Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//439215

ליאור פריצקי, בנו החייל בן ה-20 של שר התשתיות יוסף פריצקי, נהנה בימים אלה מתנאי שירות משופרים: כל יום הוא מגיע לבסיס המודיעין בו הוא משרת בוולבו הממשלתית של אבא, השוהה בחו"ל. בנוסף לנסיעה הנעימה על חשבון הציבור, הוא זוכה גם בכניסה לבסיס עם רכב השרד, פריבילגיה שחיילים אחרים היו נותנים הרבה בשבילה.

בקיצור הוא נוסע על חשבונו לבסיס ולא מתבייש בזה אפילו.

פורסם

מה יש.. גם אני נוסע עם הפיאט אונו 88 של אבא לצבא כשהוא בחול (נסע לאשדוד), עם דלק (שמן צ'יפס?) לא שלי (של ברכה השכנה) ולמה... כי זה יותר סטייל מההודנע של אמא!

פורסם
מה יש.. גם אני נוסע עם הפיאט אונו 88 של אבא לצבא כשהוא בחול (נסע לאשדוד), עם דלק (שמן צ'יפס?) לא שלי (של ברכה השכנה) ולמה... כי זה יותר סטייל מההודנע של אמא!

למה נדמה לי שהמילה הזו אמורה להיות הונדה !!!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לדעתי הידעה הנ"ל היא פלצנות לשמה

כל עובד זוטר בחברת הייטק יכול להשאיר לקרוביו את הרכב הצמוד.

מר פריצקי משלם מס על הרכב כ-2000 ש"ח לחודש.

אני לא רואה שום סיבה למה בנו לא יוכל להשתמש ברכב בדיוק כמו כל עובד אחר עם רכב

צמוד שנוסע לחו"ל.

נכון, אמנם, שציבורית בגלל הקיצוצים שנעשים בכל משרדי ההממשלה היה אפשר לצפות ממנו שיעמיד את הרכב בזמן שהותו בחו"ל.

אגב, מעניין אם מנכ"ל וואלה מאפשר לילדיו לנהוג ברכבו הצמוד כשהוא בחו"ל...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לדעתי הידעה הנ"ל היא פלצנות לשמה

כל עובד זוטר בחברת הייטק יכול להשאיר לקרוביו את הרכב הצמוד.

מר פריצקי משלם מס על הרכב כ-2000 ש"ח לחודש.

אני לא רואה שום סיבה למה בנו לא יוכל להשתמש ברכב בדיוק כמו כל עובד אחר עם רכב

צמוד שנוסע לחו"ל.

נכון, אמנם, שציבורית בגלל הקיצוצים שנעשים בכל משרדי ההממשלה היה אפשר לצפות ממנו שיעמיד את הרכב בזמן שהותו בחו"ל.

אגב, מעניין אם מנכ"ל וואלה מאפשר לילדיו לנהוג ברכבו הצמוד כשהוא בחו"ל...

מה אתה אומר???? הוא משלם על הרכב! ומי משלם על הדלק???? אתה!!!

פורסם

יש בזה משהו מסריח!

מאוד מבאס לחשוב שהבן המתלהב שלו נוסע לבסיס על חשבוננו.

:evil:

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אז מה.

שיהיה לו לבריאות.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

רואה בעיה בעובדה שהבן משתמש ברכב של האבא כל עוד זה לא פוגע בעבודתו של האב (מה גם שאני מסכים עם הטיעונים שנאמרו לגבי זה שהרבה אנשים משתמשים ברכב הליסינג וכו מהעבודה של אבא ושזה מותר).

מה שלי מפריע זאת העובדה שהוא מנצל את הרכב בשביל להכנס עימו לבסיס...

פורסם

ולי מפריעים כמה דברים:

קודם כל - זה לא רכב ליסינג - זה רכב צמוד. יש הבדל. על רכב ליסינג משלמים סכום חודשי, ועל רכב צמוד רק שווי שימוש למס. אבל ההבדל הוא זוטות.

דבר שני - אמנם כשמישהו נוסע מטעם העבודה לחו"ל, מקובל שהרכב לא ישכב סתם. אבל בתור שר ממפלגה ששמה את טוהר המידות בראש מעייניה - הייתי מצפה שבתור דוגמא אישית ולמניעת מראית עין של ניצול שררה הרכב היה חוזר לפול של המשרד. אפילו אם היה רק שוכב שם סתם. בכל זאת - נבחר ציבור צריך להתנהג אחרת מאזרח פשוט ולו בשביל למנוע פרסומים כאלו בזמן שהממשלה מקצצת בתקציבים.

והערה אחרונה - הרבה פה ביטלו את הפרסום כסתם קטנוניות. גם אני חושב שמדובר באמת בכסף קטן ובתוצר של החיפוש העיתונאי אחר לכלוכים. אבל נקודה למחשבה - אם היה מדובר בבנו של שר מש"ס (למרבה המזל אין כאלו עכשיו...), שהיה לוקח את הרכב של אביו לישיבה כשאביו בחו"ל (הרי לצבא הוא לא ייקח אותו :wink: ). היינו מגיבים אותו דבר? אני לא בטוח. נראה לי שהיינו מקטרים על השחיתות. אולי לא כולנו (כי תיכף יתחילו לסתור אותי), אבל בהחלט הרוב.

גילוי נאות - לאביו של הכותב אין רכב חברה (למעט האוטובוס שהיה לו כשהיה נהג דן), אולם הכותב היה מנצל את שהותו של אביו בחו"ל ומארגן מסיבות חשק פרועות בבית ההורים. וזה באמת היה שחיתות...

• תוכן חדש...