Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש לדעת את דעתכם לגבי איזה רכב כדאי לבחור.

בנוסף , מי יודע מה ההבדלים בין מזדה 3 שנת 07 לשנת 08 ?

תודה !

פורסם

במאזדה הייתה מתיחת פנים קלה בשנת 2006 (לא טעיתי נכון?) שונו מספר דברים קטנים: מושבים, תאורת השעונים מוארת בכחול עם אדום. פס כסף על הגריל (במקום פס בצבע הרכב), מסגרת אפורה מסביב למקום של האורות ערפל. פנסים אחורים אשר השתנו בפס האיתות.

וכרגע לא עולה לי עוד משהו לראש. לדעתי לא צפויה מתיחת פניות נוספת לפחות עד הדגם של 09.

~~~

בקשר לבחירה בין שני הרכבים, מה מעניין אותך ברכב? מה הדרישות שלך? אי אפשר לקבוע על סמך השמות שרשמת מה עדיף.

בכל מקרה אני הייתי בוחר במאזדה.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

המאזדה 3 אכן שופרה במספר דברים פנימיים/חיצוניים ואפילו מושביה טובים מבעבר (אני ביקורתי בנושא המושבים, ואפילו אני הופתעתי לטובה - יחסית). אין מה להשוות לאופטרה בכל מישור שהוא, לטעמי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האופטרה הרבה הרבה יותר מרווחת ונעימה..

המאזדה 3 צפופה מאוד מאחורה וקופצנית

וגם התא מטען של האופטרה גדול בהרבה...

פורסם

תמיר, אין מה להשוות בין האופטרה ל-3.

ה-3 עדיפה מכל בחינה על האופטרה.

את הצעקות והויכוחים תשאיר לאח"כ :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ה-3 עדיפה מכל בחינה על האופטרה.

פרט למרווח פנימי, תא מטען, שדה ראיה ומזגן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, אתה נטפל לזוטות :-P

המזגן באמת לא הצטיין, אבל מדגמי 06 ומעלה יש שיפור, והוא ממש לא רע :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שונו מספר דברים קטנים: מושבים, תאורת השעונים מוארת בכחול עם אדום. פס כסף על הגריל (במקום פס בצבע הרכב), מסגרת אפורה מסביב למקום של האורות ערפל. פנסים אחורים אשר השתנו בפס האיתות.

וכרגע לא עולה לי עוד משהו לראש.

....פגושים קד' + אח', עיצוב חישוקי סגסוגת.... לדעתי רוב הדברים שונו לרעה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מה רע בבקרת אקלים של ה3?

אני גם לא מצאתי בה שום בעייה, הרכב שלי אימי מודל 2006 והמזגן מקרר מצויין בכל מצב.

המרווח בספסל האחורי לא ממש מעניין אותה אך שדה הראייה המוגבל לאחור אכן יכול להציק, אם כי מראות הצד הגדולות במיוחד מחפות מעט.

פורסם

גם ה3 וגם האופטרה בילו במחציתי כ 4 ימים שכללו שישי ושבת (רכבים חלופיים)

האיכות של האופטרה למרות שלל התאים שקסם לי אינה מתקרבת לזו של המאזדה מה גם שהיא די עצלה (האיצה פחות טוב מהאביאו).

צריכת הדלק לא ממש עניינה אותי ככה שאני מנוע מלהגיב בנושא.

האופטרה היא פשוט אביאו מגודלת וזה מבאס ודי אומר הכל.

עם המאזדה נסעתי לים המלח במהירויות גבוהות ועם המון בטחון עם האופטרה הסתפקתי בנסיעה לכינרת. אם הייתי צריך לבחור הייתה זו המאזשה שנשארת אצלי. עובדה שעם המאזדה לא כ"כ רציתי שיחזירו לי את האביאו ועם האופטרה ממש חיכיתי לזה.

haters will hate

פורסם

RS, נכון שלרוב חובבי ההגה ה 3 עדיפה בהרבה אבל לאישתו של חבב ההגה פרט לעיצוב אין ל 3 שום יתרון משמעותי.

אותה יעניין איפה פשר לשים את הקניות, כמה מקום יש לילדים ואיפה האוטו נגמר כדי שתדע לא לדפוק חזק מידי את הרכב של השכן בחניה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...