Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו ראיתי בחדשות ערוץ 10, ווידאו ממצלמת צומת שתיעד כמה אנשים יכולים להיות חסרי כל אכפתיות ורגש.

במשך שניות ארוכות - עשרות מכוניות חולפות על פני רוכב קטנוע מוטל באמצע הכביש לאחר התנגשות עם משאית. אף אחד לא עוצר, מנסה לברר האם הוא בסדר, לנסות ולהגיש עזרה - כלום, פשוט כלום. עשרות מכוניות - וכלום !

מזעזע !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו ראיתי בחדשות 10,רוכב אופנוע שנפגע ממשאית,והמשיך לשכב שם ולדמם למוות, ובמשך דקה וחצי נסעו סביבו רכבים ואף אחד לא ניגש להגיש עזרה או אפילו סתם לעצור ולקרוא לעזרה,אולי גם לחסום אם הרכב בשביל שלא יפגעו בו יותר,העיקר אנחנו אומרים שאנחנו חמים ולא כמו האירופאים קרים שלא אכפת להם אחד מהשני,הנה דוגמא נוספת לצביעות שלנו ולחוסר כבוד בסיסי שיש בינינו,אגב הרוכב אופנוע מת בסוף....

פורסם

גם אני ראיתי את זה :(

פשוט גועל נפש!

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

ההרוג הוא מורה לנהיגה מאיזור חולון, אינני יודעת אם פורסם שמו בתקשורת ולכן בנתיים לא אמסור את שמו.

יהי זכרו ברוך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

צפיתי בכתבה בערוץ 10, והזדעזעתי כמובן למראה האדישות חוסר האיכפתיות, וההרגשה שכל נהג בעל רכב, ממהר כל הזמן,

ומתנהג, כאילו טווח הראיה שלו, הוא קוטר שני העינים שבראשו, ולכן הוא לא רואה רוכב קטנוע מוטל חסר אונים, כשמשאית גרר מוחצת אותו לעבר משאית אחרת, וכשהוא ביניהם, לא ניתן לו הזדמנות לברוח ולהציל את חייו, ורוכב הקטנוע בן ה62 ,

שאיבד בשנייה את חייו, ולא היה חסר , שעשרות המכוניות המשיכו לשעוט בצומת במהירות, ללא האטה עצירה, והגשת עזרה,כפסע היה בין דריסתו מחדש על ידי כלי רכב נוספים ששעטו במהירות בצומת.

בושה וחרפה לנהגי ישראל! (תודה לליטל על הקישור" לוואלה"!)

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא יודע אם זאת סתם קלישאה או שיש בזה אמת, אבל זה הגיוני ואפשרי זה בטוח.

כבר לא מעט פעמים שמעתי סיפורים על כך שלפעמים מנסים לעזור ולהגיש עזרה ובסוף נדפקים ונתבעים.

ושלא נדבר על להיות עד לתאונה, שזה יכול לגרור אותך לבתי משפט מספר פעמים ולתת עדויות והרבה זמן שהולך לאיבוד.

אולי זאת סתם קטנוניות אבל מה שבטוח,

שורה תחתונה, הישראלי המצוי חרא.

"לעצור ולעזור!".

עמרי.

פורסם

אם דרסה אותו המשאית הזו אני לא רואה איך מישהו יכל לעזור לו, הוא בטח נהרג במקום. אני משער שנהגים אחרים שעברו קרוב אליו הבחינו בזה והעדיפו לחסוך מעצמם את המראה המזוויע.

פורסם

לא יאמן - אבל..

אין כאן קשר לישראלי או לא ישראלי.

זאת תופעה ידועה (שאני לא זוכר את שמה כרגע) בפסיכולוגיה חברתית שכבר עשו עליה כמה מחקרים ברחבי העולם.

עדיין מזעזע.

GOT סחוג?

פורסם

לפי אתר HNN המשטרה מחפשת כעת אחר נהג המשאית (הגרר) שגרם לדחיפתו של האיש אל מתחת לגלגלי מערבל הבטון.

לפי התמונות באתר ניתן לראות שנהג מערבל הבטון דווקא עצר אחרי כמה מטרים אולם זה לא נראה בסרט הוידאו. יתכן והנהג היה בהלם. ניתן לראות בסרט שבהחלט משאית הבטון היא זו שפוגעת ברוכב.

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=2413

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מזעזע

ההסבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שנהג המשאית עצר ואנשים חשבו שהעיניין בטיפול

לא מאמין שאם מישהו שם היה עובר בלילה לבד ורואה אותו שוכב ולא היה עוזר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא יאומן!!!

אבל אני אגיד לכם משהו אחר, אני יש לי חולשה(אפילו פחד) לדם/פציעות/תאונות וכו'

אבל מה שבטוח הייתי מנסה לעזור איך שאני יכול- מזעיק גורמי הצלה והחייאה!!

יהי זכרו ברוך

Boris.K

• תוכן חדש...