Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא הרכב של ההורים, ניסאן אלמרה פרקפקט 2001 מנוע 1600 אוטומט כמובן.

טוב הבעיה היא כזאת כאשר עומדים עם הרכב הסל"ד נמוך במיוחד באזור ה-500 כאשר המזגן דלוק המצב אפילו גרוע יותר וישנם רעידות ברכב , אומנם לא כל כך חזקות אך מורגשות בהחלט. מאז בעיית הסל"ד הנמוך הרכב סוחב פחות טוב מבעבר מה שבעיקר מתבטא בעליות כאשר מרגישים שהרכב נחנק קצת . פעם אחרונה שהייתי במוסך מורשה לטיפול 15 אלף (לפני כחודש בערך) שאלתי על הבעיה ונאמר לי שזה איזה חלק שאני לא זוכר את שמו הוא יושב באיזור המצערת ועלותו של חלק כזה היא באזור ה-1000 שקל , הדבר הראשון שעלה לי לראש זה כמובן מנוע צעדים אבל במוסך הוא טען שזה חלק אחר שכמו שאמרתי איני זוכר את שמו , בגלל שהייה להם לחץ באותו היום הוא אמר לי לבוא יום אחר לבדיקה מקיפה .

מה יכול לגרום לבעיה הזאת? ומה החלק שהוא התכוון אליו? יש לציין שהרכב מטופל בזמן כל 15 אלף במורשה ובנוסף מקבל K44 פעם בתקופה .

פורסם

ערב טוב.

מהניסיון שלי לאלמרות החדשות -(פרפקט) ישנם בעיות של ביצוע בחיישן מד כמות האוויר. כנראה שלזה הוא התכוון אך יש להכנס לבדיקה יותר מעמיקה ואף עם סקופ ליתכנות או שלילה של ביצועי החיישן. - הסימפטומים דומים אך זה לא מחייב.

בברכה ובהצלחה.

חיים.

פורסם

לא ניראה לי שזה הייה חיישן כמות אויר אלא אם יש לזה שם אחר בשפה המקצועית , הוא אמר לי איזה שם מסובך לחלק בגלל זה אני לא זוכר בכל מיקרה כנראה שאין מנוס מלגשת למוסך שוב.

פורסם

לא, זה לא איר פלו מטר

מה שכן נזכרתי זה שהוא הסביר לי שעוברים בזה מים ועם הזמן מתחיל בזה קורזיה שעושה את הבעיות האלה, למרות שברכב יש רק מים אדומים ששמים בחברה

פורסם

עידכון , מקודם חזרתי ממוסך ניסאן לאחר בדיקה והתחברות למחשב הם הגיעו למסקנה שצריך להחליף מצערת כנראה

הוא הסביר לי שזאת מצערת מחוממת , ועובר דרכב נוזל קירור עם הזמן חדר מים לתוך המצערת ואכל בעצם את המתכת שם לכן הפיתרון הוא להחליף מצערת או אטמים של המצערת , כדי לדעת בוודאות צריך לפרק את המצערת ולראות הוא לא ביצע זאת היום מכוון שאין לו מצערת במלאי ורק מחר יהיה לו לכן מחר אני יצטרך להגיע אליו שוב מחירה של מצערת כזאת הוא באיזור 1200 ש"ח כולל עבודה. הוא הסביר לי גם שהתקלה יכולה להמשיך להתפשט ומים יכולים לחדור למחשב רכב במידה כזאת עלות מחשב חדש היא לא פחות מ-7 אלף ש"ח .

• תוכן חדש...