Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לרכוש סט פלאגים לפוקוס 2001 1600 שלי

ואין להשיג,גם בחנויות וגם במוסך פורד בכפר סבא אמרו לי שאין לפוקוס פלאגים עם ראש פליטיניום ושמים פלאגים רגילים.

מה שבכלל לא מסתדר עם ההיגיון עם המלצת החברה להחליף פלאגים פעם ב60 אלף-אם זה פלאג רגיל ולא פליטיניום או אירידיום

מה הולך כאן ואיך אני משיג את הפלאג הנכסף?

בני?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע:

חפש את היבואן של מוטוקרפט זה יתן לך את התשובה המדוייקת, תוכל לנסות לצור קשר עם מר שמעון השקרן (סליחה שאני מכפיש את שמו אבל הוא משקר ללקוחות בפנים ויש לו יחס מאוד מזלזל) ממוסך שילובים בחולון.

מה שכן: הדלקת אותי עכשיו לפרק את הפלאגים או לפחות אחד ולבדוק את הנושא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אז זהו,שבדקו לי אצל יבואן מוטורקראפט ואין פלאגים עם ראש פליטיניום(לדברי המוכר שציטט את היבואן)

מעפאן לחלוטין

אור תבדוק אם המקט של המצתים בחשבונית שלך הוא-1088847-אם כן אלו הם מצתים רגילים לחלוטין(על הפלאג רשום AYO22C)

על הפלאגים שצריכים להיות רשום-AZFS22C

פורסם

היום נבדק העניין עם עוד 3 חנויו חלפים ובניהם הפרסי,כמו כן שתי מוסכים מורשים של פורד,אחד בכפר סבא שני קרית 8

כולם אומרים שאין את הפלאג המבוקש ואין כזה עם ראש פלטיניום

יבואן מוטורקראפט טוען שהוא הופסק מייצור(למרות שבאתר בחול ראיתי כאלו למכירה)

ומה שעוד יותר מוזר הוא שדלק מוטורס ממליצים על החלפת פלאגים כל 60 אלף קמ:shock: (?!?!) וזאת שהם משתמשים באותו זמן עם פלאגים שאורך חייהם הינו רק 10 אלף קמ.

ועם כל הכבוד למוטורקראפט-אני עדיין לא שמעתי (וגם לא יאמין אם יגידו לי )שיש פלאג רגיל שאורך חייו הינו 60 אלף קמ.

משהו מסריח הולך כאן

מה אתם אומרים,שווה פנייה ליבואן:?:

פורסם

מה הבעיה? תחליף פלאגים לעתים יותר תקופות, אם אתה בטוח בעצמך. מה הענין אם פלאג אירידיום, רגילים לא טובים מספיק?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לא זה העניין

העניין הוא שהיצרן מליץ על חלק מסוים ולא ייתכן שלא ישתמשו בו ויעלמו ממנו כלא קיים

ועוד מדברים אלי כאילו אני חולה נפש שממציא

הכל כתוב בספר רכב,במפרט טיפולים,לא ממציא.באמאשלי לא ממציא.

ומרתיח לי את הדם ששמים פלאגים לא מתאימים,

שאמורים להחזיק 60 אלף קמ ואורך החיים שלהם הוא רק 10

ואחרי זה שמתחילות התקלות...

פורסם

יצרן לשים פלאגים אירידיום במנוע 1.6? אני לא מאמין. בכל מקרה, פלאג אירידיום אמור להחזיק הרבה יותר מ-10.000 ק''מ, פלאג רגיל כן יחזיק 50-60 אלף ק''מ.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
יצרן לשים פלאגים אירידיום במנוע 1.6? אני לא מאמין. בכל מקרה, פלאג אירידיום אמור להחזיק הרבה יותר מ-10.000 ק''מ, פלאג רגיל כן יחזיק 50-60 אלף ק''מ.

מה?!

ראשית כל היצרן המליץ על פלאגים פלטיניום,לא אמרתי אירידיום

אירידיום אמרו להחזיק מעל 60 אלף קמ

ולפאג רגיל לא יותר מ15

יחזיק הכוונה בצורה התקינה שלו כמובן

פורסם

לי בפוקוס שלי שנת 2003 מנוע 2000 שמו פלאגים ל60,000 ק"מ ומתי שבדקתי את הרכב מול המוסך המורשה מתי שרכשתי אותו עם 70,000 ק"מ, נאמר לי שהחליפו כמו שכתבתי ב60,000 פלאגים ונאמר לי שפעם הבאה שצריך להחליף זה ב120,000 אז אני מניח שאצלי שמו את הפלאגים המיוחדים. אז אם ככה, אני מניח שהם יודעים על מה הם מדברים ולא לקחו סיכון והשאירו פלאגים שמחזיקים 15,000 ק"מ ברכב שלי כבר 35,000 ק"מ. אם אתה רוצה אתה יכול לפנות אליהם טלפונית ולשאול מדובר במוסך "מרוץ" מורשה יבואן שנמצא בקריית ביאליק.

פורסם

אז אני יחדד את הנקודה שוב:

זה שאומרים לך להחליף פלאגים פעם הבאה בעוד 60 אלף זה ברור

אבל לא יתכן שיאמרו דבר כזה אחרי ששמו לך פלאג של 10 או 15 או 20 אלף

אם אתה יכול לבדוק בחשבונית של המוסך את המקט והמחיר של הפלאג תפרסם

כך נוכל לבדוק ולהיות יותר חכמים

אגב גם הבעלים הקודמים של הוקוס שלי עבר אותו עניין בדיוק-ושמו לו את הפלאגים הפשוטים יותר

איך אני יודע?-בדקתי בחשבונית ובהיסטורית טיפולים ובנוסף פירקתי את הפלאג ע"מ לוודא הריגה

פורסם

סופית אני יוכל להגיד לך רק בטיפול הבא של ה120,000. החשבונית של הטיפול של ה60,000 לא קיימת אצלי. רק המידע שהמוסך מסר לי שהרכיבו ברכב פלאגים מיוחדים ל60,000 ולכן ההחלפה ההבאה תהיה ב120,000 כפי שציינתי.

פורסם

מה זה הפלאגים האלה המיוחדים האלה?

תשים פלאגים טובים אחרים של NGK או BOSH אשר תואמים לרכב שלך מבחינת מרווח האלקטרודות.

תחליף אותם כל 30,000 אלף ק"מ ותיגמור עניין. מה זה התקן הזה 60,000 ק"מ ברוב הרכבים הארופיים האחרים התקן לרוב 30,000.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תיקון:הדיון המדובר היה יותר על עלות העבודה ולא על עלות החלקים או מידת התאמתם לרכב

המעניין הוא שבמוסך בבאר שבע,כפר סבא וקרית 8-כולם נתנו אותה תשובה חמקמקה

והיא לשים את הפלאג הזול ושהוא מתאים ל60 אלף

kwon

מעבר למרווח הלאקטרודה ישנם מספר אלמנטים לא מבוטל נוספים למידת התאמת הפלאג לרכב...

• תוכן חדש...