Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטה על השמשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שריטה על השמשה. כנראה היא נהייתה מתוצאה שהפעילו וישרים ולא היה וישר אחד (ככה קניתי את האוטו).

יש למישהו מושג איך אפשר להוריד אותה? אם אפשר בכלל?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

אני מעדיף לשמוע על פתרון שאוכל לעשות בכוחות עצמי ולא לפנות לזגג ולהוציא כסף על זה ובטח שלא לדבר על החלפת כל השמשה.

אולי משהו מכיר על מוצר שמעלים שריטות?

פורסם

במקרים קיצוניים של שריטה, שבליילה האורות ממול משתקפים דרכה ומפריעים לנהיגה, אז אין מנוס לפעמים אלא להחליף השמשה. בכוחות עצמיים, למיטב ידיעתי, לא ניתן לטפל בשריטות או פגיעות בשמשות רכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הביטוח למיטב ידיעתי כן מכסה שמשות וזה גם לא נרשם כתביעה.

ממליץ לך להתייעץ בעניין עם סוכן הביטוח. אני לא מאמין שיערימו לך קשיים, שכן שמשה יכולה להנזק מהרבה סיבות כמו: אבן קטנה שפגעה בשמשה בזמן נסיעה או ילדים שגרמו נזק לשם הוונדליזם.

פורסם

קרה לי גם אותו מקרה .

תנפץ את השמשה ותפעיל ביטוח אין מנוס.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
קרה לי גם אותו מקרה .

תנפץ את השמשה ותפעיל ביטוח אין מנוס.

אני אמרתי אותו דבר לחבר שלי עם שריטה על החלון-למה יש ביטוח.

להיתקשר לביטוח לדווח על שמשה שהתנפצה במקרה ואקבל אישור ללכת לזגג לפני הכניסה לנפץ (לא נראלי שאני הראשון שחשב על זה)...

פורסם

אין צורך להמשיך ולפרט על הונאת ביטוח. תודה.

בכל מקרה, הנהלת הפורום מציעה, חינם אין כסף, שרות טיפול בשמשות ע"י זגג אומן בביתך / מלון בדיקרטיות מלאה.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=83824&d=1177087332

מתוך הודעה 221 בשרשור זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1279838&postcount=221

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...