Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין בקורולה שנת 99' רמקולים מאחורה. יש באוטו מאחורה תבנית ברזל עם מקום לרמקולים עגולים, הייתי אצל מתקין (צחי מערכות באזור, אני גר בחולון) והוא המליץ לי על לחתוך את הפלטה של העץ (עם הבד שיושבת על הברזל) והברזל כדי להתאים את זה ל6X9 ב120 ש"ח.

השאלה שלי זה אם לא כדאי לעשות הגבהה קטנה לרמקולים כדי שלא יהיה צריך לחתוך את התבנית של הברזל כך שהמגנט של הרמקול יכנס איפה שיש מקום לרמקול עגול:?:

תודה לעוזרים!

פורסם

לדעתי לא שווה ממש.

אנחנו ברכב שמנו מגבהים מפלסטיק, וזה מצויין.

אח שלי בירר בחנות וזוג עולים 80 ש"ח, אבל בסוף הוא השיג בחינם.

לדעתי לך על המגבהים מאשר לחתוך ולשלם 120 ש"ח.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
השאלה אם יש לו מקום למגבהים

אם יש מה טוב

כי לי הייתה מיצובישי לנסר והמגש לא איפשר לי לשים מגבהים בגלל שהחלון היה קרוב אז בסוף עשיתי חיתוך ויצא טוב

אתה צודק, אבל בטויוטה אם אני זוכר טוב בין החלון לסוף של המגש יש מספיק מקום.

לדעתי זה יספיק.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

יש מספיק מקום בין החלון למגש, השאלה אם האכיות של הרמקול יורדת ומאיפה אני יכול להשיג את המגבהים האלה. הבעיה היא לא הכסף לחתוך, הבעיה היא לחתוך ברזל של האוטו נראה לי לא כ"כ כדאי.

אין לי מושג בבניות, ואין לי את הכלים, הכל אני צריך לקנותת

פורסם

אני גם רציתי לשים 6 על 9 בטויוטה שלי (שנת 95) ובסוף וויתרתי ושמתי 6.5

אחרי שיצא לי לדבר עם מישהו שיש לו טויוטה והוא חתך , הוא אמר שזה לא שווה את זה והמגש האחורי בטויוטה מתפורר

ולא שווה את זה .

עדיף לשים 6.5

פורסם
אני גם רציתי לשים 6 על 9 בטויוטה שלי (שנת 95) ובסוף וויתרתי ושמתי 6.5

אחרי שיצא לי לדבר עם מישהו שיש לו טויוטה והוא חתך , הוא אמר שזה לא שווה את זה והמגש האחורי בטויוטה מתפורר

ולא שווה את זה .

עדיף לשים 6.5

אני מחפש פיתרון להגבהה כדי להימנע מלחתוך.

מצאתי את 2 אלה באינטרנט:

http://www.autoam.com/info.asp?id=469

http://www.automeital.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=385&category_id=9&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

מה אתם אומרים??

פורסם

לפי מה שזכור לי בדגם של 99 יש פלסטיק שמכסה את הרמקול מאחורה , או שאני טועה?

אצלי בטויוטה לא רציתי שיראו את הרמקולים , ולא רציתי להוציא את הפלסטיק שמכסה .. אז היסתפקתי ב6.5

פורסם

בדגם שלי (SUN) אין פלסטיק, יש דיקט מעץ ובד שמכסה אותו.

חוץ מזה לתגובה הקודמת שלך, הדגם שלך הוא שונה לגמרי משלי, אז יכול להיות שבדגמים הישנים יותר המגש מתפורר??

פורסם

בקורולה 95 שלי אין הכנה לרמקולים או רמקולים בכלל ומשום שהמגנון של דלת הבגאז' ממש מצידי המגש (מתחתיו) אז אין אפשרות להתקין את הרמקולים (6X9) בצידי המגש ולכן התקנתי אותם (בערך) צמודים אחד לשני בצורה אלכסונית. המגש לא מתפורר כל כך ולא נראה לי שיש הבדל גדול כ"כ בשמיעה. אם תרצו, אעלה תמונה בקרוב של ההתקנה.

פורסם

אני מבין שלא הרבה אנשים שמעו על הרמקולים האלו, מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים 6.5" טובים שיתנו לי גם באס טוב שיגיעו לעוצמה בערך כמו של 6X9?

אני מעדיף את זה על רמקולים 6X9 שבשבילהם אני צריך גם לימצוא הגבהות.

פורסם
אני מבין שלא הרבה אנשים שמעו על הרמקולים האלו, מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים 6.5" טובים שיתנו לי גם באס טוב שיגיעו לעוצמה בערך כמו של 6X9?

אני מעדיף את זה על רמקולים 6X9 שבשבילהם אני צריך גם לימצוא הגבהות.

עשיתי די הרבה חקירות על הנושא של 6.5 מול 6 על 9 ..

שום 6.5 לא יתן לך את הבאס ש 6 על 9 יכול לתת ..

לאבא שלי יש סובארו אימפרזה 2002 וגם שם הוא היה צריך לחתוך ברזל ואני דווקא בדעה שזה כן שווה את זה .

הסאונד של 6 על 9 , שונה לגמרי מ 6.5 אינץ' .. זה 2 עולמות שונים ..

לפעמים אני פשוט מחפש לראות אם אבא שלי מחביא סאב איפשהוא ..

דרך אגב , אם כבר רמקולים , לך על Kenwood או Pioneer .. ובעיקר 6 על 9 ..

לאבא שלי יש קנווד 200 וואט 6 על 9 . האומנם ישנים כבר מלפני 4 שנים , אבל שווה את ההשקעה .. מניסיון .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...