Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

רציתי לשאול שאלה:

כבר שנים אומרים לי במוסכים שאין כיוון פרונט או כיוון גלגלים בצמיגים מאחורה אלא רק מקדימה.האם זה נכון?

נניח שהתעקם לי צמיג מחבטה חזקה במדרכה,האם אין אפשרות לכוון את זה?

בתודה מראש

שי

פורסם
מתלה אחורי בהחלט יכול להתעקם ובמכון ניתן לבדוק זאת והכוונים מתבצעים, בדרך כלל, בשיטות של פחחות רכב ע"י יישור ולחיצות.

בברכה - רפי לין :-)

כלומר רק אצל פחחים אפשר לבצע כיוונים כאלו,אצל עסקים של איזון פרונט לא עושים דברים כאלה?

והאם גם לרכב הונדה סיוויק אין אפשרות כיוון?

האם בכל הרכבים אי אפשר לכוון גלגלים אחוריים,או שמדובר רק ברכבים ישנים?

ושוב תודה

שי

פורסם

לפי מה שאומר רפי, ולפי ההגיון שלי זה לא ישור פרונט - דבר שיצרן איפשר כי הוא יודע שזה עלול לקבל סטיות.

פה מדובר בפחחות ותיקון נזק - לא בכיוונון. (מכה מספיק חזקה שגרמה נזק)

פורסם

שלום.

יש ועוד איך יש כיון סרן ומיתלה אחורי.

המכונאי שאמר לך שאין פשוט לא יודע.

לך לכול מכון פרונט שהוא מיקצועי ויכונו לך את הציר או המיתלה אחורי ואם הוא מצויד יש גם מחשב אם קרן לייזר לכיון המיתלה.

בהצלחה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

גם בקשר לגלגלים אחוריים ,למה לא עושים איזון לגלגלים אחוריים,או שרקלי סיפרו את הסיפור בפנצריה כשה החלפתי צמיגים?

פורסם

כשהתקנתי ג'אנטים חדשים המתקין עשה איזון על כולם.

לדעתי, מכיוון שהגלגלים האחוריים לא מתקשרים עם הנהג כמו הקדמיים הצמיגאים מחפפים בנושא.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
כשהתקנתי ג'אנטים חדשים המתקין עשה איזון על כולם.

לדעתי, מכיוון שהגלגלים האחוריים לא מתקשרים עם הנהג כמו הקדמיים הצמיגאים מחפפים בנושא.

אתה מדבר על משהו אחר לגמרי. אתה מדבר על איזון גלגלים במכונה, פה מדברים על כיוון המתלה עצמו.

איזון גלגלים תמיד עושים כשמחליפים גלגל, או במקרה שלי כל כמה חודשים בלי קשר.

פורסם

יש רכבים שבהם המתלה האחורי ניתן לכיוון ויש כאלה שלא.

איזון צריך לעשות לכל הגלגלים.

בקיצור, הפנצ'ריות והמוסכניקים אצלנו מתחילים להפחיד אותי...

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם
יש רכבים שבהם המתלה האחורי ניתן לכיוון ויש כאלה שלא.

איזון צריך לעשות לכל הגלגלים.

בקיצור, הפנצ'ריות והמוסכניקים אצלנו מתחילים להפחיד אותי...

מתחילים?

איפה היית עד עכשיו :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מתלה אחורי בהחלט יכול להתעקם ובמכון ניתן לבדוק זאת והכוונים מתבצעים, בדרך כלל, בשיטות של פחחות רכב ע"י יישור ולחיצות.

בברכה - רפי לין :-)

אוי ואבוי לנו אם כך היה. מתלה שהתעקם ממכה הוא פסול ויש להחליפו ! לרכבים מסויימים אין כלל כיוון אחורי, לחלקם גם מקדימה ניתן לכוון רק TOE, אבל לעולם לא בשיטות פחחות שכוללות לחיצה, מתיחה או חימום ! במתלה יש זרועות\ברגים מיוחדים לביצוע כיוונים עדינים. ואיזון בהחלט עושים בכל 4 גלגלים. הרמה בארץ פשוט מחפירה ובמיוחד בנושא כיוון גלגלים.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...