Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי לרכב 4 צמיגים חדשים של חברת TYPHOON עלו לי 1200ש"ח והם תוצרת אירופה וקיבלתי עליהם אחריות 4שנים

הצמיגים האלה טובים?

קניתי מאוטו דיפו.

פורסם

אתה שואל אחרי שקנית :?::shock:

במחיר הזה היית יכול למצוא צמיגים הרבה יותר טובים.

חוץ מזה , מי לעזאזל קונה צמיגים באוטו דיפו :shock:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

איזן מידה? תאריך ייצור?

threadwear, טמפרטורה, traction. תן נתונים לפחות.

ופעם הבאה התייעץ לפני שאתה קונה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

היו לי צמיגים באלה ברכב, הם בסדר גמור אבל לא במחיר הזה. תן יותר פרטים אולי יש הצדקה למחיר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
היו לי צמיגים באלה ברכב, הם בסדר גמור אבל לא במחיר הזה. תן יותר פרטים אולי יש הצדקה למחיר.

האמת הם עלו לי 1024ש"ח היום ומחר יש מבצע באוטו דיפו היום ומחר לא משלמים שם מע"מ לכן המחיר עלה לי 1024ש"ח במקום 1200ש"ח שזה המחיר שלהם וגם היה שם מישהו שביקשתי ממנו הנחה והוא הוריד לי טיפה מהמחיר אבל איך הצמיגים האלה?

כל עוד שקיבלתי אחריות 4 שנים אני שקט ככה הם תוך שנתיים ישחקואז אני יחליף אותם בחדשים..

פורסם
כל עוד שקיבלתי אחריות 4 שנים אני שקט ככה הם תוך שנתיים ישחקואז אני יחליף אותם בחדשים..

:roflmao:

בהצלחה. (ברור לך שכאשר תבוא אליהם עם הצמיגים שחוקים לגמרי אחרי שנתיים יבעטו אותך בכל המדרגות, כן?)

תן קצת קרדיט לאנשים שחושבים על רעיונות למבצעים, הם קצת יותר מתוחכמים מהלקוח הסטנדרטי.

פורסם

"כל עוד שקיבלתי אחריות 4 שנים אני שקט ככה הם תוך שנתיים ישחקואז אני יחליף אותם בחדשים.. "

זו יציאת השבוע, בחיי! :roflmao: :roflmao:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

על מנת לנצל את הצמיגים החדשים בצורה מקסימלית מומלץ לבצע כיוון פרונט במכון טוב.

גילוי נאות:

אני המנהל הטכני של "המעבדה לרכב" בחולון שמבצעת בין היתר כיוון פרונט איכותי

פורסם
"כל עוד שקיבלתי אחריות 4 שנים אני שקט ככה הם תוך שנתיים ישחקואז אני יחליף אותם בחדשים.. "

זו יציאת השבוע, בחיי! :roflmao: :roflmao:

תנסה יותר בכיוון של "יציאת השנה" !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...