע בלקוח ויוצא איתו לנסיעת מבחן מקווה גם לקצור את הפירות בסוף התהליך.

אחרי פעם אחת שנופלים עם איזה קרציה שבא מחברת ליסינג ,מבצעים שורה של פעולות מקדימות על מנת לברר את רצונו האמיתי של הלקוח ואת רצינות כוונותיו,ולא ממהרים לצאת עם כל אחד .

אין ספק שבסך הכל איש המכירות מייצג את החברה שבה הוא עובד וצריך לתת שירות טוב ומכל הלב,אבל אחרי שמשקיעים זמן ואנרגיה בלקוח ולבסוף מגלים שהקניה מתבצעת דרך אחת מחברות הליסינג זה דבר מתסכל מאין כמוהו.

אני הייתי מעדיף לקוח החושף את כוונותיו מראש ולא נותן לירוק דם לחינם,וכך גם יקבל שירות אמיתי ובהתאם.לא מעט לקוחות ליסינג מתייעצים איתי ומקבלים תשובות כנות וישירות.

אל תשחק ותעשה הצגות ,לשקר אין רגליים...:twisted:

אתה היית מארגן נסיעת מבחן לבחור שהולך לקבל רכישת רכב ליסינג??

באופן כללי ישנם הרבה נודניקים שרוצים לנהוג, במיוחד ברכבי ספורט. אותם חשוב לסנן. לקוח שמגיע לרכוש רכב משפחתי סטנדרטי זה ארוע נפוץ מאוד שלא נראה לי שהולכים לעשות מיליון סינונים לוודע שהוא לא יקבל ליסינג בסוף

פורסם

בתור איש מכירות אני דואג לסנן את אנשי הליסינג,רוצה כזה רכב בליסינג אז תבקש מהחברה עצמה שתדאג לך לנסיעה.

במידה והיא לא מוכנה לארגן לך נסיעה אז תפנה לחברה מתחרה.

אתה אמור לקבל שירות עבור מה שאתה משלם,ולא חסר מתחרות.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
בתור איש מכירות אני דואג לסנן את אנשי הליסינג,רוצה כזה רכב בליסינג אז תבקש מהחברה עצמה שתדאג לך לנסיעה.

במידה והיא לא מוכנה לארגן לך נסיעה אז תפנה לחברה מתחרה.

אתה אמור לקבל שירות עבור מה שאתה משלם,ולא חסר מתחרות.

הרי ברור לך שקשה לעובד "הפשוט" לבוא בדרישות מול חברת הליסינג. חברת הליסינג עובדת מול קצין הרכב שהשיקולים שלו הם בעיקר כלכליים ולא רווחת העובדים.

אתה עובד באולם תצוגה שמייצג יבואן מסויים, האינטרס של היבאן שלך הוא למכור כמה שיותר מכוניות וברור לכולם ששוק הליסינג הוא שחקן משמעותי לצורך נתוני מכירות מרשימים.

כאשר אתה מאפשר לעובד שאמור לקבל רכב בליסינג אתה בעצם משרת את האינטרס של החברה בה אתה עובד למרות שהוא לא רוכש את הרכב ישירות ממך ולך אישית לא תהיה תועלת כספית ישירה מכך. כשאתה נותן לכאלה אנשים לנהוג על הרכב אתה משפר פלאים את הסיכוי שהם יבחרו ברכב שלך דרך חברת הליסינג- במיוחד במצב שאף חברה אחרת לא נותנת נסיעות מבחן למשתמשי מכוניות הליסינג. הם פשוט ילכו על מה שהם מכירים.

כשאני עבדתי בחברת X ומכרתי מכשירים סלולריים היו מגיעים אלי הרבה אנשים שמקבלים סלולרי מהעבודה ובעצם באו להרגיש את המכשירים ולשמוע המלצות ממני. הם קיבלו את אותו היחס שקיבלו אלה שקנו את המכשיר ישירות ממני ותרמו במישרין לאחזקת הוולקן שהיתה לי.

מה שתארתי פה זה גישת מכירה שירותית- קשה למצוא אותה בישראל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

את השירות או אווירת השירות הם יקבלו בדיוק כמו לקוח אחר שנכנס אלי.מה שהם לא יקבלו זה את נסיעת המבחן.

אתה צריך להבין שיש לא מעט לקוחות ליסינג ותאר לך שאני צריך לצאת לנסיעה עם כל לקוח.מה שיקרה זה שאני יהיה יותר מחוץ למשרד מאשר במשרד,זעם הלקוחות על זמן ההמתנה יהיה גדול וגם אני יפספס לא מעט לקוחות.

וחוץ מזה ששוק הליסינג ממש לא מעניין את החברה שבא אני עובד ששם יחס ההזמנות של הליסינג הוא קטן יחסית לעומת המתחרות.ומה גם שגם ככה זמניי ההמתנה אצלנו ארוכים,פחות רכבים לליסינג=זמן המתנה קצר יותר=יותר הזמנות בפרטי.

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

מה זה משנה אם הוא רוכש דרך ליסינג, במימון בנקאי או ישירות?

הוא קודם כל לקוח שקונה את המוצר שלך בין אם ישירות ובין אם דרך גוף שלישי.

אני כיצרן נותן את אותו השירות ללקוחות שקונים ממני ישירות, ללקוחות שקונים דרך סוחרים וללקוח שאצלו עובד ציוד שלי. לא משנה לי דרך מי הוא נקנה כי עדיין זה לקוח שמשתמש במוצרים שלי שיצאו בסופו של דבר ממני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה בגלל שאתה יצרן ולא ספק שירות של יצרן ויש הבדל עצום

תפקידו הוא לא לדאוג ליצרן

התפקיד של המוכר באולמות התצוגה הוא למכור רכבים לאנשים פרטיים

יש אנשים מיוחדים שהתפקיד שלהם זה לשכנע חברות ליסינג

הבן אדם שפותח הדיון ביקש ממנו נסיעת מבחן הוא לא זה

אז לא

זה לא התפקיד שלו

וזה לא האינטרס שלו בשום צורה מעבר למשהו מאד מאד עקיף שקשור להשרדות יצרן בשוק המקומי שם בכלל לא תהיה לו השפעה

• תוכן חדש...