Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון יוצא לי להתחיל את הנסיעה מהילוך שני במישור.

אני יודע שבירידה אין עם זה בעיה.

אבל אם אני מתחיל את הנסיעה במישור בהילוך שני, זה מזיק למשהו?

בתודה,

תומי

פורסם

זה לא הורס.

זה שוחק את הקלאץ' טיפה יותר,

לא משהו רציני.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

לכאורה חיסכון, אבל ת'כלס זה לא משמעותי בכלל, אפילו בעיר.

זה כמו להוריד הילוכים בהאטה, גם אם חוסך, לא ברמה ששווה התעסקות.

אל תתאמץ לעשות את זה נגיד ככה...

אם יצא, אז יצא.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

איזה חסכון? אתה נותן הרבה יותר גז בשביל להתחיל את הנסיעה.

חוץ מזה,זה גומר את המצמד יותר מהר.

עושים את זה לרוב בנהיגה על משטחים חלקים(קרח, שלג)

Omnia mea mecum porto

פורסם

יש נהגים עצלים שתמיד מתחילים כך במישור ברכב עם מנוע חזק מספיק. אבל זו עצלות, ובזבוז. להתחיל בראשון יהיה מהר יותר, חסכוני יותר, חכם יותר. אל תתעצל, חבל. נהג אמר לי פעם ברכב מסחרי גדול "הילוך ראשון זה לשימוש נדיר, בד"כ להתחיל בשני". אבל נהג המסחרי הבא, אמר ההיפך; ויש לו כעת 460,000 ק"מ בלי החלפת קלאצ'!

פורסם

אני תמיד מתחיל משני בקנגו של הצבא. לפעמים אם ממש יש לי כוח אז גם שלישי. תלוי בפקקים.

זה כיף, אבל לא על הרכב שלך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בזמנו בקומנדקאר הצבאיי ההוראות היו להתחיל בשני, וכך נהגנו.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם הירידה גורמת לרכב להאיץ לבד ולא סתם לנסוע 2 קמ"ש, אז אם תיתן לו להידרדר מעט ולהאיץ ופשוט תכניס לשני לא תישחוק שום חלק ברכב זה כאילו אתה פשוט מעביר הילוך.

תאורתית יחסוך לך אתה תאוצה הראשונית של ההילוך הראשון אבל ממש לא משמעותי, אולי אם תעשה את זה תמיד זה יחסוך לך 5 שקלים בשנה

205 GTI.

פורסם

למה להתחיל בשני מלכתכילה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כי הוא עצלן, איו שום סיבה הגיונית נוספת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הסבר ,נמק, הבא דוגמאות + קישורים מגוגל וגם תמונות אם אפשר ואם ממש בא לך הייתי רוצה ליראות מצגת על זה או לפחות דיאגרמה GIF/FLASH

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם באוטובוסים עם גיר רגיל (נדיר אבל קיים) מתחילים בשני. מההסבר הצולע שקיבלתי הבנתי שהילוך 1 מאוד קצר ונועד להתחלת נסיעה בעליות.

מעבר לזה עם מנוע בעל מומנט גבוה לא נראה לי שזה יהווה איזשהיא בעיה מלבד שחיקה מהירה יותר של הקלאץ'

• תוכן חדש...