Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הנה לכם דוגמא למה כול הפלוצוואגן חרה!!!

כמובן אחת המחלות הידועות בבורה, גולף, ופולו משאבת מים מתרסקת אין זכר לאימפלור [כנף].

וזו רק דוגמא אחת מיני רבות.

כמובן תמונות מצורפות.

בברכה בני ל.

CIMG2994.jpg

CIMG2995.JPG

CIMG2996.JPG

CIMG2997.JPG

CIMG2998.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזוב שאין כנפיים. השאלה היא איפה הן מסתובבות במערכת הקירור ומה הן סותמות.

בגלל זה הכי טוב צרפתיות. שם המשאבות מחזיקות מעמד יותר מהאוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שלום.

הנה לכם דוגמא למה כול הפלוצוואגן חרה!!!

כמובן אחת המחלות הידועות בבורה, גולף, ופולו משאבת מים מתרסקת אין זכר לאימפלור [כנף].

וזו רק דוגמא אחת מיני רבות.

כמובן תמונות מצורפות.

בברכה בני ל.

בני אתה מפתיע אותי עכשיו בצורה מדהימה, אדם מקצועי כמוך מדבר ככה ?

האימפולר עשוי מחומר פלסטיק רך בכוונה כדי שבמידה ואחת הקנפיים תישבר היא לא תליח "לתקוע" את משאבת המים ובכך לקרוע את רצועת התיזמון ולדפוק ראש מנוע

אז מצטער מאוד אבל אני באמת שמבין מכבד ומעריך את החשיבה ומוכן פעם ב3\4 שנים ביחד עם הטיימינג לשים עוד 300 שקל על משאבת מים....

שי ז. הכנפיים עשויות מחומר פלסטיק שאמור להתמוסס בוא נגיד ככה, גם מוניות עם 850 אלף קילומטר על מנוע הSDI לא נתקלתי מעולם בסתימה במערכת הקירור.....ככה שכנראה זה לא ממש מעניין איפה הן כי תאחלס הקומבינה הזאת עושה ת'עבודה

יום טוב

פורסם

אתה רציני? אני חי את ענף המשאבות (לא לרכב אלא משאבות שכל אחת מהן עולה יותר מרכב ממוצע) ועוד לא נתקלתי באף יצרן שחושב אפילו לבנות אימפלר שנמס במים.

קומבינה מאוד מעניינת. במקום לבנות משאבות עמידות שהאימפלר יחיה לפחות כמו אטמי המשאבה בונים אותו שימות מה שיותר מהר. אישית אני מעדיף יצרנים שבונים ציוד שממתוכנן לעבוד ולא ציוד שמתוכנן להתכלות תוך פרק זמן קצר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אישית אני מעדיף יצרנים שבונים ציוד שממתוכנן לעבוד ולא ציוד שמתוכנן להתכלות תוך פרק זמן קצר.
זה זן הולך ונעלם בתחום הרכב. הם כבר הבינו מזמן שבחלפים הרווח גבוה יותר מבמכירה, ושאם רכבים יישארו אמינים לאורך שנים מכירות רכב חדש יהיו נמוכות יותר.

מעניין יהיה לראות אם יקום שוק חלפים חליפיים איכותיים יותר מהמקור. זה כבר קיים בתחום השיפורים - בוקסות ואטמים מחומרים איכותיים ומתקדמים הרבה יותר ממה שיש ליצרנים להציע. מעניין יהיה לראות צרכנים דורשים או מוסכים ממליצים על תוספת תשלום לחלפים איכותיים ומאריכי חיים יותר מהמקור. נראה לי שזה משהו שקציני רכב של מוסדות שמחזיקים כלי רכב למס' שנים גבוה עם נסועה גבוהה (רכב ציבורי לדוגמא) צריכים לתת עליו את הדעת.

פורסם

שאלה שעלתה לי עכשיו בראש ומסקרנת אותי:

בני ויגאל, האם המשאבות שאת תמונותיהן העלתם לכאן מקוריות או תחליפיות?

פורסם

גם לי נשברה המשאבה ל 3 חלקים ב 60 אלף :|

והחלפתי אותה כמובן ששלמתי.

נכון שהאימפלור שלה עשוי מפלסטיק.

אבל יש גם משאבה מיים שהאימפלור שלה עשוי מנחושת והיא בנוייה מאוד טוב .

פורסם
גם לי נשברה המשאבה ל 3 חלקים ב 60 אלף :|

והחלפתי אותה כמובן ששלמתי.

נכון שהאימפלור שלה עשוי מפלסטיק.

אבל יש גם משאבה מיים שהאימפלור שלה עשוי מנחושת והיא בנוייה מאוד טוב .

זה לא נחושת זה פליז, והיא בנויה כלכך טוב שהציר פלדה חורט את האלומיניום ואז היא מאבדת איזון עד נגיעה בבלוק נתפסת קורעת את הטיימינג והולך ראש מנוע

שילך לך ראש מנוע דבר איתי יש לי מישהו שיעשה לך מחיר טוב - כמה אלפיות ואתה בחוץ :?

פורסם

אל לנו לשכוח שבמנועים רבים מותקנות משאבות מים, שכלל אינן מיוצרות על ידיהם, אלא ע"י "קבלני-חוץ" (כמו חלפים רבים אחרים ברכב).

כך שאולי האשמה לא דווקא כלפי VW , במקרה זה (?)

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
אל לנו לשכוח שבמנועים רבים מותקנות משאבות מים, שכלל אינן מיוצרות על ידיהם, אלא ע"י "קבלני-חוץ" (כמו חלפים רבים אחרים ברכב).

כך שאולי האשמה לא דווקא כלפי VW , במקרה זה (?)

אפרים.

אל תשכח שהיצרן הוא שבחר להשתמש במוצר.

נניח ואתה צודק בדבריך, למה לא להחליף קבלן חוץ בגלל איכות נמוכה של חלק?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...