Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף לדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות תוסף לדלק מבקש עצה והמלצה על תוסף טוב

לפיאט פונטו 2003

תודה מראש

פורסם

למה אתה מעוניין לעשות את זה ?

זה לא בהכרך טוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
למה אתה מעוניין לעשות את זה ?

זה לא בהכרך טוב

תוסף לדלק יכול לגרום גם לסתימה של המזרקים (במידה והצטבר הרבה לכלוך במיכל הדלק)!

פורסם
אני משתמש בתוסף של BG K44 בכל 10,000 ק"מ ואני מרוצה

שפוך פחית לתוך מיכל מלא ושאתה מגיע לרבע מיכל תדלק שוב פעם.

ממה אתה מרוצה!?

שב בני ואספר לך סיפור, (שאותו סיפרתי כבר 1000 פעם)

פעם איש אחד נסע ברכבת, והתחיל לזרוק מלפפונים מהחלון.

בא אליו מישהו ושאל אותו: "מה אתה עושה??"

אז הוא ענה: "זה מבריח פילים"

"אבל אין פה פילים!"

"נו, אתה רואה שזה עובד!?"

זהו.

פורסם

מכיוון שהצגת את זה בצורה כזו, תוכיח לי שזה בולשיט ומיותר. אתה מסוגל?

לי התוסף עזר להתגבר על סל"ד סרק לא יציב ברכב הקודם, כמובן שלאחר התוסף היה שיפור מורגש ובשביל השלמת האפקט

נוקו גם חיישן זרימת אוויר ובית מצערת והמצב חזר להיות תקין.

רכב אחר של קרוב משפחה לא עבר טסט על זיהום אוויר (לא זוכר ערכים אבל לא היה גבוה יחסית). הוחלף פילטר אוויר ושוב פעם נכשל בטסט אם כי הייתה הפחתה בזיהום.

לאחר ששפכתי למיכל הדלק שלו K44 הבחור נסע לאילת עם המשפחה, וכשחזר ניגש לטסט ועבר במכה הראשונה ללא בעיות.

מבחינתי פעם ב10,000 ק"מ (שנה+-) אני שם תוסף לפני טיפול כדי לשמור על המנוע נקי מפיח,קירטועים וצילצולים בעקבות דלק באיכות ז' שיש בארץ.

פורסם
לא הבנת מה אני אומר, אני שואל למה לעשות את זה כל 10K. אתה לא פותר בזה כלום.

הנסיון שהיה לי עם התוסף הזה מראה שאם אני שם כל טיפול פחית תוסף, אני מונע צילצולים ופיח ושומר על צריכת דלק טובה.

מעבר לזה התוסף הספציפי הזה מיועד לשימוש כל 10K..

פורסם
מכיוון שהצגת את זה בצורה כזו, תוכיח לי שזה בולשיט ומיותר. אתה מסוגל?

לי התוסף עזר להתגבר על סל"ד סרק לא יציב ברכב הקודם, כמובן שלאחר התוסף היה שיפור מורגש ובשביל השלמת האפקט

נוקו גם חיישן זרימת אוויר ובית מצערת והמצב חזר להיות תקין.

רכב אחר של קרוב משפחה לא עבר טסט על זיהום אוויר (לא זוכר ערכים אבל לא היה גבוה יחסית). הוחלף פילטר אוויר ושוב פעם נכשל בטסט אם כי הייתה הפחתה בזיהום.

לאחר ששפכתי למיכל הדלק שלו K44 הבחור נסע לאילת עם המשפחה, וכשחזר ניגש לטסט ועבר במכה הראשונה ללא בעיות.

ופה בדיוק נגעת בנקודה: K44 הוא בעצם "תרופה" יעילה מאוד לפתרון בעיות במערכת הדלק, כגון אלה שציינת. אבל אין צורך להוסיף אותו סתם. חבל על הכסף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...