Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש כאן ואשמח לקבל מכם עזרה:

אני סטודנט שגם עובד. לכן אני צריך רכב לנסיעה מהבית לאונ' (50 ק"מ בינעירוני) ומהאונ' לעבודה 5-10 ק"מ - עירוני וחזרה הביתה (60 ק"מ בינעירוני). אני מעוניין לקנות רכב לפי הפרטים הבאים:

- רכב קטן. מצידי גם 2 דלתות אם זה יחסוך ויאפשר דגם חדש/טוב יותר. אני בגובה של קרוב ל-1.90 מ' לכן לא כל רכב קטן יתאים.

- רצוי מאוד אוטומטי!!! אם ידני אז רק אם זה רכב מאוד נוח... (לדג': לא יפני כמו ג'סטי אלא סקסו...)

- הוצאות נמוכות (חלפים, אחזקה וכד'). אני מתכוון לעשות ביטוח לנהג יחיד אם זה יוזיל משמעותית.

- צריכת דלק: אני אנהג בממוצע יותר מ-30 אלף ק"מ בשנה. (בערך 150 ק"מ ביום). הנסיעה היא כ-50 ק"מ כל כיוון בדרך בין עירונית (אבל עם פקקים של כ-10 ק"מ) + נסיעה של כ-10 ק"מ בתוך העיר בפקקים (לכן חשוב לי אוט'...). המסלול הזה הלוך חזור כל יום. נראה לי שמתאים לי דיזל? בכל אופן נראה שפחות מ-1:15 לא בא בחשבון (ולכן נראה לי שחובה דיזל או אם בנזין אז ידני).

- חשוב לי מאוד שהרכב יהיה נוח לנהיגה. לא חשוב לי אם לנוסעים מאחור אין מרווח וכד'...

- לא ישן מדי - לא פחות מ-93' לרכבים טובים מאוד, לא פחות מ-96' לרכבים "בסדר".

תקציב: 20 אלף.

הדגמים שחשבתי עליהם: פיאסטה, סוזוקי יורו-סוויפט, דייהטסו שרייד, פונטו, סיטרואן סקסו. אם יש רעיונות לאחרים - אשמח.

אשמח לחוות דעתכם!

בתודה מראש!

פורסם

סוזוקי יורו סוויפט לא חושב שתכנס לך לתקציב.

הסקסו באמת הכי עדיפה וניתן למצוא אותה בגרסאות דיזל לא מעט.

פונטו גם אוטו אמין וחסכוני.

סוזוקי סוויפט שנת 93 בתקציב שלך ויהיה לך עוד כסף שישאר לך.

פיזו 205 אוטו חסכוני חזק ואמין למחירו.

אבל כמובן הכי חשוב לעשות בדיקה כמובן של האוטו ולראות ספר טיפולים של הרכב אם הרכב לא טופל

כראוי צפה תקלות אפילו גם אם הרכב במקור שלו הוא אמין תמיד יכולות להיווצר לך בעיות

עוד המלצה שלי אל תקנה רכב שעבר יותר מ-3 ידיים ולא עבר את ה-150 ק"מ.

נ.ב.

עדיף לך רכב עם גיר ידני כך תוכל לחסוך יותר בדלק.

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

ידני ויפני ממודל גבוה.

דייהטסו סיריון 99 ידנית נכנסת לך בתקציב.

אמינה מאוד, זריזה וחסכונית. אתה גם מקבל 2 כריות אוויר ואם תמצא רמת גימור CX אז יש לך גם 4 ח"ח ונעילה מרכזית.

ולא הבנתי למה לא לקנות רכב שעבר 3 ידיים ולא עבר את ה150 K ק"מ? תמוה.

haters will hate

פורסם

תודה על התגובות.

בינתיים עשיתי בירור והגעתי למסקנה שסקסו דיזל 00-01 זה מה שמתאים לי (ידני).

יש לי 2 הצעות רלוונטיות:

1. 01' 190 אלף ק"מ. יד 2. עבר עכשיו טיפול מקיף, קלץ' חדש, צמיגים חדשים וכו'. האוטו שמור פנימית וחיצונית. העניין הוא שהיד ה-1 היתה השכרה (120 אלף ק"מ) טסט ל-10 חד'. הוא רוצה עליו 21 אלף (לדעתי זה מוגזם ולא יותר מ-18)

2. 00' מנוע חדש מלפני שנתיים רק עם 30 אלף ק"מ (!). יד 4. האוטו שמור פנימית, חיצונית חסר פאנל קטן (300 שקל לתקן). טסט לשנה. הבעייה היא שהוא עבר תאונה (אצל היד ה-2). כשהמוכר הנוכחי קנה אותה אמרו לו שזה רק פחחות ואכן כך (לטענתו) עלה בבדיקה. הוא רוצה 17 אלף (נראה לי מוגזם ליד 4 אחרי תאונה למרות המנוע החדש).

מה דעתכם?

תודה!

פורסם

סוזוקי באלנו שנת 95.

גם יש בנמצא.

גם יותר נוחה וטובה מהסוויפט הישנה.

גם חסכונית.

גם טיפולים זולים.

והיא ממש לא גדולה. ככה שאל תחשוב שהיא רכב משפחתי. סתם יש לה תא מטען.

כמו כן:

פולו עם מנו 1.2 , 1.4 , 1.6 עד שנת 98. הטיפולים לא יקרים מרכבים אלו , גם חדיש יותר ותאמ'ת ההבדלים בצריכת דלק אפסיים.

כמו כן הנוחות הרבה הרבה יותר טובה, כולל הנהיגה כולל התנהגות כביש.

כמו כן מיצובישי כריזמה שנת 98 , ולאנסר 97.

פורסם

אם לא תסתדר עם הסקסו דיזל (שהיא חסכונית בטירוף) תלך על המכוניות הבאות:

1.פונטו

2.פונטו

3.פונטו

האוטו קל לאחזקה,חלפים זולים מאוד, ורכב ח ס כ ו נ י .....!

פורסם
סוזוקי באלנו שנת 95.

גם יש בנמצא.

גם יותר נוחה וטובה מהסוויפט הישנה.

גם חסכונית.

גם טיפולים זולים.

והיא ממש לא גדולה. ככה שאל תחשוב שהיא רכב משפחתי. סתם יש לה תא מטען.

כמו כן:

פולו עם מנו 1.2 , 1.4 , 1.6 עד שנת 98. הטיפולים לא יקרים מרכבים אלו , גם חדיש יותר ותאמ'ת ההבדלים בצריכת דלק אפסיים.

כמו כן הנוחות הרבה הרבה יותר טובה, כולל הנהיגה כולל התנהגות כביש.

כמו כן מיצובישי כריזמה שנת 98 , ולאנסר 97.

פולו - הכוונה לדיזל? כמה היא צורכת (בנזין/דיזל)?

פורסם

תראה אחי גם אני 193...

ואתה רושם לעצמך אופציות של מכוניות סופר קטנות!

סקסו? פונטו? שרייד? ג'סטי?

מניסיון אחי ממש ממש לא נוח לשבת בהם

אני ממליץ לך על פולו (96-97) או על פיאט בראבו שהיא מכונית נהדרת ומרווחת..

או אפילו על 306 משנתון קודם..אבל אלו המכוניות החסכוניות והמרווחות ביותר שמצאתי..

כל השאר זה רק לקח משפחתית כמו אקסנט וכו' ואני לא בעד..

מקווה שעזרתי :)

פורסם
פולו - הכוונה לדיזל? כמה היא צורכת (בנזין/דיזל)?

פולו בנזין כמו שלי (שנתון 98 1000סמ"ק) צורכת בממוצע : 20ק"מ לליטר בינעירוני \ 17ק"מ לליטר בינעירוני עם מזגן

ובסביבות 15ק"מ לליטר עירוני עם\בלי מזגן (נסיעות קצרות מדי לא יצא לי ממש לבדוק)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...