Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי ויכוח עם חבר היום ולא ידעתי אם אני צודק או הוא.הוא אומר שאין חוק וחשבתי לעצמי שזה לא ממש הגיוני אז אמרתי נשאל את המומחים (חן חן למתחנפן :-))

x

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי 11 בלילה , הקנס הוא 170 שקל למוזיקה רועשת במקרה ונתפסת.

במדינות אחרות , החוקים הם יותר נוקשים , ויש מגבלה לווליום שהרכב שלך יכול להוציא [עד להחרמת רכב]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

להגדיר לך?

אם השוטר חושב שזה רועש ונותן לך קנס - כזה רועש.

אם אתה לא מסוגל בכוחות עצמך להבין שאתה מרעיש בשכונה בשעה מאוחרת, אז אני בטוח שהשוטר יעזור לך להבין זאת.

פורסם

ואם לדוגמא אני לא בשכונה?

ואם לדוגמא אני בכביש עירוני והשעה 4 בצהריים , ואני עם פול ווליום מוזיקה

ונעמדת לידי ניידת ברמזור, היא יכולה לעשות לי משהו ?

פורסם

נו באמת... אין לך שיקול דעת?

או שהשכלת - והנמכת, או שעצבנת את השוטר ו... (מי יודע מה)

מה היא הבחירה שלך?

פורסם

אפשר להבין מה הטעם בשאלות האלה?

בארץ זה במפורש - אחרי 11 בלילה (דהיינו 23:01) אתה רשאי להתלונן במשטרה על כך שגורם מסויים מרעיש - הגורם יטופל - בדוק!

אין חוק בארץ נגד התקנת מערכות תחרותיות ברכב - דבר שקיים בכמה ארצות בעולם.

ובמהלך היום, עד 11 בלילה אתה יכול להרעיש כמה שבא לך - אבל אם אתה עושה את זה בשכונת מגורים - זה שאין נגד זה חוק לא אומר שאתה לא חמור!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין שום איזכור בחוק לגבי 2 עד 4

בנוגע לרעש זה נושא בעייתי כי המחוקק קובע רף דציבלים מסויים ומן הסתם ששוטר לא מסתובב עם מודד בהשג יד, מאותה סיבה רכבים עם אגזוז פתוח מורדים על שינוי מבנה ול-א על רעש !!

בגדול באופן רישמי הוא לא יכול לתת לך קנס כי זה לא לרוחו העוצמה..........אבל הוא ימצא משהו אחר ואתה תחטוף....

אם אתה מקים רעש במקום ציבורי אחרי 11 בלילה ותגיע ניידת לרוב לא יתנו קנס, אלא פשוט יגידו לך לכבות....(מאותה סיבה ששוב...יש להם בעיה להוכיח מה הוא רעש)

פורסם

זהו חוק שכבר לא קשור לתעבורה, ומניסיון, אם תעשה רעש אחרי 11, תוכל לקבל קנס לא קטן, אם השוטר יבקש קודם לכבות ולא יתן קנס זה רק כי הוא נחמד\אין לו כח להיתעסק עם זה.

לגבי 2-4, כשעשו בניין לידי שיפוצים התלוננו במשטרה והם באו ובעקבות כך בין 2-4 לא התקיימו יותר שיפוצים.

פורסם
ואם לדוגמא אני לא בשכונה?

ואם לדוגמא אני בכביש עירוני והשעה 4 בצהריים , ואני עם פול ווליום מוזיקה

ונעמדת לידי ניידת ברמזור, היא יכולה לעשות לי משהו ?

ועל זה אמרו חכמים :"שאלת קיטבג".

פורסם

טוב אז ביררתי את העניין...ואכן שוטר יכול לתת לי קנס לפי שיקול דעתו אם זה חזק מדיי...אבל אני בטוח שכל אחד יודע בידוק מתי להנמיך בהתאמה ללאזוור שהוא נוסע בו.

אבל, אם הדו"ח ניתן ללא בדיקה של מכשיר שמיוחד למטלה הזאת (כמו המכשיר של האלכוהול) הוא לא קביל בבית משפט...

אותה סיפור כמו ששוטר ייסע אחריך ויגיד שנסעת מהר. אם אין הוכחה מממל"ז או כל סוג של מכמונת אחרת, הדו"ח יפסל.

ודרך אגב...למי שאמר בין 2-4, המושג הזה הגיע מאירופה והוא מדבר על לנוח בין השעות האלה. אין שום חוק רשמי.

x

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...