Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אירוע הספורט המוטורי הגדול ביותר בארה"ב הוא ה"אינדי 500". השנה יערך מירוץ ה"אינדי 500" ה-91 במספר ביום ראשון ה-27 למאי 2007.

לרגל המירוץ, יערך לראשונה בישראל מירוץ קארטינג 4 פעימות במסלול אובאלי לאורכן של 500 הקפות. לצורך כך, ישונה תוואי המסלול של "אלפא קארטינג – מיני ישראל" והמתחרים יקיפו אותו 500 פעם עד לדגל השחמט.

אורכה של כל הקפה כ-400 מטר כך שהמתחרים יעברו במהלך המירוץ מרחק של כ-200 ק"מ של אינספור קרבות צמודים ועקיפות. זמן הקפה מוערך ב-20 שניות ואורכו של המירוץ כ-3 שעות.

מספר הנהגים בכל קבוצה הינו מינימום של 2 נהגים ומקסימום של 3 נהגים.

המירוץ יתקיים ביום שישי ה-01/06/2007.

ההרשמה למירוץ תחל בעוד מספר ימים ומספר הקבוצות מוגבל.

פרטים נוספים יבואו בהמשך...

ירון אדרי - מפיק המירוץ

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

מה לגבי מחירים?

פתוח לקהל?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אלפא קארטינג בלטרון ביזיון של מקום .השירות מתחת לכל ביקורת (ואני הייתי משתמש בשפה בוטה יותר כמו חרא של שירות אבל אני מעוניין לשמור על פרופורצייה ).הקארטינג חר... לא זזים כנראה אף אחד לא דואג לטפל בהם .פעם אחרונה שהייתי אף לי גלגל באמצע המקצה , לא רק שהדבר אינו בטיחותי ולא אמור לקרות הם גם טענו שנגמר לי המקצה ושזו בעיה שלי .נאמר לי שבמידה ואני נוסע בסדר ולא משתולל ייפתחו לי את הקארט , אף אחד לא דאג לטרוח לבדוק ולהסתכל אם הנהיגה שלי סבירה והאם ניתן לפתוח את הקארט למרות שזו הפעם המי יודע כמה שאני נוהג בקארטינג .הייתי בנתניה רחובות פתח תקוה נחשונים (בתקופתו) ובעוד מקומות רבים , היחס ורמת המקצועיות בלטרון פשוט חר...אומנם המסלול הוא אחד המהנים שיש אבל מה זה שווה כשהקארט דפוק כמו השירות.

פורסם

הקרטים שם באמת על הפנים

יום שבת האחרון היתי שם אני ועוד כמה חברים.אני וחבר קיבלנו קארט שלא זז .

החליפו לנו אותם והוסיפו כמה סיבובים למקצה.

אבל הקטע המצחיק הוא שהם המשיכו להשתמש בקארטים הנל במקצה הבא..

את האמת הפסד שלהם !! רצינו לעשות שלושה מיקצים אבל מהסיבות הנ"ל עשינו רק 1 ומשם עפנו ל פ"ת..

פורסם

BOZO ו-NIKIG, זכיתם לשירות גרוע, תפתחו שירשור במקום אחר.

את האירוע אני מארגן ולא המסלול בלטרון ולכן התלונות שלכם לא מתאימות לשירשור הנ"ל.

פרטים נוספים יפורסמו אחרי החג.

חג שמח,

ירון אדרי

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
נאמר לי שבמידה ואני נוסע בסדר ולא משתולל ייפתחו לי את הקארט , אף אחד לא דאג לטרוח לבדוק ולהסתכל אם הנהיגה שלי סבירה והאם ניתן לפתוח את הקארט למרות שזו הפעם המי יודע כמה שאני נוהג בקארטינג .

אם אמרו לך שאחרי כמה סיבובים יפתחו לך את הקארט ואתה רואה שאף אחד לא טורח לבדוק אותך, מה מנע ממך לעצור לרגע בפיטס ולבקש מהם עוד פעם שיפתחו לך? מי שמתבייש מתייבש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ירון , ברכות על היוזמה אבל אני בהחלט חושב שביקורת, גם אם היא על המקום עצמו ולא על היזם בהחלט במקומה.

הרי אתה לא מביא קארטים אחרים ומי שמגיע צריך לקחת בחשבון שיתכן מצב שבו יהיו בעיות עם קארטים כאלה או אחרים.

אני מאמין שאתה בתור מארגן תדאג לטוב ביותר ובכל זאת , מכיוון שמדובר פה בפורום שעוסק בהחלפת דעות, מקומה של הביקורת הזו כאן.

יתכן שדרך ההתבטאות יכולה להיות מעודנת יותר .

חג שמח לכולם ובזהירות עם הגבינות השמנות.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בוודאות לפני כל מירוץ בודקים קארט קארט שהוא בסדר ואם לא בסדר שמים אותו בצד.

לגבי פתיחת קארטים - ברוב המקומות הנוהל הוא קורס נהיגה על קארטים ורישיון למירוצים, יש לכם כאלו?

לגבי קארטים איטיים , אכן קורה וקארט איכשהו איטי יותר מאחרים (קורה בכל אחד ואחד מהמסלולים בארץ) , אבל במסלול כמו לטרון - לנהג יש השפעה עצומה על הענין , יציאה לא נכונה מהסיבוב של הישורת והסיבוב הקודם לו - תשפיע ישירות על הבדל עצום בישורת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חשוב לציין, כי במירוץ אחד לפני האחרון היו תלונות רבות על מצב הקארטים וההבדלים במהירות, ובמירוץ שאחריו כמעין התנצלות ופיצוי המחיר ירד משמעותית ל100 ש"ח במקום 190, והביקורות היו טובות מאוד. מסקנה, הופקו לקחים.

עם זאת, כמארגן אירוע, ששוכר מקום, על המארגן לדאוג לתקינות המסלול, השירות וקארטים יחד. אני מקווה שהתובנות והלקחים מהאירוע הקודם יפקו במירוץ הנ"ל.

עוד צעד לקידום הספורט המוטורי - ישר כח!

נשמח לשמוע פרטים נוספים.

**לכותב אין כל קשר לאלפא קארטינג או לירון אדרי, הביקורת הינה בונה בלבד**

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
אבל במסלול כמו לטרון - לנהג יש השפעה עצומה על הענין , יציאה לא נכונה מהסיבוב של הישורת והסיבוב הקודם לו - תשפיע ישירות על הבדל עצום בישורת.

ליביו

בדיוק להיפך, כמה שלא תצא גרוע מהסיבוב לפני הישורת הארוכה, אם יש לך קארט יותר מהיר אתה תסגור את הפער בישורת

פורסם

המקום הכי טוב היה אלפה קארטינג קריון (קריות )

הבעלים היה משקיע בקארטים והיה מביא מכונאי מיומן שיעביר את כל הקרטים טיפול מקצועי

ביותר הקארטים היו נהפכים למצויינים וכמעט שווים אחד לשני

חבל ביותר שהמקום נסגר - זה המקום היחיד שהיה באמת משקיע והצוות של העובדים היה נותן שירות מצויין

פורסם

אין לי כל בעיה עם הביקורת להיפך, אני מאלה שטוענים שכל ביקרות טובה ורק האדם שמקבל אותה הורס.

הכוונה היא כי השירשור הנ"ל עוסק במשהו אחר לגמרי ואם יש טענות שיפתח שירשור בנפרד.

כפי שאמר שי,

כמארגן מירוץ, זכיתי לקבל קארטים לא מכוונים באחד ממירוצי "ספארקו קארטינג צ'אלנג'".

תגובת המסלול הגיע בצורת קארטים מכוונים ופיצוי בחצי מחיר.

לעניין עם פרטים נוספים:

המירוץ ייערך בתוואי אובאלי בכל ההיקף של המסלול בלטרון באורך של כ-400 מטר.

המירוץ ייערך בשיטת סיבולת בזמן משוער של כ-3 שעות עם שינויים קלים מתבקשים שיפורסמו עם התקנון.

ימי אימון מרוכזים ייערכו במהלך השבוע הקרוב במחיר מוזל.

עלות השתתפות במירוץ: 690 ש"ח

ירון אדרי

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
"עלות השתתפות במירוץ: 690 ש"ח"

האם זו העלות לצוות כולו - כלומר בין 2 ל3 אנשים יחד ?

אכן, המחיר לקבוצה.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...