Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מה עדיף מבין השתיים כרכב משפחתי לנסיעות יום-יומיות בתוך העיר?

אמא שלי מעוניינת ברכב שהוא (מדובר בנפח מנוע 1600):

1. אמין

2. צריכת דלק טובה

3. חלקים לא יותר מדי יקרים

אחרי חיפוש של כ-שבועיים, הצטמצמו האפשרויות למזדה לנטיס, או טויוטה קורולה (99-2000).

רוב האנשים בפורום ימליצו על הקורולה (בגלל ה-110 כ"ס והאמינות), אבל האם באמת הוא יותר טוב בביצועים?

בנוסף, (ללא קשר) מי לדעתכם נראית יותר טוב?

בברכה,

עומר בורשטיין

פורסם

לפי דעתי מבחינת אמינות הקורולה פה בפורום נחשבת ליותר טובה!

אבל אנחנו אישית בחרנו את ה323 כי הוא רכב גם יותר חדש יותר יפה חלקים אותו הדבר, הרי אתה לא תשתמש ב110סוסים !

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם הרכב רק בשביל אמא שלך אז תתפלא כמה פונטו ספייס עם גיר רציף עדיפה הרבה יותר.

יותר חדשה-ניתן להשיג מודל 2002/2003,הרבה יותר חסכונית-דובר על 1 ל12.5 בעיר.

פורסם

מסכים עם מר אאודי, רכב לעיר הוא כהגדרתו רכב קטן, יותר נוח לתמרון, לחניות.

פונטו ספייס אכן נראית מתאימה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הקורולה תעשה את הכל טוב יותר מאמזדה.

תבצע נסיעת מבחן בשני הרכבים הנ"ל ותרגיש את ההבדלים.

המאזדה בדרך כלל סובלת מרעידות שהרכב בD במקום, ומעברי הילוכים בעומס, מספיק עלייה קטנה וכבר העברת ההילוכים נשמעת, ובנוסף הרכב יותר כבד ומנוע רועש,

לעומת זאת הקורולה זורמת ועבודת מנוע וגיר מעולים.

פורסם

מסכים עם שני החברה מעליי.

הלאנטיס והקורולה הן מכוניות משפחתיות.

אם האוטו לא אמור לנייד 4/5 נוסעים באופן קבוע אז מכונית קטנה יותר

תהיה עדיפה בהרבה מאד מובנים

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים עד כה,

אבל מה הכוונה לאוטו קטן יותר? לדוגמאת הפיאט פונטו ספייס? כי קיבלתי עליו כמה המלצות.

ולגבי הקורולה, שווה להתפשר גם על שנתון נמוך של 96-98?

בברכה,

עומר בורשטיין

פורסם

הטויוטה טובה יותר בכל דבר מהמאזדה.

יותר אמינה,יותר נוחה,יותר יפה,ויותר מהירה, גיר מעולה בשילוב עם מנוע 110 כ"ס.

סיבוב על שתיהן יוכיח לך מיד את ההבדלים .

בנוגע לפונטו ספייס שהוזכרה פה:

לא אכנס לפרטים,רק אומר שזה עולם אחר לגמריי,ואני לא אמליץ לך לרכוש אחת, במיוחד לא עם גיר אוטומטי.

נ.ב. נראה אותך מוצא קורולה משהנתונים שציינת......

פורסם

למכור הטויוטה מעלי, הנוחות והיופי של הקורולה והלנטיס הם בעיני המתבונן, שניהם מכוערות ביותר, אינו נוחות שלא לומר קופצניות, קטנות במרווח הפנים מול המתחרות מאירופה של אותם שנים, בקיצור מלבד תדמית יפנית, אין להם מה להציע, ובמיוחד במחירים בהם הם נסחרות.

הפונטו עדיפה בעיר באופן מוחלט על שני אילו, וכלל אינה בעיתית כפי שאתה מנסה לצייר אותה.

יש לחפש אחת מיד פרטית מטופלת ושמורה, היא לא תכזיב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שוב תודה לכל המגיבים,

GL-10, מה לגבי שנתונים נמוכים של הקורולה (96-97), הם גם עדיפים על מאזדה לנטיס שנתון 2000?

בברכה,

עומר בורשטיין

פורסם
שלום רב,

מה עדיף מבין השתיים כרכב משפחתי לנסיעות יום-יומיות בתוך העיר?

אמא שלי מעוניינת ברכב שהוא (מדובר בנפח מנוע 1600):

1. אמין

2. צריכת דלק טובה

3. חלקים לא יותר מדי יקרים

רוב האנשים בפורום ימליצו על הקורולה (בגלל ה-110 כ"ס והאמינות), אבל האם באמת הוא יותר טוב בביצועים?

בברכה,

עומר בורשטיין

ביצועים זה לא אחד מהדרישות שרצית.

בכל מקרה, 1 ו 3 יש עדיפות לקורולה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

אני לא מנסה לצייר את הפונטו כבעייתית,ובכוונה אמרתי שלא אכנס לזה, רק לא אמליץ עליה, וזהו לגבי הפונטו.

הטויוטה בהשוואה למאזדה, אמינה יותר אפילו אם היא שנתון מתחת(שוב, תלוי גם במצב הרכב).

בוא אני אספר לך משהו, המפקח על המוסכים של פורד\מאזדה, מאיזור מרכז עד צפון, הוא במקרה חבר טוב שלי, ונחש איזה רכב יש לו מלבד רכב העבודה(טנדר מאזדה)....ניחשת נכון, יש לו טויוטה, וגם להורים שלו יש טויוטה, אתה יודע למה, כי הוא המליץ להם לרכוש אחת, וגם להורים של אשתו יש טויוטה.

ההשוואה למאזדה 323, הקורולה עדיפה.

הבעייה היא למצא אחת.

פורסם
אני לא מנסה לצייר את הפונטו כבעייתית,ובכוונה אמרתי שלא אכנס לזה, רק לא אמליץ עליה, וזהו לגבי הפונטו.

הטויוטה בהשוואה למאזדה, אמינה יותר אפילו אם היא שנתון מתחת(שוב, תלוי גם במצב הרכב).

בוא אני אספר לך משהו, המפקח על המוסכים של פורד\מאזדה, מאיזור מרכז עד צפון, הוא במקרה חבר טוב שלי, ונחש איזה רכב יש לו מלבד רכב העבודה(טנדר מאזדה)....ניחשת נכון, יש לו טויוטה, וגם להורים שלו יש טויוטה, אתה יודע למה, כי הוא המליץ להם לרכוש אחת, וגם להורים של אשתו יש טויוטה.

ההשוואה למאזדה 323, הקורולה עדיפה.

הבעייה היא למצא אחת.

הקורולה הוא רכב בינוני , המכוון למכנה המשותף הרחב ביותר וזה בעצם הסיבה להצלחה..

במודלים אליהם מכוון השואל, הקורולה צפופה, מכוערת, ואין בה דבר טוב אחד אשר שווה לשלם עליו מחיר מופקע שבו היא מוצעת.

יש אלטרנטיבות טובות הרבה יותר , וזולות יותר.

בתור אחד שהוא אינו סוכן של טויוטה, אתה עושה עבודה טובה בשיווק של אותה טויוטה, בין אם מדובר על חדש או משומש..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הקורולה הוא רכב בינוני , המכוון למכנה המשותף הרחב ביותר וזה בעצם הסיבה להצלחה..

במודלים אליהם מכוון השואל, הקורולה צפופה, מכוערת, ואין בה דבר טוב אחד אשר שווה לשלם עליו מחיר מופקע שבו היא מוצעת.

יש אלטרנטיבות טובות הרבה יותר , וזולות יותר.

בתור אחד שהוא אינו סוכן של טויוטה, אתה עושה עבודה טובה בשיווק של אותה טויוטה, בין אם מדובר על חדש או משומש..

:idea:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...