Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רציתי להתייעץ איתכם איך לחבר דיבורית Parrot ck3100 למערכת שלי.

אפשר לחבר את הדיבורית אם אין מגבר. הבעיה מתחילה כאשר נוסף מגבר ועוד ב bi-Wiring.

חשבתי על מתאם AUX אבל כאשר תתקבל שיחה אני יצטרך כל פעם להעביר ליציאה של ה AUX.

צריך לציין שיש לדיבורית 4 יציאות לרמקולים, 2 קדמיים ושניים אחוריים.

השאלה שלי האם אפשר לחבר את היציאה של הרמקול מהדיבורית לקרוס, האם זה יפעל?

אם יש לכם הצעות נוספות או שמישהוא התנסה בזה, אני אשמח לקבל עזרה.

תודה.

פורסם

אני לא זוכר את הדגם בדיוק, אבל אני חושב שהדיבורית שלך מתחברת ע"י ניתוק רמקולים. חותכים חוט של רמקול ואז כל קצה מחברים לדיבורית באופן מסויים. יוצא שהרמקולים של הרכב עוברים דרך הדיבורית.

לא חובה לחבר את כל ארבעת הרמקולים.

אפשר גם לחבר רמקול קטן נפרד לדיבורית ולהחביא אותו בדשבורד.

אם תוכל לצלם את החיווט זה יעזור.

פורסם

יש לי כתובת עם חיווט למאזדה שלי: http://www.parrot.biz/documents/en/support/schemasdinstallation/pdf/pinoutmazda2.pdf

זאת אומרת שאני יכול לקחת את החוט שהולך מהמגבר לקרוס, לחבר אותו לדיבורית ומהדיבורית לחבר בחזרה לקרוס?

ככה שאם תבוא שיחה, הדיבורית תנתק את הרמקול מהרדיו דיסק ותעביר את השיחה לקרוס ולרמקול?

בתרשים רשום שהדיבורית מתחברת לצמה המקורית של האוטו, אבל בצמה אין לי חיבורים של הרמקולים הרי יש לי מערכת עם מגבר.

זאת אומרת שאני יכול לא להשתמש בצמה אלא להעביר כבלים מהצמה לכבלים של הרמקול שעובר אחרי המגבר נכון?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
נסה לקרוא פה :)

http://www.expansys.com/ft.aspx?i=112175&thread=171

אולי תמצא פתרון

קראתי את כל הנושאים באתר ולא מצאתי את התשובה שאני מחפש.

איך אני מחבר את הדיבורית למערכת עם מגבר?

בלי להתעסק עם הRCA.

האם אפשר לחבר את הדיבורית בין המגבר לרמקולים?

פורסם

אני זוכר שפעם ניסיתי עם עוד חבר אלקטרונאי(תותח בתחום)

ולא הצלחנו.

היו לנו מלא הפרעות בין המגבר לדיבורית.

אבל אם תצליח אשמח לשמוע.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

הדבר אפשרי אם כי לא ממולץ אם אתה אודיופיל. במידה ולא ואתה בכל זאת רוצה לחבר לרמקולים ברכב, מה שאתה צריך לעשות זה לחבר את הדיבורית רק לוופרים הקימיים (אין צורך בטוויטרים) ולחבר חוט מיוט למערכת.

• תוכן חדש...