Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3393411,00.html

עלייה חדה במחירי הדלק מחר (ב') בחצות. ליטר בנזין 95 אוקטן בעמדת תדלוק בשירות עצמי יתייקר ב-4.54% ומחירו יהיה 5.99 שקלים. ליטר בנזין 96 אוקטן יתייקר ב-4.53% ומחירו יהיה 6 שקלים. בסוף חודש מרץ התייקר הדלק בכ-5%.

עמלת תדלוק במשאבה המיועדת לתדלוק על ידי עובד תחנה היא 12 אגורות לליטר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל.

לדעתי, אם למישהו יש רעיון מקורי איך לפתור את הבעיה ולהוריד את המחיר לליטר אז זהו הזמן, אם לא... פשוט אין טעם להגיב, מה כבר אפשר לעשות?!

הפגנות, שביתות? שום דבר לא יקרה, כולם ימשיכו לסוע בדיוק כפי שהיו עושים זאת עד עכשיו!

אבל בקטנה, תמלאו רק 100 ש"ח כל פעם ואז זה לא ישנה לכם!! :-)

פורסם

האמת...התרגלנו, מה זה משנה כבר, 5 שקל,6 שקל, 7 שקל... עושים רעש יום יומיים ואז הכל חוזר לשיגרה.

מתרגלים,ככה אנחנו הישראלים.

פורסם

זה הבעיה! שאין יותר מדי מה לעשות.

אם מחר יתייקר הלחם, מישהו לא יקנה אותו?!

אם אתה פותח בשביתה או במחאה היא צריכה להיות בקנה מידה עצום!

דבר שכנראה לא יקרה פה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
תהרגו אותי אני לא מבין, והנה למה אני לא מסתכל לעולם על מחיר הדלק ולמה זה לא מעניין אותי (כן אני נוסע על בנזין) וגם אין לי מושג מה המחיר:

הרכב משמש אותי לנסוע לעבודה, לנסוע להורים בגולן, לנסוע לסבתא הרחוקה ולנסוע לכל מקום שאני רוצה.

אם המחיר יעלה, אני לא אסע לעבודה?

אם המחיר יעלה, אני לא אסע להורים?

אם המחיר יעלה, אני לא אסע לסבתא?

אם המחיר יעלה, אני לא אסע למקומות שאני רוצה לנסוע אליהם?

הרי לבכות - אני לא אבכה, אז מה העניינים?

אני בכל מקרה אסע לאותם מקומות שנסעתי עם מחיר דלק זול ב5 אחוז! אז מה אכפת לי אם המחיר עלה!?

חוץ מזה, רק יפניות.

חוץ מזה ב', תאשימו את האיטלקים.

מי אמר שאני לא משקיע...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

העלייה לא גבוהה יחסית לעליית מחירי הנפט. על מה לשבות? למי אתם מתלוננים? כאילו משהו בישראל יכול לגרום לשינוי בקנה מידה עולמי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
עכשיו כולכם תרגישו מה זה לתדלק 98 :) ואני ירגיש רק יותר מזה.

:evil:

טוב שיש פזומט :wink:

חצי נחמה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

העליה גבוה יחסית לירידת שער הדולר. הדולר ירד בחודש האחרון בכ-6.5%, וחודש לפני כן בכ-3% נוספים. הנפט, לעומת זאת לא רשם זינוק ממש גבוה, במיוחד בחודש האחרון. אז איך נוצרים פערי המחירים האלה, המאשירים פעם נוספת את קופת המדינה?

Spirit In The Dark

פורסם
העליה גבוה יחסית לירידת שער הדולר. הדולר ירד בחודש האחרון בכ-6.5%, וחודש לפני כן בכ-3% נוספים. הנפט, לעומת זאת לא רשם זינוק ממש גבוה, במיוחד בחודש האחרון. אז איך נוצרים פערי המחירים האלה, המאשירים פעם נוספת את קופת המדינה?

אתה באמת חושב שלאופיר יש כח כל חודש מחדש להסביר איך מחשבים את מחיר הדלק בארץ?

אולי תעשה איזה חיפושון קטן על איך מחשבים מחיר דלק בארץ, והנה מילת חיפוש שתעזור לך מאוד: "איטליה"

והפעם אני לא ציני לשם שינוי.

פורסם

אולי לא היה זינוק בחיר הנפט, אבל מחודש ינואר הנפט עלה ב27 אחוז.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אךךך מה אני יגיד לכם הדבר לא הגיוני בכלל בא לי לבכות חח אין מה לעשות באמת מה לא נסע בטח שנסע אנחנו זה לא ארה"ב שברגע שמשהו שם קורה פשוט משביתים הכל ועושים חרם עליו , פה דופקים אחד תשני :) רק חסר לנו שיגיע ל10 שקל ואז יהיה מצויין נתחיל ללכת ברגל לעבודה גם ככה פקקים ובקושי זזים בבוקר :)

רק מפחיד יש לי בבית רכב(ואנדורה) עם מנוע 5700 בנזין ו130 ליטר בטנק דלק יוצא בערך 750 שקל לתדלוק :(

יקי!!!

פורסם

גם בארה"ב מחירי הדלק עולים, ואפילו יותר מאשר כאן (כלומר עולים ביותר אחוזים - כי אין שם את המס הקבוע שיש פה וממתן את השינויים)

ואף אחד לא עושה שם הפגנות.

אפשר (וראוי) להאשים את השלטונות בארץ בהרבה מאוד דברים רעים אבל מחירי הדלק זו בעיה עולמית ולא באשמת הממשלה שלנו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...