Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שהיא חרא של מכונית ? :evil::evil::evil::evil:

הסיבה שאני רושם את ההודעה כי דיי נמאס לי ואני חייב לפרוק את עצביי על האוטו הזה.

לא מזמן קיבלתי מהעבודה ליאנה S (הדגם עם ה-5 דלתות) חדשה עם 0 ק"מ בגרסאת הליסינג = משמע, הגרסא הזולה.

עכשיו אני שואל את עצמי, הייתכן שלאחר 100~ שנות ייצור רכב, עדיין מייצרים מכוניות שמזכירות את המכוניות של שנות ה-20 ?

תענו לי.

אני בכוונה מתחיל בנושא הכי כאוב לנו בימינו, הדלק. התצרוכת דלק של האוטו הזה שערורייתית !! אני עדיין לא מאמין שהמנוע 1600 הפשוט הזה פשוט שותה דלק בטירוף !. לפי מדידות שביצעתי, יצא לי בבין-עירוני כ-180 ק"מ לחצי מיכל ובמיכל מלא כמעט 400 ק"מ. קיבולת המיכל כ-50 ליטר. אני לא רוצה לרשום על התוצאות שקיבלתי בעירוני. לא כדאי לכם.

הנוחות ? זוועה ! המושבים מתיימרים לתמוך אבל בפועל אתה נזרק מקצה לקצה בעת לקיחת פנייות מהירות. ובכלל, מערכת המתלים שוברת לך את הגב. ועוד דבר, מה זה ההיגוי חסר תחושה הזו ? טוב נו, אין למה לצפות.

תא הנוסעים. סוזוקי כל הכבוד לכם ששיניתם מעט מהדגם הקודם את הקונסולה והוספתם מד תצרוכת ממוצעת של ליטר/100 ק"מ. מה זו השטות הזו ? לא שזה לא עובד נכון, זה מציק ! מציק לעין. מאחור רק שניים יכולים.

הצורה החיצונית. לא שהצורה החיצונית הזו לטעמי אבל היא עוד סבירה יחסית לנתונים השליליים שלה.

רוצים לדעת מה טוב באוטו הזה ? יש דבר טוב אחד. אבל רק אחד. האוטו הזה לא מתקלקל (הייתה לי ליאנה סדאן בתפקיד הקודם במשך כשנה)

לא יודע מה הם חשבו היפנים האלה, אבל לייצר מכונית כזו זו בושה לתחום. ובכלל בושה ליבואן שעוד מצהיר שהיא מכונית טובה מבית טוב.

פחחח, גועל נפש.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם ראשונה שיוצא לי לשמוע שליאנה שותה הרבה דלק.

עד כדי כך?

אף פעם לא יצא לי לנהוג באחת או משהו כזה.

כמו שאתה מתאר אותה, אני מבין שלא הפסדתי כלום

GS300.

פורסם

גם הליאנה הקודמת הייתה שותה דלק, אבל פחות.

שכחתי לרשום בקשר למנוע ולגיר. המנוע מספק 107 כ"ס ומומנט של 14.7 קג"מ. את האמת ? התאוצה שלה סבירה. במבחן עמידה מול מאזדה 3, הצלחתי לקחת את המאזדה 3 בקצת והייתי עם עוד 3 אנשים ברכב ובמאזדה היו 3 אנשים. לעיתים, נראה שכאילו הגיר מחליק כשהגיר עובר הילוך בסל"ד גבוה (וזה קורה בלחיצה בריאה על הדוושה), ואז ישנה השהייה והגיר נכנס מאוחר יותר. בנתיים מחט הסל"ד שוכחת את עצמה איפשהו למעלה.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

רק אני מוזר שאני הייתי מעדיף אותה על כל מה שיש היום בליסינג קבוצה 2 מלבד על ה C4

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לדעתי אתה טועה בייעוד של הרכב.

הוא לא אמור להתנהג, לתקשר או לתמוך בפניות מהירות כי לא לזה הוא תוכנן. מדובר ברכב בסיסי שבנוי להיות זול ולהעביר אותך ממקום למקום ללא שום ריגוש או משהו בסגנון.

הוא לא נוח אבל לגבי צריכת ההדלק הנתונים שאני נתקלתי בהם שונים לגמרי.

מבחינת עיצוב כנראה שהמעצב שלה היה עיוור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפחות הוא לא מתקלקל... (ראה ערך "צרפתיות").

ראה ערך דעות קדומות ( או שטויות חסרות ביסוס).

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חברים, זו הסובארו DL של שנות ה2000

בסיסית ואמינה.

רוצים נוחות, בטיחות, איכות אתם לא במקום הנכון.

בואו נבהיר נקודה חשובה. הליאנה היא לא מכונית גרועה, היא פשוט לא ברמה של המתחרות שלה.

וזה לא נורא כל-כך כי יש בארץ ובועולם מספיק אנשים שחוץ מאמינות וסחירות כלום לא מעניין אותם.

לגבי צריכת הדלק, אני לא יודע, לפחות לגבי הגימיני האוטומטית עם מנוע 1.3 ליטר אוכל דלק כמו קרייזלר נאון מנוע 2.0 ליטר וגיר אוטומטי של 3 הילוכים. כך שבאמת זו באופן יחסי צריכה גרועה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבית רע מאוד. מציע למי שרוצה לדעת עד כמה רע, להיכנס למחסן החלפים שלהם בסוכנות בת"א. מה שהולך שם זו שכונה אחת גדולה, אבטלה סמויה עם 10 אנשים שיושבים ומדברים בטלפון במקום לתת שירות וחוסר בחלפים ומוצרים אלמנטריים.

בקשר לרכב, נהגתי בו רק יום אחד אבל שמתי לב שהמצערת בו ברוטאלית, הוא לא נח בצורה כרונית וההיגוי פשוט מפחיד. אמנם לא הייתי מצפה להרבה ממכונית א' ל-ב', אבל זה ממש מוגזם.

אם אתה בליסינג, האם לפני שאתה עושה קילומטראז' גדול על אוטו שאתה סובל לנהוג בו, יש אפשרות להחליף ברכב אחר?

פורסם

לגבי צריכת דלק אני שומע את זה לא רק ממל גם אחד מאחד שהייתה איתי בבסיס אמר שהיא שותה כמו מטורפת והמגאן 2.0 שותה בערך ככה ואפילו פחות מאשר הליאנה של הוריו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
הבית רע מאוד. מציע למי שרוצה לדעת עד כמה רע, להיכנס למחסן החלפים שלהם בסוכנות בת"א. מה שהולך שם זו שכונה אחת גדולה, אבטלה סמויה עם 10 אנשים שיושבים ומדברים בטלפון במקום לתת שירות וחוסר בחלפים ומוצרים אלמנטריים.

בקשר לרכב, נהגתי בו רק יום אחד אבל שמתי לב שהמצערת בו ברוטאלית, הוא לא נח בצורה כרונית וההיגוי פשוט מפחיד. אמנם לא הייתי מצפה להרבה ממכונית א' ל-ב', אבל זה ממש מוגזם.

אם אתה בליסינג, האם לפני שאתה עושה קילומטראז' גדול על אוטו שאתה סובל לנהוג בו, יש אפשרות להחליף ברכב אחר?

לצערי אין לי אפשרות להחליף כרגע.

שמוליק

• תוכן חדש...