Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי עכשיו כתבה בYNET על סקר מהי המכונית המשפחתית הטובה ביותר ? מה שמעניין בזה זה עד כמה מכוניות שקיבלו הרבה קולות של מכונית טובה זה לא התרגם לנתוני מכירות .

אז או שהם שיקרו בסקר או שהישראלי המטומטם קונה מכונית שבה הוא יבלה בין 3-8 שעות ביום (כולל פקקים ) למשך שלוש שנים (עשו את החשבון כמה זה ) וכול מה שחשוב לו זה לא איכות החיים שלו ,אלה מה השוק של המכונית .

נכון שמדברים על זה, אבל לא נמאס כבר להיות הכי מטומטמים וקמצנים ומזוכיסטיים בפלנטה ?

בברכה יהודה

פורסם

עזוב , מה שהייתי רוצה לדעת זה כמה מהם באמת נהגו בכלל ברכבים שהם הצביעו להם :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Ynet כ"כ דבילים שהפכו את הסקר הזה לכתבה מסוג שכזה.

אני באמת מתפלא עליהם בצעד הזה, חושבים שזה מעין מדגם ייצוגי.

אף אחד מהמצביעים לא באמת מבין ברכב.

Xbox12341

פורסם

אלו שהצביעו נסעו בכל הרכבים ?לא . אי אפשר להשוות בין רכבים שלא נסעו בהם,

אני מאמין שהרוב נסעו ברכב אחד וזהו .

כל הכתבה הזאת היא שטויות.

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

זה סקר באינטרנט, אתה בא ולוחץ על כפתור...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הקטע לדעתי הוא שהישראלי אמר את האמת, אם הוא היה בוחר מכונית- מה הוא היה לוקח. בפועל הוא ייקח או מה שהחברה שהוא עובד בה מציעה לו כליסינג ולפעמים אין לו כלל ברירה או מה שיש לשכן שלו (מה ש"הולך" טוב בשוק...). בקיצור ההבדל הוא בין מה שהישראלי רוצה לבין מה שהוא לוקח בפועל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שימותו השכנים שלי אם הם באמת שאלו 20K איש.

אתה בטח בהלוויה של השכן, אבל שתחזור אז תדע שזה סקר אינטרנט מעפן שכל מיני אנשים שמשעמם להם אשכרה לוחצים תשובות שזה קופץ להם לעין ב YNET :)

פורסם
אתה בטח בהלוויה של השכן, אבל שתחזור אז תדע שזה סקר אינטרנט מעפן שכל מיני אנשים שמשעמם להם אשכרה לוחצים תשובות שזה קופץ להם לעין ב YNET :)

זה לא נקרא סקר, זה בולשיט, אין קשר למציאות.

פורסם

אני חושב ששאלת הסקר היא "לאיזו מכונית התדמית הטובה בעיניך?" , וכנראה שלגולף יש תדמית כזו. הסקר לא נועד למצוא את המכונית הטובה באמת, אלא לסכם את התדמית בציבור הרחב (ובקרב עובדי היבואנים, משרדי הפירסום שלהם, קרובי המשפחה, סתם ילדים בני 11-16, וכמה מבולבלים שלא ידעו שזה לא הגרלה).

כמו שרואים בהשוואה לנתוני המכירה - אין לזה שום קשר להעדפות במציאות. אני רוכש רכב בעל מודעות מוטורית גדולה בהרבה מהממוצע, ועדיין בכל פעם שקניתי מכונית חדשה השיקולים שלי היו מורכבים, ובסוף תמיד בחרתי ב"עיסקה הטובה" ולא ב"מכונית הטובה" . ככה זה בחיים.

פורסם

תגידו לי - נדפק לכם השכל?

א. זה סקר כמו כל סקר אחר, ואפילו יותר "איכותי" כיוון שנשאלו יותר מה-400 איש הסטנדרטיים אלא יש כ-20000 מצביעים.

ב. בסקר כמו בסקר, לא באמת צריך שכל הגולשים ינהגו על כל המכוניות - זו דעה אישית הנובעת מהתפישה של המכונית בעיני המצביע.

ג. מה לעזאזל הקשר בין ההצבעה בסקר לנתוני המכירות? אתם באמת חושבים שצריכה להיות קורלציה? אתם שוכחים שחצי מהמצביעים נוהגים על מכוניות ליסינג שהם בכלל לא בחרו? אתם באמת חושבים שהעובדה שנמכרו מעט מכוניות גולף ביחס לאהדה שלה בקרב הציבור, אומרת שהציבור מטומטם שהוא לא קונה את המכונית שהוא מעדיף?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...