Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

הרכב אפל אסטרה שנת 92 נפח מנוע 1400 גיר רגיל קרבורטור.

היום סיימו להרכיב לי את המנוע היבוא, הניעו והכול נראה תקין.

*אחרי נסיעת מיבחן הייתה בעיה שהמנוע מצלצל וניכבה בנסיעה, הוצאנו חוטי הצתה ואין ניצוץ כלל בשני חוטים ושאר החוטים יש ניצוץ וכנראה לא מספיק חזק(נשפח שמן בסביבהבעט מילוי שמן למנוע, יכול להיות שזה הגורם?).

*בעיה שניה בסטרטר יש דפיקות אבל לא נותן סטרטר הרכב לא מניע כראוי, קבל פלוס של הסטרטר מאוד דק בערך פחות מ10 מ"מ.

אז ניגש לשאלות והודה לכם מאוד עם תעזרו לי:

1). מה יכול להיות הגורמים לזה שאין בשני חוטי הצתה ניצוץ?(עם תסבירו לי את סדר הבדיקות לגורם הודה לכם מראש).

2).האם זה יכול להיות בגלל השמן שנשפך בסביבה?

3).האם בגלל החוט קטן שמחובר אליו פלוס מהמצבר לסטרטר יכול להיות הבעיה שהו לא נותן סטרטר כראוי?

4).מה יכול להיות הגורים שהסטרטר פתאום לא עובד כראוי?

תודה רבה מראש

ובברכה אלכס

פורסם

1. בעיה בדיסטריביוטר (מפלג) ובאחד מחלקיו הפנימיים לרבות פלטינות, בעיה בסליל ההצתה (נשמע שלא זאת הבעיה שלך) או בעיה בחוטי ההצתה.
  2. כן, אם נשפך שמן והצליח לחדור לדיסטריביוטר זאת סיבה טובה.
  3. פלוס ישיר מהמצבר לסטרטר אמור להיות חוט דיי עבה. החוט הדק שמחובר לסלונואיד של הסטרטר מגיע מכיוון מתג ההצתה.
  4. יכול להיות שבהרכבת המנוע אחד מחיבורי ההארקה לא חובר כראוי ומכאן כל הבעיות.

פורסם

1. בעיה בדיסטריביוטר (מפלג) ובאחד מחלקיו הפנימיים לרבות פלטינות,(אביב אין ברכב פלטינות,ההצתה אלקטרונית) בעיה בסליל ההצתה (נשמע שלא זאת הבעיה שלך) או בעיה בחוטי ההצתה.
  2. כן, אם נשפך שמן והצליח לחדור לדיסטריביוטר זאת סיבה טובה.
  3. פלוס ישיר מהמצבר לסטרטר אמור להיות חוט דיי עבה. החוט הדק שמחובר לסלונואיד של הסטרטר מגיע מכיוון מתג ההצתה.
  4. יכול להיות שבהרכבת המנוע אחד מחיבורי ההארקה לא חובר כראוי ומכאן כל הבעיות.

בסבירות גבוהה שאביב כרגיל צודק, וכבל הארקה למנוע, לא חוזק כראוי, או נשכח ולא הורכב כלל.

כבל חיובי אמור להיות עבה מאד בעל גידים עבים,כדי למנוע התנגדות, כנ"ל כבל שלילי כדי למנוע התחממות, ומפלי מתח.

שפיכת שמן בעת המלוי, מלבד השלומיאליות שבדבר, היא חוסר אחריות משווע, כשהשמן לא נספג ונוגב לפני התנעת הרכב.

שנית כל הבעיות שהוזכרו, מקורם בעבודה לא מקצועית של המוסך, והאחריות לפתרונם, חלה על המוסך בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

1. בעיה בדיסטריביוטר (מפלג) ובאחד מחלקיו הפנימיים לרבות פלטינות,(אביב אין ברכב פלטינות,ההצתה אלקטרונית) בעיה בסליל ההצתה (נשמע שלא זאת הבעיה שלך) או בעיה בחוטי ההצתה.

תודה על התיקון, אני משנה ל- בעיה בחיישן מיקום מנוע.

פורסם

***להבא המשך לעדכן בשרשור המקורי שפתחת - הנהלת הפורום***

שלום לכולם!

ברשותי אופל אסטרה שנת 92 נפח מנוע 1400 קרבורטור.

*הרכיבו לי שלשלום את המנוע היבוא ואחרי נסיעת מבחן הסטרטר פעם מגיב פעם לא מגיב, פירקנו אות שמנו פחמים חדשים ובדקנו עם מצב את עבודתו והו עובד כראוי, אחרי כמה בדיקות ראינושגל התנופה והסטרטר לא כנסיפ לפעולה ביחד הכוונה שגל התנופה במנוע היבוא שבאה איתו לא מתאים בשינים או משהו כזה לפי מה שהסביר לי המכונאי.

*בעיה בקרבורטור גרמה לשני בוכנות להתפס או לרינגים להערס בגלל שבמצב סרק הטורים עלו גבוה ונפתס ואז התחיל המנוע "לצלצל".

אני יגש לשאלות והודה לכם מראש על התשובות:

1).האם המנוע יוחלף ליבואן בלי בעיה למרות שהו נערס לי בזמן הפעלתו כשהו לפני זה היה בסדר?

2).האם כדי לי לעשות אוברול במנוע בישן שלי או להביא אחד אחר ביבוא?

3).השאלה מוקדש לצביקה: דבר ראשון רציתי היום לבוא אליך לנתניה לעשות ניקוי קרבורטור אבל המנוע נידפק עוד אתמול בגלל הקרבורטור,אני יכול לעשות משהו לבינתיים לסדר זמנית את הקרבורטור עד שאני יגיעה אליך אחרי המנוע השני שאני ירכיב?

או שלפרק את הקרבורטור ולקחת אותו לשיפוץ או לניקוי במקום הקרוב אלי?

בברכה אלכס

פורסם

אצל מי הורכב המנוע האם הבן אדם שהביא לך את המנוע הוא זה שהרכיב?

בכל אופן אם מנוע לא תקין צריך להחליף כי יש לך אחריות ל3 חודשים השאלה אם שוב תצטרך לשלם הרכבה

אני לא שמעתי על מקרה שקרבורטור דפק צילנדרים.:? תקנו אותי אם אני טועה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

עזוב לגבי ההרכבה.

טורים גבוהים מחממים את המנוע כשהו במצב סרק, ניתפס בקרבורטור איזשהו רכיב ואז הרינגים מתחממים ונידפקים כמו שאומרים.

בברכה אלכס

פורסם

אני לא מומחה אם אני לא טועה הטורים באוטו שלך היו יציבים ניראה לי המכונאי מספר סיפורים בכל מקרה קרבורטור הוא מעביר את הדלק למנוע אני לא יודע איך הוא יכול להשפיע על מנוע או חלקים בתוך המנוע להתחמם תתיעץ עם מומחים יכול להיות שנפלת על מוסך לא אמין

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

בגלל טורים גבוהים שאיזה שהו חלק בקרבורטור נתפס ושאינו תקין אז הרינגים נידפקו כמו שאומרים, מה לא יכול להיות דבר כזה ?

עם תסבירו לי מה יכול להיות בידיוק ששני צילינדרים יש נפילת לחץ מהרינגים והקומפרסיה בורחת מישם, מה הסיבה לזה?

בברכה אלכס

צביקה תעזור לי בקשר לקרבורטור אתה הכי מומחה בפורום הזה לגבי הקרבורטור

ואם תוכל להשאיר טלפון שלך בהודעה פרטית אשמח מאוד

פורסם

בקיצור ולעניין - השרשור נשמע די הזוי אבל אם הכל נכון ויש בעיית קומפרסיה - אז כנראה שהמנועים מיבוא לא תמיד יותר טובים ממקומיים...

בכל מקרה, לך ותחליף מנוע, רינגים וקומפרסיה אינם בעיה של קרבורטור אלא של מנוע דפוק - אם המנוע מתחיל להתחמם יש לו מערכת שאמורה לדאוג שלא יתחמם יתר על המידה. אם גם המערכת הזאת לא מתפקדת אז אתה בבעיה.

עזוב לגבי ההרכבה. למה אתה אומר את זה? אתה הרכבת את המנוע?

טורים גבוהים מחממים את המנוע כשהו במצב סרק, ניתפס בקרבורטור איזשהו רכיב ואז הרינגים מתחממים ונידפקים כמו שאומרים. עד כמה הטורים גבוהים במצב סרק?

בברכה אלכס

בריאות לכולם!

פורסם

אני יחכה לתשובה של צביקה הו יסביר לכם מה בידיוק הבעיה הו יותר בעינינים.

בברכה אלכס

פורסם

הבהרה:

בשיחה טלפונית שניהלתי עכשו עם אלכס , התבררו הממצאים הבאים:

המנוע הורכב במוסך בו אלכס עובד כמתלמד.

זר השינים של המנוע מיבוא כנראה לא תואם לבנדיקס של הסטרטר, דבר שגרם לקשיים בעת ההתנעה הראשוני, ורק לאחר

שחשמלאי הגיע למקום המנוע הניע ועבד יפה ושקט, לפי עדותו של אלכס שנכח במקום.

לאחר שהמנוע עבד, הוחלט לבצע נסיעת מבחן, במקום שמנהל העבודה יבצע זאטת, עשה זאת אחד העובדים.

לאחר מספר דקות חזר העובד, עם רכב מזייף, וטען שלקרבורטור יש בעייה , והסלד נתקע , מה שהתברר שבגלל סלד גבוה,

שנגרם כנראה בגלל ציר משני בקרבורטור שנתפס, התעקמו כנראה השסתומים בשני צילנדרים, המנוע החל לצלצל, לזייף

והתברר שיש להחליף מנוע נוסף, ראשר מתברר שנמצא באחריות היבואן?!

סיכמנו שאלכס יפרק את הקרבורטור, יגיע אלי לשיפוץ, הקרבורטור יורכב שוב במנוע החדש, בתקווה הפעם לשביעות רצונו.

עידכון נוסף יגיע בקרוב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...