Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, לאחר קניה של סאב, ומערכת חדשה של פיוניר. שיחקתי קצת עם החיבורים של המגבר, ועם המברג כנירא קיצרתי יציאה + של אחת מהרמקולים לגוף המגבר. היה ניצוץ, הכל השתתק לרגע, ואחרי שניה חזר לעבוד. כיביתי הכל, סיימתי את החיבורים, אחרי זה הדלקתי, ונירא לי ששמעו יותר חלש, אבל לא התייחסתי כל כך ועליתי הביתה.

אחרי מספר שעות שאני בא לנסוע לעבודה, מדליק את המערכת, ורעש צורם אוזניים יותא מהקומפוננט. אחרי זמן מה שהמגבר דלק הרעש פחת, אבל שומעים לא כמו מקודם, וכאשר המגבר קר הרעש חוזר.

כנירא שהבעיה במגבר, כי המערכת מוציאה לרמקולים האחוריים. אבל היום אני אבודד את זה למגבר עם התקן אודיו חיצוני.

עכשיו מה שרפתי שם, וכמה כזה עסק יכול לעלות לתקן? ואיפה הכי כדאי לעשות את זה? אני מפ"ת.

המגבר מהדיוטי פרי, רכשתי אותו לפני חצי שנה, האם יש אחריות על תקלות כאלה ואם כן למי צריך לפנות, לניופן?

המגבר הוא של אינפיניטי 4*111 RMS

תודה!

פורסם

אין אחריות ברגע ששרפת יציאה של המגבר.

בכדי לבודד התופעה ולבדוק - פשוט תחבר את הרמקול מהיציאה התקולה, ליציאה אחרת בשביל לשמוע איך הוא נשמע.

אם נשמע טוב - היציאה הלכה.

אם נשמע רע - הרמקול הלך.

פורסם

היה לי אותה בעיה עם הJBL שלחתי לניופאן. אם החזירו לי אותו וטענו שהכל תקין.

המגבר נכנס לפרוטקשן והיה צריך להיות מנותק לגמרי מכל החוטים.

ואם אתה שולח להם את המגבר אל תגיד להם ממה זה קרה.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

עידכון!

עכשיו חיברתי מכשיר אדיאו חיצוני (CD PLAYER) והוא עובד כמו שצריך. גם הסאב, וגם הקומפוננט.

שיחקתי עם החוטים של ה RCA, החלפתי בין ה CD למערכת. ומה התוצאה אז ככה: כאשר אני מחבר את ה RCA של המערכת סוויץ במצב כבוי, אז הקומפוננט עובד נידמה לי שתקין, והיציאה השניה של הסאב ממש לא מורגשת בגרוש.

איך שאני מסובב את הסוויץ למצב ACC מתחיל רעש, גם כשמערכת כבויה לגמרי (קיצרתי בין ה + של המגבר ל רמוט שידלוק תמיד בשביל הבדיקות) כאשר אני מתניעה את האוטו, אז הרעש בכלל נהיה בלתי נסבל, ומשתנה עם הגז.

לא זוכר במדויק, אבל נידמה לי שהסאב במצב מותנע לפחות מורגש.

לפי מה שאני מבין שנדפקה הארקה שבמכשיר, או שהמכשיר עצמו נדפק. לא מאמין שהכבלים נדפקו, כי המצב משתנה.

אני אציין שהרמקולים האחוריים שמחוברים למערכת ולא למגבר עובדים תקין.

כמובן שאני נוסעה מחר למתקין שיבדוק את זה. נאמר לי לפני זה שהמכשירים של פיוניר יש להם בעיות הארקה, אבל לא האמנתי שכאלה.

יכול להיות כזה מצב שהקצר מהיציאה עבר דרך המגבר, ולמכשיר? הרי עם כך, אז הייתה התנגדות של כל החלקים שבמגבר, וזה כבר לא היה קצר מוחלט.לא אמורות להיות הגנות נגד קצרים רגעיים?

הרי גם רמקול יכול לחלקיק שניה למשוך זרם ממש גבוהה.

ממש נישמע מוזר כל העסק הזה, מכשיר לא איכוטי בגרוש!

פורסם
עידכון!

ממש נישמע מוזר כל העסק הזה, מכשיר לא איכוט(ת)י בגרוש!

עשית קצר , נגעת עם מברג במשהו שגרם לניצוצות ,

ואתה מגיע למסקנה שהמכשיר "לא איכותי בגרוש".

כמו שאני מחר אכנס לסוכנות BMW , אקנה רכב ספורט ואחרי יומיים אכנס בקיר (כי נהגתי עם הזרת)

והמסקנה המתבקשת : "רכב לא איכותי בגרוש , אולי שווה 500K ש"ח , אבל עדיין נכנס בקירות".

נ.ב.

כשתבין שהבעייה בHU של הפיוניר - נגרמה בגלל הרשלנות שלך ,

גם הגישה שלך תשתנה, מידן.

ZZR

פורסם

שיט הפנס! ברור שהגורם הוא הקצר, אבל דברים כאלה צפויים לקרות. וגם שנאמר לי שהמכשירים של פיוניר עושים בעיות בכל הקטע של היציאות RCA. אני בטוח שמכשיר אחר לא היה שובק לאחר דבר כזה.

למי שיש מכשיר אחר, מוכן לנסות לאמת.

אולי זה אני, אבל ההשוואה שלך לנהיגה עם זרת אבל ממש לא קשורה למציאות. זה היה יותר במקום עם המכשיר היה נופל לי מרומה רביעית, והייתי מתפלה למה הוא לא עובד!

פורסם

בקיצור פישלת אל תחפש אשמים[כמו פיוניר למשל] לא נורא מטעויות לומדים .

מה גם שיש אנשים שיש להם מכשירים של פיוניר הרבה שנים אולי הסאונד שלהם לא הכי איכותי אבל הם עושים את העבודה

שבת שלום.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

רגע, בסדר, נגיד פישלתי. למרות שאני שמעתי הרבה על בעיה עם המינוס של הפיוניר, שנישרף סתם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89572&highlight=%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94+%D7%91%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95+%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7

מה, אז עכשיו אין אחריות עליהם? מאיפה הם יודעים איך זה קרה?

פורסם

בדרך כלל ניתן לראות סימנים ו/או לכל תוצאה יש סיבה. עולה מכאן שנראה שמעבדה איכותית תדע לזהות אם האשם הוא במגבר או בתקלה חיצונית שאינה באחריותם.

מכאן, שלח אותו לתיקון, אם יתעמתו איתך, יתכן ואתה בבעיה, אולי יבחרו להבליג ולתקן. בכל אופן, פריירים הם לא, ולשלוח לתיקון חייבים./כדאי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה גם שיש אנשים שיש להם מכשירים של פיוניר הרבה שנים אולי הסאונד שלהם לא הכי איכותי

שבת שלום.

מאיפה הגעת למסקנה הזאת שהסאונד שלהם לא איכותי? עכשיו כל מי שיקרא את השירשור הזה יחשוב שפיוניר זה "זבל". תפסיקו לקבוע עובדות וללכת עם ה"עדר" כי מישהו שנראה לכם "חכם" אמר את זה. וזה לא שיש לי משהו אישי נגדך חס וחלילה. אני אומר בכללי.

לפותח השירשור: אני הייתי עושה כמו שדני מעליי אמר. פשוט תשלח אותו לתיקון, ו"יהיה מה שיהיה".

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רגע, אני אמור לשלוח אותו לתיקון עצמאית, או דרך הבן אדם שרכשתי?

אני התכוונתי יום ראשון לנסועה למתקין, ולזה שמכר לי אותו, ושהוא כבר יתעסק עם הכל.

פורסם

עידכון:

היום הייתי במקום איפה שהתנתי את המערכת, הוא איך ששמע שיש רעשים מיד העריק את הכבל RCA לגוף המכשיר והרעשים נעלמו.

פורסם

אם הוא "תיקן" את הבעיה בכך שהוא חיבר מינוס ליציאת RCA אז כנראה הבעיה בRCA של הHU

בכל מקרה אם יש לך אחריות תקפה צריכים לתקן לך את הרדיודיסק ללא חיוב אף אחד לא אמור לדעת שאתה גרמת לנזק במיוחד שהתקנת את הHU אצל מתקין!!

מכשירי הפיוניר הם מצויינים והם תמורה טובה (לפי דעתי הכי טובה) לכסף שלהם

אך ידוע שחיבורי הRCA שלהם "עדינים" יחסית אך הם יכולים להחזיק מעמד שנים אם לא מחבלים בהם

בכל מקרה דרוש תיקון במעבדת פיוניר בתוקף האחריות אל תתפשר, הפתרון שהוא עשה לך הוא בשביל לחסוך לו "כאב ראש"

אבל זהו לא פתרון טוב!!!

אני אישית החלפתי המון מכשירי פיוניר בתוקף האחריות עם אותה בעיה, ללא שום הסברים מיותרים וללא בעיות מסוכני פיוניר!!

• תוכן חדש...