Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שלא יעבור את ה 15K

שהולך לאכול הרבה אבק..זאת אומרת רכב ראלי (שלא יעשה גם טסטים..)

שיעבור כלוב חיזוקים וכו' וכו',

מה הייתם קונים ?

205 GTI (אפשרות..עם שאסי אבל לא רצני מכה קטנה אפשרי נראה לי)

205 רגילות וכו' תשכחו מזה.

הכוונה היא להכי הרבה שילדה ובהכי הרבה פחות כסף? (זאת אומרת רכב שמתנהג טוב בכביש עם אחיזה טובה)

בתודה מראש.

פורסם

חוץ מזה

היית יודע שבראלי לפעמים עדיף הנעה קידמית או AWD בגלל שבאחורית יש הרבה זריקות תחת.

לנהגים לא מקצועיים שרוצים לנהוג בראלי, לא מומלץ הנעה אחורית

ע"ע הסרט של הפורשה :)

פורסם

חשבתי לקנות עוד 75 אחת...

יכול לצאת משהו מעניין...רק מה אלפא בשטח המכונאי במטח...

נחשוב על זה.

ותודה על ה 1001 תגובות שלכם.

עין תחת עין :wink:

פורסם

נחשוב על זה.

זוכר את האלפא שאמרתי שיש למכירה ליד הבית שלי ??? ובכן, היא עדיין למכירה (כבר לפחות שנה, אפילו כמעט שנתיים), הבחור החליף הרבה דברים (מנוע, גיר, קלאץ והרשימה עוד ארוכה), מדובר בדגם ה-1600 סמ"ק ואני בטוח שהוא יסכים להיפטר ממנה בכמה אלפים ...

לפי דעתי חבל להרוס סתם 205 GTI בשביל זה, אבל בהחלט שווה לקחת אחת עם שאסי, הייתה פה לפני כמה שבועות 205 GTI שנת 92 מאוד מושקעת (מנוע 1.9 חדש, גיר חדש ל-1.9, דשבורד חדש וכו') הרכב משופר קצת ועם קצה שלדה קדמי, המוכר רצה 13K ש"ח, לפי דעתי מחיר הוגן ואפילו נמוך (למי שהשלדה לא מעניינת אותו) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חפש איי איקס ספורט.

זולה,זריזה,מהנה ואין הרבה מה להפשיט ממנה,נסיעה אחת בשטח

וכל הדש בורד מתפרק! :wink: .

אני מאמין שיש כאלו למכירה במחירים מאוד זולים(סביבות 6-8 אלף ש"ח)

Rikshanoam-R

פורסם

כן AX פתרון נחמד..

הדש בורד לא מעניין אותי כל מה שאני צריך זה חום מנוע ומד קמ"ש כדי להתפאר באיזה מהירות ניכנסתי לאוטו סיבוב :lol:

בכל אופן אני מחפש את כל הגורטאות שהצעתם.. :wink:

פורסם

אחי

אתה מתכוון להתחרות בראלי או סתם לרדוף אחרי המתחרים?

דבר ראשון קח לך מכונית שתתאים לשיפורים, ה205 וה106 אלו בסיסים נהדרים במחירים מאוד סבירים. מה שתעשה דבר ראשון תפשיט לחלוטין את הרכב (כסאות דשבורד כיסויי דלתות מושב אחורי תשאר רק בודי. אחרי זה אתה צריך חיזוקי וריתוכי שלדה רק עכשיו מגיע שלב כלוב הבטיחות שאותו אתה חייב, אבל חייב לקנות מחברה מוכרת וטובה (OMP/SPARCO) לאחר הרכבת הכלוב בא שלב הכסאות(באקטים) רק לאחר מכן אתה מכין את מערכת הדלק והחשמל ומתאים אותם לחוקי הFIA - אסור לך לדלג בשום שלב.

חוץ מזה, אתה לא יכול לנהל קבוצת ראלי של אדם אחד.

אתה צריך חשמלאים/מכונאים/נווט(ים)/נהג(ים)

אם אתה רוצה פרטים על קבוצה שעומדת להתממש בקרוב תשאיר לי ה"פ.

פורסם

אם אתה מחפש AX ספורט משופרת יש אחת שנראית דיי קרבית למכירה,

היא עומדת בחיפה בסוף העליה של הציונות (מקדש הבאהים) יש שם חנות פרחים כזאת

והיא טיפה אחרי, היא עומדת שם כבר איזה חודש בלי תזוזה.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

נחשוב על זה.

זוכר את האלפא שאמרתי שיש למכירה ליד הבית שלי ??? ובכן, היא עדיין למכירה (כבר לפחות שנה, אפילו כמעט שנתיים), הבחור החליף הרבה דברים (מנוע, גיר, קלאץ והרשימה עוד ארוכה), מדובר בדגם ה-1600 סמ"ק ואני בטוח שהוא יסכים להיפטר ממנה בכמה אלפים ...

לפי דעתי חבל להרוס סתם 205 GTI בשביל זה, אבל בהחלט שווה לקחת אחת עם שאסי, הייתה פה לפני כמה שבועות 205 GTI שנת 92 מאוד מושקעת (מנוע 1.9 חדש, גיר חדש ל-1.9, דשבורד חדש וכו') הרכב משופר קצת ועם קצה שלדה קדמי, המוכר רצה 13K ש"ח, לפי דעתי מחיר הוגן ואפילו נמוך (למי שהשלדה לא מעניינת אותו) ...

קח GTI עם שלדה פגועה לנהיגת ראלי בשטח ואתה תהרוג את עצמך. אין לדעת איך ההתנהגות שלה תשתנה בעקבות פגיעת שלדה.

אפשר לקחת GTI ישנה ולפרק אותה לגמרי, להשאיר דש ובאקט אחד. פחחות וצבע לא משנה. זה לא אמור לצאת יקר מדי.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אהלן.

קודם כל,תשכח מה75.האוטו גדול,כבד וקשה מאוד לתמרון.שלא לדבר על העובדה שכל תיקון באוטו הזה זה סרט שגורם לשליחות קטלנית להיראות דלת תקציב.... האוטו ממש לא בנוי לזה.אם אתה רוצה הנעה אח' פשוטה-תמצא אסקורט ישן.אבל גם זה לא נחוץ.אם אתה רק מתחיל-אל תהיה נהג מירוצים על היום הראשון.זה יסחט לך את הכיס ויזיין לך את הפחח.

לגבי הAX-האוטו פצצה-אבל שברירי.חבר שלי הריץ AX SPORT במשך חצי שנה והאוטו טחן לו את התחת-בעיקר מנוע,גיר ומכללים.

לגבי ה205-האוטו אידאלי לדברים האלה.

אותו בחור שנסע עם הAX הכין 205 1400 והאוטו נוסע כבר שנתיים בלי עין הרע.היינו איתו ביער חולדה ויערות הכרמל כמה פעמים והאוטו באמת סופג הרבה.יש לו 4 בולמים וקפיצים מוגבהים,צמיגים ובלמים מחורצים.האוטו עם 2 כיסאות,כלוב ושעון טורים.מעבר לזה באמת שלא צריך כלום.

אין לך שום צורך לקנות GTI.החלקים יותר יקרים ושבירים וכל היתרונות שיש לה על הכביש בקטע של חדות שילדה וכוח בקושי מגיעים לביטוי. כל 205 3 דלתות תעשה את העבודה היטב.אם יצא לך ליסוע על מסלולי עפר (אתה חיפאי,לא? אין כמו יערות הכרמל ועין השופט) במכונית מוכנה,אתה תיווכח מהר מאוד שלכוח מנוע אין הרבה משמעות.זה הרבה יותר טכניקת נהיגה,שילדה והיכולת להחליק עוד לפני הפניה.בשביל זה גם 70 כ"ס ממנוע 1400 יספיקו מעל ומעבר.ב205 ההיא (מודל 85,לשעבר 205 GT,דגם נדיר יחסית) יש ראש ומאיידים של AX ספורט וזהו.אם הולך משהו במנוע התיקון יוצא בקושי 1000 שקל ומנועים כאלה יש באלפיה מפירוקים.האוטו עצמו נקנה ב1500 שקל עם שאסי מקדימה.ביננו-שאסי זה שטויות במכוניות כאלה - ואם לא מתחו את השאסי כראוי,הטלטלות מהנסיעה מתחו אותו כמו שצריך......

הרי אף אחד לא יוהאאאאאא קאנקונן ואין לך צורך בדיוק שילדה מילימטרי.אז עזוב שטויות.

קנה 205 והיית אך שמיייח.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

למה שלא תבנה אלפאסוד מלכת מרוצי הראלי בישראל באמצע שנות ה-80.

המתלים באלפא חסונים יותר ועמידים יותר ממתלי הפג'ו

הרכב זול מאוד ותוכל להשתמש במכללים מכנים מאלפא 33 .

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

האוטו עצמו נקנה ב1500 שקל עם שאסי מקדימה.ביננו-שאסי זה שטויות במכוניות כאלה - ואם לא מתחו את השאסי כראוי,הטלטלות מהנסיעה מתחו אותו כמו שצריך.......

המשפט הזה נכון לכל המכוניות?

או רק למכונית שעומדים לקרוע אותה?....

עריכה:

כתבת: במכוניות כאלה.

כניראה שהתכוונת למכונית שעומדים לקרוע בלבד...אבל למה במכוניות כאלה זה לא משפיע, ובמכונית כביש זה כן משפיע?

Back to the original - NC again.

פורסם

האוטו עצמו נקנה ב1500 שקל עם שאסי מקדימה.ביננו-שאסי זה שטויות במכוניות כאלה - ואם לא מתחו את השאסי כראוי,הטלטלות מהנסיעה מתחו אותו כמו שצריך.......

עריכה:

כניראה שהתכוונת למכונית שעומדים לקרוע בלבד...אבל למה במכוניות כאלה זה לא משפיע, ובמכונית כביש זה כן משפיע?

כי למי שקונה מכונית שתאכל הרבה אבק לא אכפת לו מהמכירה בעתיד או במקרה של תאונה (ששם משפיע הקטע של השאסי) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עריכה:

כי למי שקונה מכונית שתאכל הרבה אבק לא אכפת לו מהמכירה בעתיד או במקרה של תאונה (ששם משפיע הקטע של השאסי) ...

זה נכון. אבל אני מנחש שיהיה איכפת לו מההתנהגות של האוטו, ואם יש תאונת שאסי, אז התנהגות האוטו משתנה בדר"כ. לא?

Back to the original - NC again.

פורסם

אם תחזק מספיק את השסי, אולי תצא ממכות קלות בלי שסי.

תתחיל להתעניין בריתוכי שילדה והוספת זוויות

אתה בטוח שאתה רוצה לקנות מכונית ראלי לפני שאתה יודע לכיוון מה אתה הולך?

• תוכן חדש...