Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם המכונית בעיתית ככל הצרפתיות ולא כדאי לקנות אותן או שיש משיהו דווקא שכן ממליץ

אני מחפש שנתון 2003

מקווה מאוד שהגעתי למקום הנכון ואשמח על כל חוות דעת מקצועית

פורסם

אבל לא ברור מהי ההמלצה הטכנית לגביה תירצה הייעוץ?

מבחינת הרכב - בוודאי. חרא של אוטו, מלא מלא בעיות איומות ונוראיות כמו כול הצרפתיות, כמובן. לא לחינם הוא יוצר עד עצם היום הזה בעשרות אלפי יחידות ועוד היד נטויה. לא לגעת. איך שתיקנה כזה - הוא יתפרק ויתקע... זה שהאירופאים לא מבינים ברכב וקונים אותו בהמוניהם, לא אומר שגם אתה צריך להיות פראייר. אל תיפול בפח! זוהי קונספירציה צרפתית קלאסית! PSA קיים רק משום שהוא "מתכנן" על שוק החלפים אליו הוא לוטש עיניו..

פורסם

גם אני חושב שכל הצרפתיות חרא של מכוניות, יש פה לדעתי גם הרבה נוספים שיסכימו איתי.

אני נוסע כבר בסיטרואן החמישית שלי ואני לא סובל אותה, מת להחליף אותה באיזה יפנית טובה, הבעיה היא שכל פעם שאני מוכר אני נתקע שוב עם סיטרואן אחרת. לא יודע למה זה קורה לי.

עזוב שטויות, זה שעם ישראל קצת דביל בנוגע לצרפתיות, לא אומר שאתה גם צריך להיות - אם מצאת רכב שאתה מעוניין בו, תבדוק אותו ואת ההיסטוריה שלו. כל מקרה לגופו ולא משנה מאיזה תוצרת הרכב.

כמובן שישנם דברים שצריך לשים לב אליהם, מעין 'מחלות' קבועות של רכבים.

בריאות לכולם!

פורסם

אין לי הרבה מה להגיד מבחינת האמינות של הרכב, אבל הוא נוח, הוא מפנק, מלא גאדג'טים קטנים ולא בהכרח נחוצים ובטיחותי.

מעבר לזה, כבד מאוד, עם מנוע קצת חלש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כבד מאוד ? 1330 ק"ג. לך ובדוק כמה שוקלות מתחרות מאותה קבוצה.

יודע מה ? לך ובדוק כמה שוקלות משפחתיות קטנות, מהסגמנט הנמוך יותר (פוקוס, מאזדה 3 ודומותיהן).

מנוע חלש ?

איזה ? ה 3.0 ליטר עם 210 כ"ס ?

אם אתה מכיר את המכונית, סייג את התרשמותך לדגם בו התנסית.

אם אינך מכיר, חסוך מהשואל תשובות שהן בגדר הכללה חסרת בסיס.

פורסם

חרא של מכוניות הצרפתיות. כל פעם שאני קונה אוטו צרפתי אחרי כמה שנים הוא מתחיל להתישן ואין לי ברירה אלא לקנות רכב צרפתי אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תראה, אם האוטו שמור וטופל היטב לפי הספר אין לך מה לדאוג.

בסה"כ האוטו איכותי לא פחות מהגרמניות ובחצי מחיר בוודאי ,

לשימחתי אין הערכה/מחיר למכוניות האלו בארץ וטוב שכך .

שים לב שלמכונית 6 כריות אוויר ו 100% בפגיעה צידית (מנסיון - הציל קרוב משפחה שלי ממוות ודאי).

יש הרבה פרמטרים שצריך לבדוק - כך למוסך מורשה , חבר למחשב , בדוק את הגיר ושאר החיישנים

ותהנה מאוטו מעולה במחיר בדיחה.

פורסם
תראה, אם האוטו שמור וטופל היטב לפי הספר אין לך מה לדאוג.

בסה"כ האוטו איכותי לא פחות מהגרמניות ובחצי מחיר בוודאי ,

לשימחתי אין הערכה/מחיר למכוניות האלו בארץ וטוב שכך .

שים לב שלמכונית 6 כריות אוויר ו 100% בפגיעה צידית (מנסיון - הציל קרוב משפחה שלי ממוות ודאי).

יש הרבה פרמטרים שצריך לבדוק - כך למוסך מורשה , חבר למחשב , בדוק את הגיר ושאר החיישנים

ותהנה מאוטו מעולה במחיר בדיחה.

היום להיות איכותי לא פחות מהגרמניות זה קל . בסיקרי אמינות הגרמניות של היום תופסות את המקומות שהיו שמורים לרובר ודצ'יה.

פורסם

מניסיון על C5 מודל 2004, אני יכול רק לשבח את הרכב .

הרכב לא מרגיש כבד בכלל, מאיץ בקלילות ולא חסר לו כוח (ובתוך הבג'אז' יש 50 קילו של דברים ועדין הוא מרגיש זריז).

ביצועים טובים כמו רוב המכוניות בקטגרויה שלה- 0-100 ב10.9 שניות (כמו מאזדה 6, מונדיאו).

מנוע 2000 עם 138 כוחות סוס, גיר אוטומטי 4 הילוכים הידוע לשמצה - A4L (תריץ עליו חיפוש).

הרכב והגיר משולבים יפה מאוד, במיוחד שהגיר על מצב ספורט.

רכב בטיחותי מאוד, מאובזר בכל טוב (לא תמצא יותר מאובזר ובטיחותי ממנו בתקציב שלך), מגיע עם מערכת סאונד ממש טובה (יחסית למתחרות), טיפולים רק פעם ב30 אלף ק"מ.

עוד משהו ששחכתי - הרכב מגיע עם מערכת מתלי אוויר, מה שהופך אותה לאחת מהמכוניות הנוחות בעולם.

יש לבדוק ב1000 עיניים שהרכב טופל אך ורק במוסכים מורשים ויש לבדוק טוב את המערכת ההידרואלית לפני הקניה.

מקווה שעזרתי

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
מניסיון על C5 מודל 2004, אני יכול רק לשבח את הרכב .

הרכב לא מרגיש כבד בכלל, מאיץ בקלילות ולא חסר לו כוח (ובתוך הבג'אז' יש 50 קילו של דברים ועדין הוא מרגיש זריז).

ביצועים טובים כמו רוב המכוניות בקטגרויה שלה- 0-100 ב10.9 שניות (כמו מאזדה 6, מונדיאו).

מנוע 2000 עם 138 כוחות סוס, גיר אוטומטי 4 הילוכים הידוע לשמצה - A4L (תריץ עליו חיפוש).

הרכב והגיר משולבים יפה מאוד, במיוחד שהגיר על מצב ספורט.

רכב בטיחותי מאוד, מאובזר בכל טוב (לא תמצא יותר מאובזר ובטיחותי ממנו בתקציב שלך), מגיע עם מערכת סאונד ממש טובה (יחסית למתחרות), טיפולים רק פעם ב30 אלף ק"מ.

עוד משהו ששחכתי - הרכב מגיע עם מערכת מתלי אוויר, מה שהופך אותה לאחת מהמכוניות הנוחות בעולם.

יש לבדוק ב1000 עיניים שהרכב טופל אך ורק במוסכים מורשים ויש לבדוק טוב את המערכת ההידרואלית לפני הקניה.

מקווה שעזרתי

ניב

הרכב לא מגיע עם מיתלי אויר,אלא עם מערכת הידרופנאומטית,משולבת בגז \ שמן...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לאחר כל המחמאות הנלהבות של קודמיי, גם קצת אזהרות...

C5 מהשנתונים הראשונים (כולל 2003, שאתה שוקל לקנות), היו מצויידות בדור הראשון (והלא בשל) של מערכת החשמל "מולטיפלקס".

המכוניות האלו סבלו (וסובלות) מתקלות שונות ומשונות במערכת החשמל. לא כולן, לא כל הזמן, אבל בהחלט בתדירות גבוהה יחסית. בדוק היטב את מערכת החשמל של הרכב שאתה שוקל לקנות, וקח בחשבון שתבקר פה ושם במוסך עם בעיות חשמל קטנות (או גדולות...).

יש שלושה מנועים: 3 ליטר (נדיר, וכנראה לא שייך לדיון), 2 ליטר, ו-1.8 ליטר. ה-1.8 לא ממש עגלה, אבל מרגישה חלשה יחסית ל-2 ליטר (וגם סבלה מבעייה כרונית של כיבוי המנוע בגלישה לרמזורים). עדיף למצוא 2 ליטר.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...