Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי בשביל מישהי שאני מכיר דירה למכירה.

איך אני יכול לאבטח את האחוזי תיווך שלי?האם אני יכול להחתים מישהו על הסכם כלשהו בלי תעודת מתווך?

האם קיים חוזה\הסכם כזה מוכן על גבי הרשת?

שאלה נוספת,אני מעוניין גם לתווך בעיסקת קניית מגרש שכרגע יש בו דייר שלא מוכן להתפנות.

המגרש שייך לו ולאחותו.האחות מאוד רוצה למכור אבל הוא לא מוכן להתפנות כנראה בגלל רגש סינטמנטלי למגרש.

איזה טריקים אתם מכירים על מנת שבכל זאת הוא יתפנה?

המגרש הוא נכס בעל פוטנציאל רוויחי עצום.

אומנם דונם 1 אבל בכל זאת אני רוצה לנסות לשים את ידי על דמי התיווך.

מה אתם מייעצים לי בנושא?

תודה.

פורסם

אני מציע שתעשה קורס תיווך. עלות משוערת כ 5000שח לפי מה שאמרו לי. אני אישית לא בדקתי.

כל קיצורי הדרך מכל סוג מביאים בסוף כמעט תמיד לתוצאה עגומה בצורה כזו או אחרת ,

גם אם יש כסף בכיס, וכסף על אף שמאוד חשוב, לא שווה בעיות עצבים ובריאות, ואם יתלבשו עליך, גם הכסף ילך .

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ללא רשיון מתווך, לא תוכל לגבות דמי תיווך, ובית המשפט יזרוק אותך מכל המדרגות.

הוצאת הרשיון היא פשוטה מאוד, ושני ההורים שלי הוציאו רשיון מתווך ללא כל בעיה, וללא קורס, מלימוד עצמי. הם לא עוסקים בתחום, אבל הוציאו כדי "שיהיה".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניץ',מה שאתה אומר שיכולים לתבוע אותי על ניסיון לקחת עמלת תיווך?

אתה יכול לספר איך בידיוק הם הוציאו רישיון ומה הדרישות לקבלת רישיון?

תודה גם לך דני

פורסם

שמע, בגדול לתווך ללא רישיון זו עברה פלילית, ובמידה ויתפסו אותך לא תוכל לעשות רישיון כזה יותר גם אם תרצה...

אתה צריך לפחד מהקטע שאם הקונה יחליט שמכרו לו חתול בשק, או לחילופין צצו בעיות אם המבנה\מגרש שלא הייתה מודע אליהם או ניסית לטייח אותם ויחליט לתבוע אותך לדין אז אתה תסתבך...

אני עשיתי את המבחן הזה לפני חודש, עברתי אותו וגם למדתי לבד בבית, הסיבה הייתה פשוטה, שיהיה לי לכל מקרה...

הנה קישור שממנו תוכל להוריד את חומר הבחינה, זהו ספר חוקים שלם.

ונדמה לי שגם תוכל להירשם לבחינה הקרובה דרך האתר.

http://www.justice.gov.il/MOJHeb/RashamHametavchim/dinin+m.htm

פורסם

שמע, בגדול לתווך ללא רישיון זו עברה פלילית, ובמידה ויתפסו אותך לא תוכל לעשות רישיון כזה יותר גם אם תרצה...

אתה צריך לפחד מהקטע שאם הקונה יחליט שמכרו לו חתול בשק, או לחילופין צצו בעיות אם המבנה\מגרש שלא הייתה מודע אליהם או ניסית לטייח אותם ויחליט לתבוע אותך לדין אז אתה תסתבך...

אני עשיתי את המבחן הזה לפני חודש, עברתי אותו וגם למדתי לבד בבית, הסיבה הייתה פשוטה, שיהיה לי לכל מקרה...

הנה קישור שממנו תוכל להוריד את חומר הבחינה, זהו ספר חוקים שלם.

ונדמה לי שגם תוכל להירשם לבחינה הקרובה דרך האתר.

http://www.justice.gov.il/MOJHeb/RashamHametavchim/dinin+m.htm

אם אני מקבל את העמלה שלי מהמוכרת אז הקונה לא יכול לתבוע אותי כי אני סה"כ מראה לו את הדירה,לא?

פורסם

תלוי איך הצגת את עצמך. אם אתה מציג את עצמך כמקורב של בעלת הדירה, אז אין יותר מדי בעיות. אם אתה מציג את עצמך כמתווך, או נותן לו להבין שזה המצב, אתה יכול להיכנס לצרות, שכן אז הוא מניח שהעניין מטופל ע"י בעל מקצוע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניץ',הצגתי את עצמי כמקורב לבעלת הדירה וממש לא כמתווך.

אפשר הסבר איך ההורים שלך קיבלו רישיון לתיווך?

פורסם

1. תסתכל בהודעה של Tiburon

2. תחפש בגוגל, אני לא עובד אצלך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...